Error

Hatar när det kommer upp error, är så störande. Har dampat lite på blogg.se då jag inte kunnat logga in, error error.
 Tog det lugnt igår stannade hemma och gjorde absoult inget alls, hardärför inget att skriva...

Innan jag loggar vill jag passa på att säga grattis Anna E, nu den mest onödiga ålder som finns. Åldern man längtar efter fast man ändå inget får göra, ett år kvar innan det smäller big times:)

Välja klasskompisar?

När jag gick i 5:an skulle klassen splitras, vi fick då skriva en lisat med tre namn på kompisar vi ville gå med.
Kan förså att det blir orättvist men samtidigt tycker jag att det  kan vara skönt att ha med sig sin kompis, det finns hur många för och mot argment som helt. Om man nte börjar md sin kompisa som man umgås mest med söker man kontakt med andra men de finns dem som har svårt för sådant. Det ä väldig mycket från person till person.

Inte heller kan alla från den gamal klassen börja  den nya, var nästan så för mig, jag hade över halva min klass med mig och de nya som kom vart lite utanför. Splitra de lite stökiga gängen istället och man känner inte bara en person från klassen, finns oftast flera man känner. Det går inte att göra att alla blir nöjda och ibland får man bara acceptera läget tyvär, förr eller senare löser det sig. Om man verkligen inte står ut med sin klass kan man byta, komma md inställningen det här är skit och kommer alltid vara det leder till just att det blir skit.

Inte är det lätt att alltid tänka positiva tankar, jag är nog inte rätt person att säga glada tankar ska man tänka. Det är något man måste lära sig allt i livet kan vi intefå serverat på silvertalrik, inte ens de med silverskedd i mun...

100

Detta är mitt 118 inlägg för er som undrar, hyfsat många om ni skulle fråga mig, endel inlägg mer seriösa än andra.

Min dag i skolan är slut och känner hur min spanska verkligen suger och att mitt fösta ig närmar sig. Bio ikväll igen eller vet jag, är dock rätt tänd på idén vara hemma och ta det lugnt. Kroppen gör ont och huvudet värker, sömnbrist tror jag de kallas:p Nästan så att jg somnar med datorn i knät edns jag skriver det här, sovstund vore lägligt och så får de också bli...


Skönt att sova

Somnade nästan direkt när jag la mig i sängen, han inte ens skriva och skicka klart meddelandet jag höll på att skriva.

Idag är det sovmorgon och jag ska hinna med tidiga bussen, ska även klara spanska provet. Hinner inte skriva något seriöst på morgonen, bara lite trams om att lite allt möljigt:)

Aj min kropp

Har märkt ett tema som min blogg följer, gnälla varje dag gärna mycket, högt och ofta. Idag är inget undantag. Sitter och har ont i hjärnan som gått på högvarv sen klockan 8, 12 timmar i skolan är inte alltid det bästa.

Måst få skryta lite om att jag och Hanna han från svenskan som vi rymde från, sprang rätt in i Camilla (läraren för den lektionen) när vi i full fart kom genom koridoren. 8(!) minuter fram och tillbaka till centrum, det måste vara rekord men icke då, vi tog 28 över tåget och 36 tåget tillbaka var även inne på ica och köpte godis.

Medans vi satt vif våra skåp kom en kille i 3:an fram och fråga om vi ville hjälpa dem med sitt project, snälla som vi var sa vi ja, skrattadde dock åt deras sköna missar:)

I morgon är det spanskaprov och tror ni jag han plugga idag när man hela tidn hade folk runt si. Krafterna började mot 8 tiden ta slut så jag och Frida var sjöhästar och dykare, folk måste ha flytt från oss, skoj var det dock.

Time for bed orkar inte skriva någe vidare seriöst, som om jag någon gång gör det...
Kyss godnatt<3


Första morgon inlägget

Detta är mitt första morgon inlägg som är innan kl 10. Ja vad ska man egentligen skriva händer inte så myket när man ligger och sover...

Mitt tåg går om 25 min skulle jag tro och jag ligger i sängen och halv sover än. Vem vill simma? Måste nu gå så att jag slipper springa till tåget och missa det som alltid, trolige dålig uppdatering idag, då jag äri skllan det kl 21, glöm fö allt i världen nu inte Öppet hus på Täby Enskilda

Tårar

Usch vet att jag skulle sova men kan inte dra mig från att skriva det här, överkänslig eller inte jag älskar barn.

Styvpappan och mamman till en underbart söt liten 2åring misshandlade henne till döds. Likt tortyr slag och sparkar vatten så man inte kan andas, tyckte det var otroligt hemskt och när jag kom till delen där det stod att dottern sagt jag älskar dig till sin mamma samtidigt som hon hon fick ta emot sparkar och slag, började tårarna rinna.

Hur fan kan man sedan säga att det inte var meningen att döda henne, hon skulle bara lära sig vad som var fel och att de bestämde. Det mest gryma av allt var att dottern sa jag älskar dig och att mamman ändå kunde fullföljadet hon gjorde.

Hjärtat nästan brister när jag tänker på de barn där våldet är en vardag, hur starka de är som orkar leva med det. Tyvär är de bra på att dölja, den man minst anar eller så bara vågar man int hjälpa. Jag kan ine förstå föräldra som slår sina barn, de är de käraste man kan ha, något att älska och vilja skydda mot ont.

Dränka boken

Mitt ordval kanske inte är av de finnast som finns men jag vill dränka spanska boken. Brukar aldrig känna att det är så här jobbigt att plugga, brukar klara mig fint på att plugga dagen innan om jag ens pluggar.

I morgon är det simning och jag funderar på att råka simma med boken, ojsan nu kan jag inte plugga men är väl egentligen bara jag själv som förlorar på att inte plugga.

Hjärnan är sönder det nästan ryker om den ch inte är det för att jag har cigg i munnen, spanska orden har överhettat hela kroppen att den behövde cola, vilket är som min bensin.

Har inte så mycket att säga mer än glöm inte öppet hus i morgon 18-21, Täby Enskilda ligger vig galoppfältet i Täby. Känner hur folk blir lockade av att börja där är jag just suttit och gnällt en vecka över läxor, lugn folket det är bara jag som inte orkar börja när jag ska.


Men måste sova nu eller iaf lägga mig i sängen lån dag framför mig i morgon så pusselipuss


Spanska:(

Måste åter igen gnälla över min spanska, visst jag kanske skulle ha lärt mig lite under höstterminen men att ha prov på allt är lite elakt, de flesta vet och känner till att de mesta försvinner. Har inte ens kommit genom halva mitt häfte med ord och fraser känner hur kropp och hjärna bara vill ge upp.

Jag behöver verkligen sova och tänka vad jag vill göra med mitt liv. Tankar om att bli jurist ligger i bakhuvudet, jag skulle dock aldrig kunna bli advokat och stå och försvara någon som gjort något mot barn, tanken är att advokaten ska försöka få ett så milt straff som möljigt, jag skulle aldrig kunna argumentera för att t.ex. en pedofil skulle sitta i fängelset ex 5år och sedan komma ut i det fria. Är nog lite mer intresserad av att bli åklagare, då är det fortfarande upp till advokaten att försöka få ett så milt starff, jag skulle bara lägga fram vad personen i fråga gjort.

Spanska är det ämne jag har svårats för. tycker det är skit tråkigt och svårt, skulle vara bra att kunna men lite onödigt när jag ändå kommer glömma bort allt eftersom jag inte har någon större användning för det. Skulle jag någon dag ha ett behov att prata ett tredje språk så kan jag ta problemet då.

Bara för att man läser språk är sam obligatoriskt, varför då? Vi ska vara smarta och tycka det är roligt att plugga, jag valde mer sam för att jag inte viste vad jag ville göra av mitt liv. Jag ville inte plugga så mycket som man gör i natur och jag är mer intresserad av samhällssaker. Är nog många som tänker som jag när de söker program till gymnasiet, för vem vet egentligen vad vi vill göra resten av livet, mycket press på någon som fortfarande är ung.

Jag skulle säga att välja gymnasium är det största beslutet man gör när man fyller 15/16, innan har man varit för ung och föräldrarnas åsikter har speglats mycket i ens egna. Är det verkligen rätt att man redan då i så ung ålder bestämmer sin framtid.

Sängen var skön

I morse va sängen för skön, vakade inte av att båda klockorna ringde.2.5 timmar senare var jag ändå påväg till skolan. De få extra timmarna jag sov gjorde verkan är inte lika trött som jag egentligen borde vara.

 Dagens geografi, Hanna, Hanna och Becs

Översvämning hade vi som ämne och ser n inte vilket fint litet landskap vi btggde upp på tre lektioner. Allt förstördes när regnet kom från skyn och välte de små husen och dränkte befolkningen. Ser mer ut som att v går på dagis men samtidigt är det ett bar sätt att lära sig på just genom att ha roligt.

Spanskan väntar och skriker mitt namn men inte har jag någon ork för den, allt i livet är inte skoj och någon gång måste man göra det som känns tungt.

Duktig

 Duktig jag är.

Hela det häften måste jag lära mig i morgon, som den matte nörd jag är, not räknade jag ut att det är runt 400 ord i häfte som jag ska lära mig. Men kände mig ändå duktig som skerv ner allt  ett häfte med det spanska ordet på ena sidan och det svenska på den andra, 16 papper gick det åt och gissa om handen värker.

Nu tycker jag att jag har varit duktig nog och förtjänar att få köpa ett par skor. Ska börja göra en plugglista eller vad man ska kalla det för. För varje G jag får får jag köpa ett par skor, vg 2 par skor och mvg 5 par skor. Ska bara komma fram till omdet är i slutbetygen som gäller eller de enskilda proven. Ska sova på idén och åter kommer i morgon...

Sov sött hoppas John Blund besöker även er, kyss godnatt

Hur tänker man?

Hur tänkte man är?

Hur tusan tänkte man när man stoppade in en häst i baksätet på en bil, verkar lite komiskt men är som djurplågeri. Hur fick han  ens in hästen i bilen, 120kg kan man inte bara lyfta hur som helst. Jag tycker de är trångt om man sitter tre eller försöker sova när man sitter i baksätet, hr trångt måste det inte varit för hästen.

Hur sjuka människor finns det inte, inte för att jag är djurens bästavän men de har fan också rättigheter.

Många knske har sett olika filmer på hur man tar pälsen från djurna, det är riktigt vidrigt och jag kan inte förstå hur man kan komma med ett argument som de här då "en pälsjacka hller 15-20år medans en vanlig jacka använder man bara et år, därför är päls bättre för miljön"

Djuren flås levande inte dör de på direkten heller, de ligger utan päls och lider. Tortys när de gäller människor är i de flesa länder förbjudet men att flå skinet av ett djur har man inga som helst problem med.

Päls är inte ens snyggt, mår illabar jag ser de, tänker på gamla tanter från Östermalm med sina stora pälsjackor som går er till fötterna på dem. Om man nu måste ha päls, köp fusk. I den frågan tycker jag miljö förstöringen är bättre än djurens lidande. Man kan alltid göra något att miljön men att tortera djuren på det sättet är bara grymt och fel.

Många är emot djurförsök, testar smink produkter på djur men samtidigt bär dem päls eller skin, är lite dubbelmoral nligt mig. Djuren lider lika mycket om kanske inte mer när det handlar om pälsindustrin. Alla har vi någon gång skrapat upp ett sår oh känthr ont det gör, tänkt di då få all ditt skin bortdrget ara för att någon människa ska bära ett extra lager på sig.
Tänk er för innan ni köper produkter, tänk ännu entanke innan ni köper något med päls eller skin...

Knäpp

Äntligen klar med historian ska bara ändra några rader när jag läst och tänkt några timmar extra, skickar denpå torsdag kväll så man verkligen har tid at tänka igenom allt man skrivit alltid kommer man på de smarta när man skickat och är klar.

Nu till något som gör mig knäpp...
Vad kom egentligen först hönan eller ägget?

Den som vet eller har någon smart förklaring är varmt välkommen att säga den till mig. Vet inte om det är i "2:an eller 3:an jag kommer läsa filosofi och bli totalt galen, frågor utan svar är inga frågor de är för personer utan liv.


Historia

Sitter och skriver om Columbus och hans upptäckt av Amerika. Kanske är jag ensam med mina tankar och åsikter om just den upptäckten, jag anser att Clumbusinte inte upptäckte Amerika utan han bara fick med det i den moderna tidens karta.

Var det inte urbefolkningen som hittade landet, för inte kom de från de blå.  Det är sådana tankar och idéer som gör att jag fastnar, de hör inte riktigt till ämnet en ändå så gör de.

Men känner att jag behöver en kort paus från min pluggande och va är inte skönare än tt bara låte hjärnan ta det lungt genom att bara skriva ner det man känner i sin blogg. Ska skriva fram till absolut senast kl 20 och sedan ta en dusch. Man tycker att man ska få ta det lugnt efter det och bara drömma sig bort, icke sa nicke för jag måste plugga spanska minst en timme om jag vill ha en chans att få  G på provet.

IG

Provet gick år skogen, tycker dock oftast att du brukar göra det ända tills jag får tillbaka de, undantaget är just samhäll. Har verkligen gillat det innan men nu i gymnasiet har det blivit svårt och långtråkigt, vill läsa kemi istället...

Sitter nu hemma och skriver min historia eftersom jag valde att skita i spanskan. Känner att historian måste bli klar idag lika så måste jag börja plugga spanska. Mitt plugg slutar sm vanligt med att jag somnar i sängen och inte orkar plugga mer. Har även funderingar på att läsa ut engelska boken eftersom den är hyfsat bra till skillnad från svenska boken.

Tillbaka till pluggandet efter några få minuters paus

Sent

Usch nu börjar det bli sent, inge plugg är klart ioch de jag gjort  i historian känns bara fel, är helt enkelt ngen plugg vecka.
Tror ni inte mobil fan raderat massa numer när jag flytta över dem igår, har redan kollat i den gamla mobilen finns inga numer kvar, galen man blir.

Har funderat på att  börja gå upp tidigare så att man inte blir så stressad men kommer aldrig klara det.

Kyss godnatt

Går inte

Ibland undrar jag varför jag valde sam eller valde att gå i skola överhuvudtaget. Jag är verkligen sämst på att plugga, samma miss om och om igen, jag lägger mig i sängen somnar och skjuter upp allt till sista dagen.

Känner mig seg och sliten, längtar extremt mycket efter sommarlovet då man kan sova ut, liten trist är det väl att jag har mini lov nästa vecka. Samhälls provet i morgon orkar jag inte plugga till och spanskan på fredag kan ag bara drömma om.

Hur lyckas alla lärare sätta alla grejer samma vecka. Det är inte bra för någon vi elever har inte tid att fokusera någon längre stund på uppgiften, rörigt i huvudet och sura blir vi.

Visst Sam är en plugglinje och jag är ingen pluggis men ibland änns det helt meningslöst. Man får andra tankesätt och man kan koppla samman mer saker men allt vi ska lära oss kommer vi glömma när det är sådant stress, varför lära om man ska glömma....

Även fast det känns jobbigt, tungt och som det inte går framåt så försöker man vara positiv vilket inte alltid är det lättaste. Tänka framåt och på nästa vecka då alla prov oh inlämningar ska vara gjorda, lite stress me ändå skönt. Behöver inte läsa några direkta texter det mesta har jag redan i huvudet, formuleringen så att det blir rätt på pappret är det sm är lite jobbigt.

Tillbaka till verkligheten och bort från bloggen sköna sida


Täby Enskilda Gymnasium

På torsdag den 29/1 kl 18-21 har Täby Enskilda Gymnasium (TEG) öppet hus www.tabyenskilda.se

Kommer själv ihåg när man gick runt på öppna hus och tyckte det var värdelöst, mer förvirrad vart man bara. Låter som att jag tycker attfolk ska skita i att gå på öppet hus.

Ska jag vara ärlig så fullkomligt älskar jag min skola och personerna i den, även fast jag kan gnälla som den värsta kärringen i stan. När skolan startade 1999 så fanns det bara media men nu snart 10 år senare så har sklan även Författarlinje, media, natur med två inriktningar och samhäll med 4 olika inriktningar. Lite synd är det dock att tv-estet inte längre kommer att finnas kvar på skolan.

Många brukar gnälla över mten i skolan, jag är extremt kräsen men sedan vi fick egen kock på skolan är det så att man längtar efter lunchen.

Känner att jag låter som en reklamtant på tv men skolan är toppen.

Tidigt

Upp tidigt egentligen försent, missa bussen, inte orka matten och sen inte haft några lektioner. Ja så har in dag sett ut.

Kände inget mattesug när jag kom till skolan idag så gick inte på den lektionen, ända lektionen jag skulle haft. Onödigt att jag ens åkte till skolan tänker ni säkert men vi hade lite info om indivduella valen nästa termin. Har kommit fram till att jag ska läsa fysik och något med ledarskap.

Egentligen har jag som vanligt inte tis tt sitta här, borde plugga historia och samhäll men så råkigt det kan vara. Känns även mer lockande att slänga mina cola flaskor jag har dumpat lite överallt i mitt rum. Är dock bara bit i det sura äpplet och börja med historian.

Pusselipuss<3

Söndagen är slut

Snart är söndagen slut och måndagen här, vilket betyder skola och missa bussen. Har snart sår på tummen efter att ha flyttat över allt från ena mobilen till den andra, kalender skiten var extremt jobbig och idiotisk, när man lägger till födesledagarså finns det en kategori som heter "årsdag" ,klickar man på den och skriver namnet och när personen födes så måste man själv räkna ut hur gammal människan är., lite smått jobbigt.

Tror nog det är dags att sova så pusselipuss

V. 5

Måndag: Info om individuella val ht 09, Geografi redovisning? Måste göra historia och plugga samhäll.

Tisadg: Samhälls prov, kanske se innebandy om teg spelar mot -tuna. Plugga spanska och skriva klart historian. Viktigast a allt se Gossip Girl (GG nörd).

Onsdag: Plugga spanska till jag svimmar.

Torsdag: Simning på idrotten, vara med på öppet hus (mer info kommer), försöka plugga spanska en stund innan sovdags. Historian ska vara inlämnad.

Fredag: Spanska prov plus något jag inte komemr ihåg.

Helg: Ta det lugnt, sova ut och inte boka upp mig in i minsta sekund

Gick åt skit

Ja sm rubriken lyder gick mit pluggande åt skit, han bara läsa några ynka sidor i min engelska bok. Jag borde verkligen skriva in historia men känner inte för det spec inte när det ska in på torsdag.

Har absolut inget att säga idag känner att tröttheten tar över mer och mer och armen vrker som jag vet inte vad, kommer från igår är nog mer otränad än vad jag trodde. Åkte även och fixa ny mobil idag, svarta var snygare än den lila men fattar ändå noll om alla pogram.

3 har något familje paket man kan köpa då föräldrarna via GPS kan kolla exakt var ungen befinner sig, tycker det verkar vara på gränsen till kontrollfreak och inte lita på barnet. Kan säkert vara bra i endel lägen men varför är intebara barn och färldrar ärliga mot varandra.

Dags att ta en dusch hörs senare kyss hej

Clown

Clowner är läskiga och inte blir det bättre at av någon galning klär ut sig till jokern går in på ett dagis, mördar barn och en fröken. Hur kan man ge sig på något så oskyldigt som försvarslösa barn, känner de att de har kontroll och makt?
Vet inte hu mycket jag ska tro på men han verkade ha planerat allt.

Något som skrämmer skiten ur mig är att veta att ut i det fria går det runt galningar som honom. Inte heller går de att stoppa den man minst anar det, oftast tror jag dock de är tillbaka dragna människor.

Många människor är rädda ör clowner även fast de finns för att undehålla. Det jag är mest rädd för med clowner är att deras ansikten ser så döda men samtidigt överdrivet glada ut.

Vill avsluta dettaa inlägg med att ge alla de drabbade i dagismassakern i Belgien en tanke. Förlora ett barn, en nära vän eller bara någon man känner är svårt. Försöka vara stark är svårt men det är okej att känna sig nere.


Nyvaken

Nu är man nyvaken och ligger i sängen och försöker få upp ögonen. Ont i armen har jag men vet dock inte varför. Ikväll kommer anra inlägget i kategorin "min vecka".

Bion igår var mra men störe mig lite på att det inte såg ut som att hon åldrades. Även fast filmen var nästan tre timmar så kändes det som om att man bara satt sig ochsett några minuter. När man först fick se Benjamin när han var ny född fick jag en liten illamående tanke. Han påminde om en blanding mellan E.T och någon fån Grinchen.
Rekomenderar filmen även fast den kan kännas lite seg i början.

Måste sova

Jag måste och borde verkligen sova, egentligen skulle man gjort de för länge sedan men tiden bara försvann...

Coca-cola

Var ara tvungen att köpa lepsyl med smak av coca-cola smak. Vart rikigt glad är jag testade det och det verkligen smakade cola, är alltså lad och lycklig i min stressade värld...



Pusselipuss folket dags att sova en kort powenap innan det bär av mot tåget om ca 30mnuter.

Gudmor

Nu är de avklarat, när jag kom fick jag veta att jag skulle läsa ännu en text. Gick väl någelunda bra fast jag var lite se och fick totalt hjärnsläp. Samtidigt som prästen PC tala så sjöng Theo "Bäbä svarta lamm har du någon ull...", lite skoj var det ändå.

2.5 timmar tog det och är nu ännu tröttare än innan, ändå ska jag snart ut igen blir bara trött på mig själv som inte kan ta det lungt.

Två veckor

Inte klara jag att inte festa tills jag fyllde 17, två korta veckor höll det. Sämst tänkbara dag också för intehar jag sovit och blir alltid extremt baki. Om Två timmar ska jag stå längst fram i kyrkan och läsa dikten och redan nu dunkar det i huvudet som om det skulle explodera.

Stressigt som vanligt hinner bara hem och vänta senare, varför ska jag alltid planera allt in på sekunderna. Lite pisamt är det ändå att dyka upp bakis och seg men ännu värre var det på bussen då man lukta gammal öl.
Städa är inte min grej spec inte på morgonen när det luktar skit. Min dröm just nu är bara att få lägga mig i sängen och sova en stund men vem har tid med det.

Fick just reda på att Blondi åkte ut igår, skrattade lite för mig själv som den skadeglada person jag ibland kan vara.

Vaxholm

Idag bär det av till Vaxholm, fråga mig inte hur det komemr gå i morgon för det vet jag inte ens själv. Är bara att försöka somna tidigt och äta ipren kanske sova på bussen hem i morgon.

Har märkt att jag skriver pusselipuss väldigt ofta och att det låter lite fjortis. Ni som inte känner mig/känner mig tycker kanske att jag är fjortis men vet ni vad, jag är den jag är ignet kan ändra på det och jag har roligt. Tror jag skriver om det rätt ofta men i så fall är det bara för att jag tycker att det är viktigt (har inget mer och säga). Man måste sluta bry sig om vad andra tycker och tänker man kan inte leva upp till andras förväntningar dag in och dag ut. Ta hand om sig själv och vara nöjd. Inte ens jag är helt nöjd med mig själv även fast jag älskar mig själv.

Vill man inte att folk ska gilla en för den man är och inte någon annan, det måste göra att självkänslan sjunker ännu mera. Det är svårt men någon gång måste man ta tag i livet, säga hejdå till folk som inte vill ens bästa eller bara är ute för att utnyttja.

Jag har varit blyg och vart lite tillbaka dragen och det kan fortfarande märkas ibland. Jag kan tycka att det är skit jobbigt att prata inför främlingar. Men jag har lärt mig om jag vill något måste jag själv ta för mig ingen kommer göra det åt mig. ÖVA! säger jag bara på att prata inför folk, de flesta tycker det är jobbigt men samtidigt trivs du med dig själv kan du bjuda på dig själv:)

Ni når mig troligen på mobilen kyss hej

Sämst början

Dagen började med att man blev väckt av något sms som jag inte ens har något minne av. Inte vart det bättre sedan när bussen åkte innan den skulle vilket gjorde att jag missa den, 45 minuter sen till svenskan vart man, TACK SÅ JÄVALA MYCKET SL! Dagen rullade på och ett gott skratt fick jag när Chrille kastade sig i luften och skrek det gör ont. Ni kanske inte tycker det var särsklit roligt. har man sämst humor så har man.

Under spanskan hamna jag mitt i ett krig mellan Sam och NV, kasta pappersbollar på varandra. Ja vi är 16-17år men tycker fortfarande det är skoj. Känner mig för tillfället lite smått stressad vet inte varför, lite beroende på dikten jag skrev igår kan den inte helt än.

Måste bekänna att jag inte träffat lilla söta Oliver sedan nyår, en månad! Tankarna bara flyger i huvudet på mig kan inte riktigt sitta ner på min  stol. Sitter inne i syrrans rum kan vara därför, som ni kanske redan vet har mitt internet lagt av så har bara min laptop som jag inte orkar fälla upp. Hör ni hur jävla lat jag är???

Flams och trams detta inlägg handlar som vanligt om absolut inget alls men men vem bryr sig?

Pusselipuss

Natti

God natt folket time for bed seg som fan och gav upp min spanska, tycker den kan dra åt pip just nu. Sov sött folket i morgon är det fredag. Funderar att skita i spanskan har redan allt jag behöver inför provet somär nästa vecka. Känner att jag borde få lite av mitt övrig plugg avklarat innan det blir helg, lite sent ute kanske...


Pusselipuss<3

Upptäckt

Jag stod och kolla mig i spegeln för en stund sedan och vet ni vad jag upptäckte? Jag har perfekta läppar, fylliga men inte med botoxstyle. Kan inte föstå folk som vill spruta in nervgift för att se ut som monster, om vi tar Linda R som exempel tycker hon ser riktigt läskg ut, inte hon som person men efter sina operationer så är hennes läppar som monster.

Att stå för mycket framför spegeln är inte alltid bra, har man en dålig dag ser man inget bra bara massa fel. Gillar dock mig själv och kollar mig ganska ofta i spegeln, som jag ritat ett hjärta på. Jag tror att lyckan i livet handlar om att hitta lyckan i sig själv, våga vara sig själv och tillåta sig själv att inte vara perfekt.

Alla har vi olika åsikter om perfekt lika så har alla sina brister. Även jag har brister, en av dem är att jag ofa slutar lyssna. Det är inte med menning utan det bara blir så. Varför försöker många efterlika de ideal som idag finns, skin och ben så man ska tro de går av. Botox eller de mesta man sprutar in i olika delar av kroppen, vill man efterlika ett monster eller finner folk det snyggt?

Dikt

Du älskade barn

Så kom du till oss du älskade barn
Och grep våra hjärtan med kraft
Med ens fick allting mer mening
Långt mer än det någonsin haft

Du ler så att du strålar, din själ lyser klar
Du fångar all ömhet omkring
Små fötter oh fringar, din hud oc din doft
Så underbart skapat allting

Ditt liv ska vi följa och finnasför dig
Och dela din glödje och sorg
När skuggorna hotar ditt skolskn
Är vi din tryggande borg


Idag vill vi visa för vänner och slökt
Den gåva vi fått att bervara
Ett barn att få älska och skydda mot ont
En lycka för stor att förklara







Ska läsa den i kyrkan på lördag, lite övning så sitter den som berget.

Love letter

Vi skrev iag under englska kärlesbrev mitt vart ungefär så här,

Dear Rani
I'm writing this letter for you to s I can tell you about my feelings.

Your eyes tinder lika a star in heaven and whe they do I wanna put my arms around you.
My wish too put my arms around you night and days and knowing that you will always me in my heart.
/Love Sukh


Som ni kanske märkte så var det inte mit namn eller någon jag känner, vi skulle skriva brevet från en person vi läst om veckan innan.

Vemskriver egentligen kärlesbrev, brev över huvudtaget. När man var ca 10år hade man brevvänner och skrev ofta, kommer ihåg att man gik till den stor gula postlådan som tömdes kl 16. Idag får man aldrig brev och får ma det så är det räkningar. Inte ens tandläkartider får jag på posten det kommer via sms.

Sms har tagit över man är lite små beroende, lite tragiskt samtidigt som det är väldigt bekvämt. I dagens samhälle som är väldigt stressigt även fast vi har gått fram inom tekniken, är det så att tekniken gör att vi blir mer stressade eller var det mer stress förr?

Mina tankr och åsikter om det är att vi blivit latare, vi tar bilen när det är någon km och vi har ständigt mobilen i handen, vi kan aldrig ta en paus från tekniken och bara släppa allt.

Lite försenat

Har gjort en ny kategori som heter min vecka, kommer en gång i veckan skriva upp allt jag ska göra eller rättare sagt endel av det jag ska göra, är nog oftare inne på bloggen än tittar i min kalender:)

Vecka 4

Måndag:
Börja plugga samhäll, hämta historia papper (glömde), Riksdagen inga lektioner efter kl 12.

Tisdag: Hämta historia papper (lyckades), plugga spanska, samhäll och matte.

Onsdag: Matteläxförhör, geografi redovisning (inställd), plugga mer spanska och samhäll, börja med historian

Torsdag: Plugga spanska och dikt (skriver den här i morgon), läsa svenska boken och sammanfattningen av samhäll

Fredag: Försöka ta tidiga bussen till skolan för att inte bli sen. Spanska läxförhör/prov, öva på dikten, kanske plugga och sova tidigt.

Helg: Kunna dikten, Oliveer blir döpt, jag blir gudmor. PLUGGA! Måste skriva klart historian samt plugga massa spanska


Dålig uppdatering

Idag har jag inte varit på något vidare blogg humör, känt att jag inte orkat och inte haft tid.

Ska få mobiltbredband av min kära far, fråga mig inte varför, han tyckte jag kunde ha det när jag åkte till landet men hur ofta är jag där. Mutar han mig att häng med baraför jag får internet där då eller har han blvit galen?

Skulle plugga men tror ni inte jag somnar som vanligt i ett antal timmar, vaknar upp av att någon kastar min älskade Häntbild på mig där jag ligger i min säng. Plugga vart det tillslut, har lyckats sammanfatta ca 45 sidor ner till 2,5 A4.


JA!

Kort dag med bara roliga och lätta lektioner, kan väl egentligen inte säga att lektioner eftersom det bara var två.
Skönt var det när man fick sluta efter lunch eftersom läraren inte var där.

Matte skiten jag hade idag tror jag faktiskt att jag lyckades med även om det inte kan räknas med i betyget, varför ska jag då egentligen anstränga mig och göra bra ifrån mig?

Irriterad över att internet på andrar datorn har lagt ner och inte vill komma igång igen, betyder alltså att jag måste sitta vid denna dator som jag för tillfället hatar.

Bussresan hem var skoj trr ni inte min kära vän Chrille fäller någon dum kommentar så man viker sig av skratt, kommer inte ihåg vad han sa dock. Back to the phone and all the homework

pusselipuss


Problem går inte att springa ifrån

Är grinig och sur, orkar inte ett skit mår bara allmänt skit som vanligt.

Varför ska man hela tiden få tillbaka gammalt skit, aldrig få glömma, aldrig gå vidare. Inget går som jag vill, världen agains Hanna. Nu tycker ni säkert att jag överdriver men alla har vi någon gång en dag då allt bara känn menngslöst.

Man tror man lämnat de bakom sig, man tror för mycket och man ser allt det goda. Varför vara så blåögd? De flesta är bara ute efter sin egna lycka, lika så är väl jag. Hur men visar det är väldigt olika men alla ä vi ute efter lyckan, vår egna lycka.

Ibland känns det som man vandrat rakt in i en vägg tur är det att folk tar emot när man faller. Att ha en axel att gåta mot och bara få skita i andras problem, allt orkar man inte bära på själv. Begå samma misstag om oh om igen är inget man orkar lyssna på, skit samma om jag är dålig person bara för att jag inte orkar ibland, att endel aldrig ska lära av misstag. Även jag gör misstag oh lär mig inte alltid av dem men inte tynger jag andras axlar med det.

Känna sig älskad och veta att folk finns för en värmer alltid. Den som står där men den tröstade axeln är inte alltid den man trott. Inte hjälper det att jag mår sjuk äckligt i halsen med, måste kolla upp det snart, min kära mor ska fixa tid hos farbror doktor.

Tillbaka till mitt kära pluggande, ibland undrar jag om jag verklign kommer orka tre år med allt detta plugg.

Dagens lunch

Så här ser min lunch ut i skolan, ser kanske inte så god ut men ni skulle se och äta den. you would love it

Inte världens bästa bild och inte världens bästa fotograf, ni skulle se maten och testa äta den:)

Jag komemr rulla fram om denna goda mat fortsätter att serveras

Min dag

Som rubriken lyder ska det här inlägget handla om min dag.

Den börja segt och stressig, småspringer ner till bussen som inte kommer. Irriterad trött och frusen kommer man till skolan som inte blir bättre under dagen med tanke på dagens lektioner.

Lunchen piggar ändå upp ska bara orka lägga in min bild jag tog på maten idag.

Dagens skämt var när några kära klasskompisar (inga namn) började spegla si i tekoppen, inte normalt kan jag säga, skratta så jag grät. Var allt om min dag i stort sätt vad jag kan komma på har inget hänt.

John Blund

Jag har blivit lite smått beroende av John Blund, om ni inte redan märkt det så skriver jag ofta att jag ska vänta på honom. Figurer från barndomen, den tidiga barndomen kanske man ska säga för vad räknas man egentligen som? Man är inte vuxen och man är inte barn, blandningen av det blir tonåring med humörsvägningar.

Ibland önskar jag att jag var den lilla oskyldiga flickebarn man var när man var yngre, ville inte säga liten för klassar mig än som liten. Vara barn och liten så länge man kan varför inte ta vara på det? Mognaden kommer och personer som försöker agera mogna när de egentligen inte är det är sorgligt, som mig ibland då.

När det är jobbigt och tungt eller man ligger sjuk i sin säng, vill man då inte att mamma ska komma och fråga hur det är, bry sig lite extra. Märker jag själv bara min kära mo kommer in till mitt rum skriker jag UT! Allt går som sagt upp och ner med världens fart så håll i hatten...

Pusseipusgs godnatt <3

Coca-cola

Min kära vän berättade om en kvinna med coca-cola missbruk, var tvungen att läsa om det (artikeln finns på aftonbladet.se)

Hon ska få hjälp ac socialen för sitt cola missbruk, hon har varit handikappad sedan barnsben och lider av kalorimissbruk. Man anser att det är en fara för hennes hälsa.

Är så att man vill skratta åt det, har socialen inge bättre för sig än att ta hand om en kvinna med kaloimissbruk, det framkommer även i texten att hon är diabetiker oc har högt blodtryck. Hon har problem både psykiskt och fysiskt.

De fysiska problem och att hon har diabetes samt högt blodtryck kan man väl första med tanke på colan hon dricker. Men att komma med argumenten om att det är ett hot mot hälsan är bara töntigt.

Ska vi ta rökning som ett exempel, det skaddar inte bara dig själv utan öven de i din omgivning. Beroende blir du, finns väl inget positivt med det egentligen. Varför kan inte socialen lägga tid och pengar på tt få folk att sluta röka? Rökning är frivillig kanske du tänker men det är fan cola drickandet också, båda skappar ett beroende som är svårt att släppa.

Finns säkert någon form av grupp man kan gå med i för att sluta röka men det finns även grupper för att man ska gå ner i vikt och äta sundare.


Så om jag anmäler/blir anmäld till socialen för miss skoberoende kommer de skicka in mig på skorehab då?

Kärring

Detta ska bli ett riktigt gnälligt inlägg...

Jag har ont i fötterna efter att ha halkat runt inne i stan, att försöka gå in nya pumps i snöslask plus att de är en halv storlek för stora, ingen bra idé tro mig. Inte nog med att mina fötter värker jag har varit med om en fruktansvärd eftermiddag.  Får trösta mig med att jag var på donken innan.

Klass S1b var som sagt på besök i riksdagshuset idag. Först är det säkerhetskontroll, lämna tändare och liknande, allt ska rönkas och du går genom samma saker som du gör på en flygplats, har de verkligen sådant hot mot sig? De är inte ens i byggnaden.

Liten beskrivning av tanten som skulle visa oss runt, cameltoe, byxorna högt upp så att halva hennes mage hängde över byxkanten, typiskt tantigt läppstift i rosa färg och en finne eller något mitt i pannan. Inte bättre var det att hon pratade som hon var störd och pratade som man nästan vore handikappad.

Chrille, Erik, Fredrik kanske var någon mer somnade när vi satt i kammaren och det var väl meningen att vi skulle lyssna på henne men lite intressant får man göra det. Vart vääldigt avensjuk på klassen som kom efter och gick förre.

Nu ska jag nog ta en dusch för att inte somna, pusselipuss


Rörigt i huvudet

Man kan lugnt sagt säga att i mitt huvud är det väldigt rörigt just nu, mer än vanligt. Ojoj tänker ni säkert då kan det bli mer rörigt än vad det redan är.

Hela denna söndag har jag pluggat, TRÅKIGT är bara förnamnet. Någon gång måste även plugget göras tyvär orkar och hinner man inte så myckt på vardagarna och på helger vill man bara släppa allt och umgås med vänner.

Jag har gått i skolan inte ens en veca och redan är jag trött och ligger efter, kanske fö att jag var sjuk eller för att just nu har jag förjävligt mycket. Kommer bli att jag är hemma nästa helg också bara för att plugga. Finns väl positiva saker med att jag är hemma och inte hänger ute, jag kanske håller att vara nykter frram till min 17årsdag (en månad exakt idag), höjer mina betyg. Något mer posetivit kommer jag inte på.

När jag ändå skriver om nada så ska jag passa på att bätta något jag funderade över idag när jag åt lunch, borde inte mjukosten stelna? Frågan har säkert ett väldigt bra svar och som ni märker borde jag inte vara hemma så mycket, tankarna bara flyger iväg.


Pusselipuss nu ska jag hoppa i säng och vänta på John Blund för i morgon är det måndag och jag ska till riksdagen, blä.

Vakna upp

Vakna upp utan att vara bakis, utan att känna huvudet bulta, något helt underbart skönt. Som jag sa skulle jag vara barnvakt i helgen och plugga det ena gick bra inte det andra.

Spelade lite spel och försökte övertyga att helikoptern utanför inte var läskig. Ungen gick och la sig mellan 10.30-11.00., när hon ändå läste tänkte jag göra desamma. Jonas Gardell är fan ingen författare man ska fånga läsaren inte få den att må illa. Det första kapitlet handlar bara om spyor och hur han beskriver dem, väldigt äckligt. Gav bara boken en blick innan jag valde att läsa "aldrig fucka upp" älskade den första boken och även den här.
Ja gott folk det var min lördag men ska nu räkna lite matte.

Pusselipuss folket


Nyklippt

Ja idag har inte hänt så mycket och det kommer troligen inte hända så mycket. Dagen började som vanligt med att man vaknar, konstigt vore det väl annars. Tog en sväg till centrum där jag klippte av mig halva håret, väldigt ovant att inte ha så långt.

Har även varit hos farmor, de få gånger man hinner kan man faktiskt passa på att ta hissen upp till henne så ofta som jag är i centrum.

Försöker komma på något roligt jag kan göra med syster medans jag är barnvakt åt henne ikväll innan hon somnar, något spel eller något. Dåliga förlorare är vi båda två så får tänka om tror jag.

Komiskt

Jag kommer troligen aldrig bli någon kock, var inte länge sedan jag fick proppen till ungnen att gå när jag skulle laga middag till mig själv. Idag skulle jag värma en bulle i ungnen, vet att jag är inte miljövänlig. Tror ni inte allt blir svart och tyst och man hör ett poff eller något fsekunderna efter jag lämnat köket Vet inte hur jag lyckades men proppen gick i hela köket igen, där står jag och är förvirrad när det vanligaste namnet kommer ur min mun, PAPPA!!!

Natt

Spöktimmen har börjat men vad gör jag upp?
Tror ni det vart något plugg, nej sluta med att jag kollade på Lets Dance och såg blondi på golvet. Hon låter inte som hon är 18 och verkar vara rätt omogen, kan vara rösten som spelar mig ett spratt.

Planer för i morgon har jag fast de är värre än plugga, sitta med syster och försöka passa henne. Två viljor som är starka och vägrar ge vika. Men ibland kännes jag för att vara snäll mot mina kära föräldrar som står ut med mig dag in och dag ut. Lite hjälpte det att man får pengar för besväret plus en pluggakväll till, måste verkligen plugga.

Pluggis

Denna vecka har jag varit i skolan tre dagar och haft sovmorgon till kvart i elva idag. Kan inte riktigt förstå hur jag ändå lyckas tuppa av i min säng.

Jag ska försöka att inte kröka fram tills jag fyller 17, en månad och 2 dagar. Verkade till enbörjan inte vara så länge men sen när jag tittade i kalendern så var det hela FEM helger. Låter stan som att jag har ett broende men händer att man gör knasiga grejer fast har på senare tiden börjat ha mer koll.

Jag lovade mig själv att bli bättre i skolan och har därför bestämt att jag ska plugga denna helg, känns som allt kom på engång. Innerst inne vet jag samtidigt att jag kommer dra mig från böckerna ändå tills sista dagen. Vill minst ha vg i alla ämnen och det är kanske dags att börja plugga.

Att få ett G i betyg är som ett IG i min värld, har rätt höga krav på mig själv och det är något man måste lära sig att man kan inte uppnå allt.

Har även funderat på att göra om bloggen igen, lägga in lite bilder i headern och ge den färg, någon med förslag?


Mitt hat växer

Mitt hat mot SL växer, de som hört mig missa bussen eller liknande vet hur stort hatet är. En sak jag tänker på när jag missr bussen eller sitter på bussen är att om det är en äldre person eller någon med barnvagn väntar bussen.

Om vi tar i morse som exempel så var det en mamma med barnvagn som sprang mot bussen som vänligt svängde in på stationen och väntade på henne. Hade de varit jag som kommit springandes hade bussen bara bränt förbi mig, skrattat och tyckt att jag förtjänade att gå den dryga km det är till slutstationen.

Alla gör väl missar men idag när jag skulle hem  så springer jag till bussen, tyckte det var mycket konstigt att den inte körde och det skulle visa sig finnas en bra anledning. Busschaffören som skull byta av den andra hade inte kommit, den chaffö om hade köt ringde och skrek i telefonen så hela bussen måste hört. Inte kom det någon och smart som jag är går jag av bussen för jag vet att den efter kommer om 2minuter. Fullt och äckligt trångt är det sedan när folket från första bussen ska på nästa buss som redan var halv full. Tror ni inte första bussen kör om oss sedan när man nästan är hemma.

Som så många gånger innan är jag sur på SL, kan inte förstå hur jag ska klara mig i 2,5 år med att åka buss varje dag.

Skönt

Nu är det dags för mig att lägga mig i min älskade säng även om jag inte börjar förren 10.35, kommer dock inte fram fören vid 10.40 men men. God natt på er folket sov sött och hoppas inte John Blund dröjer allt för länge

<3

Korkat

"Jag är så snygg" är ett utanlande från blondinbella. Tycker hon mer och mer efterliknar en äkta brats med för mycket soldusch. Hon tycker att skönhet ska komma från insidan men samtidigt funderar jag på hur mycket hon själv har ändrat. Till utseendet är hon fake så att det skriker om det, fakenaglar, fakebränna, blekta tänder och vem mer vet vad hon gjort. Lite mystiskt svullnade hennes läppar upp till lucia 2008, var tydligen en reaktion på någon form av läppsak (film på youtube).

Visst det är inte snyggt med gula/bruna tänder men bländande vita ser inte ens naturlig ut. Om man nu måste fixa sig kan man inte göra så att det ser naturlig ut. Är det inte det man vill, för vem vill se ut som levande barbie mer än en annan rätt korkad blondin.

Ska världen sluta som plastik opererademonster? När ska man börja räta ut sin rynkor vid 20års ålder, spruta ansiktet fullt med botox så att man inte längre kan se om du ler eller inte.

Som ni kanske märker är jag inte så mycket för botox m.m. Tycker det är fel att spruta in nervgift så att hunden strammas åt eller läpparna blir större. Visst kan jag förstå att man kanske vill operera sig om något tragiskt hänt så att något hänt med ansiktet/kroppen. Är väl också en smakfråga men vem tusan tycker en plast/nervgifts människa är snygg?


Humor

Idag staka jag en ny kategori, humor. Ni kommer ni få stå ut med min extremt roliga humor. En chans för er som läser att förlängalivet med några sekunder eller sucka och le i smyg...

Dagens skratt fick jag idag när jag under svenskan drog ut stolen för Hanna C så hon ramla i golvet. Gammalt skit fungerar bäst, kanske är det för man är trött eller har torr humor.

Täby C

Som ni många kanske redan vet ska Täby centrum bli större. Såg en film på http://www.newtabycentrum.com/default.asp om hur det kommer att se ut. Nog för att jag är för shopping men enligt mig är det lite överdrivet.

I somras var jag i Mall och Asia, fick veta att det skulle ta minst tre dagar att gå in i alla affärer. Är det mot en sådan utveckling vi är påväg mot, vem har behovet av att ha det så stort?

Redan nu har mindre butiker svårt att få det att gå runt i centrum, vad kommer hända om det blir större? Täby C är redan Sveriges kanske Nordens största inomhuscentrum. För en person som nästan är uppfödd i själva centrumet verkar det inte stort men om man skulle tänka efter är det gigantiskt. Störst är det för att man räknar mer kontorslokalerna som byggnaden också har.

De flesta affärenrna finns där, alla möjliga affärer finns vad är det som ska öppna nytt. Lite renovering och utbyggnad av Bio salongerna skulle inte vara fel men inte måste man göra värsta glasskapelsen som påminner lite om Mall of Asia.


När jag ändå håller på kan jag berätta lite om Mall of Asia som är Asiens största köpcentrum och byggt på vatten. 




Bilden ovan är tagen från en uteservering i själva köpcentrumet. Lite häftigt att allt är byggt på vatten och även svårt att tro.

Men inte ens ett shoppingfreak som mig tyckte det ar roligt att gå runt bland 100tals butiker, hela tiden var man tvungen att gå genom spärrar där de kollade dina påsar och väskor även kroppsvisitering. Bombhundar som går runt och vakter överallt.


Vad händer?

Vad händer egentligen? Svaret är absoult inget händer.

Allt ä som vanligt igen man vaknar efter att man försovit sig, springer till bussen. När man väl är i skolan går tiden hyfsat fort men man gör ändå igent. Känns som man rusar genom livet även fast jag har långt kvar, varför kan jag inte bara sätta mig ner och ta det lugnt.

Idag bestämde jag mig därför för att bara ta det lugnt efter skolan. Även om jag ligger efter och varit sjuk så ska jag bara sitta och ben and jerry glass.

På fötter

Ja nu är man på fötter igen, att ha ont i magen och inte veta varför (allergi troligen) suger.

Inte ens en vecka han jag vara i skolan innan frånvaron kom, närmare 6-7 timmar om inte mer. Har inte hänt så mycket medans jag legat hemma i min säng mer än att telefonen gått varm. Inte är det roligt att bli väckt runt halv 12 av att det ringer och att mobilen ligger under sängen. Men i morgon bär det av till skolan, blir psykist störd hemma i min säng.

Jag läste går av Fickmannen från Norge, Norges väsrsta pedofil. Han står in för rätta efter att ha förgripit säg på mellan 50-100 barn om inte mer. Ändå stod det att han riskerade 21! års fängelse. Borde inte en sådan person ha livstid, vet inte om Norge har som Sverge att listid är ca 25år. Alla kan ändras, alla har rätt till en andra chans blablabla, när han kommer ut från fängelset kommer han inte få jobb, folk kommer hata honom och han kommer behandlas som en brottslig. Varför kan han inte bra sitta kvar inne?

En livstids dom ska betyda livstid och inte 25år. I USA kan man bli dömd till flera livstidsdomar och döden dubbelt upp, lite överdrivet men ändå bättre än livstidsdom på 25år.

Segt

Ingen ork idag mår skit...

Sova?

Nu är man äntligen hemma efter gårdagens kväll.  Den gick bra, var inte supa sig fullast fortafst utan lite mer moget, kanske berode det på att jag var minst två år yngre än alla, gissa om jag kände mig liten. Inte heller vart de fyllesamtal till så många men vilken skorsten man kan vara ibland.

Natten tog slut och morgon timmarna började närmar sig, sov över hos en kille som hette Jocke, hade ingen ork eller lust att ta mig hem. Men mysigt var det bara ligga och prata och dricka coca-cola. Men roligast var ändå påväg till bussen då jag höll på att ramla i en backe för det var is, var så skoj att vi fick gå upp för den igen så jag fick åka ner igen.

Vaknade och kände som vanligt suget efter donken så hamnade man där, suck kanske jag ska passa på att säga. Man känner sig inte i topp form när man sitter i gårdagens kläder, inte haft möjlighet att duscha och äter donken.

Köpte nya tröja igen skulle bara passa på att säga det. Men dags för duschen och sängen typ för mår inte bra någonstans just nu.


<3

Vill passa på att säga att vänner är viktigt och det bästa man kan ha. De sviker och man bråkar även man själv sviker dem men ändå står de kvar.

Både gamla och nya vänner, vänner som kommer och går endel blir kvar, inte alltid lika roligt. Säga hejdå och bryta kontakten är inte lätt men vem har sagt att livet är lättt.

Vill bara säga att alla mina vänner betyder otroligt mycket för mig även fast jag inte alltid visar det, ni finns i mitt hjärta. Ibland tar man er bara förgivet men man vet hur mycket det värmer när man hör några få underbara ord.

Vilka minnen man kan ha, minnen för livet med både gråt och skratt. Är mig evigt tacksam mot er.
Men vist är det sorgligt att säga hejdå man byter vänner hela livet men endel står kvar.

Måste springa nu men kom ihåg jag älskar er<3

Inte igen

Jag måste verkligen göra något åt mitt shopping beroende. Klippa sönder kortet eller sätta gräns på kortet, något måste göras och det nu.

Undrar om det är om det går i arv, de som träffat mig och mina mamma vet hur lika vi är, inte bara bara till utseedndet även till sättet. Misstänker att min shopping sida och älska skor sida kommer från henne. Det blir som att det rycker i fingrarna när jag är i närheten av en affär, jag vill bara in kolla på kläder/skor och dra kortet.

Dagen började bra tills min kära far kom in till mig och skulle fixa med banken, varför han har baken i min data vet ifan. Men fick då höra att mamma skulle till Täby centrum, mitt andra hem. Viste att min foundation började ta slut så gastade att jag skulle med. Men väl i centrum går man in på  h&m och tror ni inte jag ser massa saker jag vill ha men lyckas ändå ta mig fram till sminket utan bekymer. Problemet uppstod när de inte hade det jag ville ha. Vidare till kicks gick jag, passerade även s.a.t.s som gjorde reklam, funderar på att börja träna där.

Irriterad på tanter som inte vet vad kö är inne på kicks hittar jag mitt smink betalar och går vidare till Gina tricot. Var ute och letade efter en vit kort tröja men nej jag hittar istället två svarta tröjor som jag älskar, den vita klänningen fanns dock bara i L vilket är lite stort:p

In på H&m igen väntan på min mor som aldrig vill komma, varv efter varv går man han i kassan måste ha trott jag var galen men men varför bry sig. Hittade ett par skor(!) som faktiskt var snygga men har redan sådanna nästan så var bara att blunda och gå vidare.

Som ni kanske märker (kred till er som orkat läsa allt) är det nästan som att varorna talar till mig "Hanna, köp mig, ta mig, välj mig". Jag låter helt störd och det är därför jag tror jag måste göra något åt mitt beroende.

Kyss på er kanske skriver senare ikväll men ska ut och leva livet så vet ej om tiden räker till...


Planer

Hejsvejs nu ska man ut igen, springa till tåget med hopp om att hinna, kvällens tips för er som är hemma ikväll är:

- Lets dance med Blondinbella och lite mer random folk
- Lugn hemma kväll med familjen
- Sov, två dagar i skolan är tungt

Mina fina tips till er nu innan jag ska hitta någon tjocktröja att slänga på mig och springa.

Puss hej


Fredag

Två dagar i skolan och redan två prov inbokade, usch blir trött av bara tanken. Kan inte direkt påstå att dagens spanskalektion var lyckad om man ska se på vad man lärt sig, vi gjorde inget utan titta på film på svenska och engelska sista halvtimmen av lektionen.

Men fredag är det, dagen har varit bra kommer troligen att vara gladare ocg piggare med tanke på att jag börjar halv elva. Bussen vill som mig och det har börjat bli varmare, hela livet har tagit en vändning, en vändning mot nya ljusa tider.

När jag ändå är glad och trevlig ska jag passa på att berätta att jag är lite smått beroende av coca-cola, tror inte det finns något som slår det. En kall cola är alltid god, är man trött blir ma pigg och vem behöver inte lite extra energi när det är som mörkast och skoldagen är lång...

Alltid samma misstag

När ska jag lära mig. Jag kan inte läga mig i sängen och titta film, jag somnar bara. Alltid denna positiva inställning till att jag är pigg och kommer vara vaken, att jag aldrig lär mig...

Film i sängen är så mycket skönare, bara få krypa ner under täckena och glömma att världen inte alltid vill som mig. Usch vad de låter som jag är dyster med emotankar. Men man kan inte bli annat än dyster när man sovit för lite och det är 22! veckor kvar till sommarlovet, 9/6 längtar det är bara 6 månader kvar.

Tillbaka till ämnet misstag. Det sägs att man lär av sina misstag, undrar om de bara är något som ska hålla människor positiva i mörka stynder eller om det är jag som bara misslyckas. Men vad skulle man vara utan misstag, enligt mig skulle man vara någon tråkig människa som satt inne på en stol och titta in i väggen. Vet inte om jag sagt det innan men misstag formar människan. Kanske inte misstag som jag somna i sängen för hundrade gången när jag titta film. Det är ara ett misstag man aldrig kommer lära sig av.

Puss godnatt folket ska bara passa på att säga sucks to be u, jag börjar sent i mogon:)

Ibland blir man glad

Usch efter att ha varit en hel dag i skolan, trött och grinig så kommer man hem och upptäcker att ett nytt Gossip Girl avsnitt kommit. Man blir så glad när, älskar den serien. Skit samma att den är någon jävla "tjejserie utan handling", huvudsaken är vad jag tycker, en liten hemlighet är väl att jag grät genom ett helt avsnitt (S02E13).

Ja vad finns egentligen att säga om min dag då ljuspunkten var GG, inget vad jag kommer på ska nog ta en lång varm dusch och sova tidigt. Något som är skönt är att i morgon börjar man 10.35 men så råkar min buss komma fram 10.40, ja visst skulle jag kunna ta en tidigare buss och sitta i skolan i 30min. Men om jag ska vara ärlig så kommer jag aldrig orka det, så mycket bryr jag mig inte om min frånvaro, suck där rök ett av mina mål jag skulle ha under året.

God natt

God natt time for bed.

Är dags att lägga sig i sängen och återigen vänta på John Blund, bara hoppas han kommer lite tidigare än vad han på senaste tiden gjort så puss god natt folket<3

Jag har gjort det igen...

Idag var jag barnvakt, är dock lite osäker på om det inte var syster som passa mig.

Det klassiska hannamisstaget hände igen, jag fick ryck och tyckte vi skulle ta nästa tåg till c, var inte planerat att åka fören om en timme. Avsluta allt man hade i händerna och hoppa in i duschen medans syster frågar om jag ä stressad. Hinner gör vi men kallt som fan att gå.

När jag har lämnat in min skor på omklackning så drar jag med mina lilla försvarslösa syster in i affärena, hennes beskrivning på mig i skoaffären "Hanna gick runt runt bland alla hyllor tittade på ALLA skor och ville ha ALLA skor". Slutade inte så farligt ändå bara ett par skor. Måste verkligen göra nåot åt mitt beroende. Ska testa att gå i mina nyklackade skor och se hur bra de vart, känns lite värdelöst att lämna in alla om de ändå inte skulle vara bra.

Ja vilka problem man kan ha, sista dagen på lovet och allt i morgon börjar skolan som sagt och buss helvetet som inte vill som mig....

Bring it on

Osocial som jag är ligger jag i sängen med Ben and Jerry glass och tittar på film. Något jag reagerade över när jag såg bring it on var att de "fattig" var mörka och de välbergade var vita.

Fans ingen mörkhyad med i den rika delen av staden, inte heller några vita med i den fattiga delen.
Egentligen ska jag väl inte ens dela upp det i mörk och ljus men vad finns det att säga, jag håller inte med det filmen säger fast man inte tänker på det. Mörka är under de vita, kanske inget man säger rakt ut men tittar men ett antal gånger på filmen, spelar egentligen ingen roll vilken film man ser man lägger hela tiden märke till nya saker.

Usch i morgon ska jag vara barnvakt oh måste upp redan vid 11, men lite glad är jag ändå haha till er som börjar skolan om ca 10 timmar. Funderar även på att lämna in några par skor på omklackning.

Nej men nu ska jag ortsätta titta på andraa bring it on (bring it on again...

Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter dagens kväll. Skratt och dumma idéer (mest från min sida). Kan inte påstå att dett är varmt är röd både om fötter och fingrar, ge mig växthuseffekten!

Lite värme i kroppen fick man dock när man stod på stationen och hör hur det är något bakom en, tror ni inte man får panik. Två tjejer själva på en mörk station, skulle visa sig att vi inte var så ensamma som vi trott.

Fram ur en soptunna flyger en katt(!) paniken bryter lös och jag flyger på min kompis.

Är man ibland inte lite överkänslig? Men är väl bättre att vara lite extra nojig än att tro att allt är lugnt. Det händer saker som vi inte akn blunda för och som vi måste arbeta med. Man är inte säker bara för man har mobilen i handen skriker som en galning i den eller om man går två.

Glömde berätta om igår när jag gick mot bussen så kommer de fram en kille/gubbe i 25-30åldern, han kommer från en skogsdunge där folk brukar rasta hundar. Tog ett tag innan jag tänkte på att han inte följde stigen eller hade någon hund inte heller är det någon genväg. Tycker sådant är väldigt obehagligt speciellt när endel lampor aldrig lyser, varför är det alltid samma lapor som är trasiga och på de läskigaste ställena? Man låter fantasin skena iväg och tror det är någon galen mördare eller våldtäktsman. Men är det slumpen som gör att lampan alltid är trasig där folk blivit våldtagna eller är det någon som med flit haft sönder just den lampan i just den skugsdungen?

Ut igen

Att jag aldrig lär mig att ha kläder efter väder, redan nu 20 min innan jag ska gå ut fryser jag, kanske ska man då sätta på sig mera kläder? Nej min helt underbara hjärna tänker att det kommer att bli varmt när jag springer till tåget.

Ibland känns det faktiskt lite dumt att skriva blogg, blir ungefär som att man pratar med sig själv eller att alla kan ta del av ens liv. Att dölja känslor och sådant är svårt, ett bråk eller så kommer synas ändå, ett sönt sätt att avagrisera sig på är nog att skriva ner sina känslor, om man skulle ångra det man skrev är det bara att radera.

Bloggar är nog poseivt men ibland kan även de spåra ut. Men varför blir en del bloggar super kända och får massa läsare? Ibalnd förstår man sig helt enkelt inte på allt. Men hur skulle livet vara om man redan hade alla svar...

Idiotiska idéer

Jag har nog haft för lite att göra den senaste tiden. Idag när jag satt och gjort absolut inget så fick jag vad som stunden verkade vara en toppen idé. Om man vill köpa ut själv ska man ha med sig ett barn ca 5 år, låsas vara mammamn. Självklart måste barnvagn och allt vara med.

Ingen skulle väl misstänka en liten ensam oskyldig mamma?

Bimbo Hanna har varit i farten inge och skrivit på sin blogg som ni kanske märker. Men vad gör det lite galna idéer men det var allt för mig

Mål 2009

  • Stressa mindre, lära mig att jag är ingen super människa som hinner med allt jag vill.
  • Ta tag i skolan, ibland måste man säga nej till kompisarna för att plugga, vilket man inte borde behöva göra:(
  • Åka kundvagn på roslagsbanan (minst en station)
  • Dricka max
    20 Flaskor starksprit
    10 flak öl/cider
    20 Flaskor vin
    50 flaskor alkoläsk/xide


Är inte alkoholist, och om man slår ut det under sommarlovet och alla helger blir det inte mycket...


Kort elakt inlägg

Tänke bara vara elak och säga HAHA till er som tydligen börjar redan på onsdag..

Ut

Ja ut i vinter kylan ska man, varför förstår inte ens jag men har man kompisa som lockar så är det värt besväret lite kyla. Usch ändå sitter jag här och drar mig från att gå ut såg just att det blev nästan en grad kallare utanför mitt fönster, kommer troligen bli över -20 inatt. Orkar men verkligen hem när det är så kallt? Fast hem måste man väl orka ta sig i kylan om man orkar ut...

Mitt förvirrande inlägg är nu slut för jag måste springa puss hej

Kallt

Fy vad kallt man vill varken gå ut eller se ut. Värmen är på överallt men ändå går man med tjocka tröjot, helst skulle jag stanna i sängen men känner att det är dags att försöka ändra tillbaka på dygnet,

Sol och värme är något man längtar efter mer än något annat, att bara få ta på sig ett par skor och springa ut, inte som nu planering av kläder, lager på lager.

Skulle man senare i livet välja att flytta från mitt älskade Stockholm och Sverige till något varmt random land tro jag ändå att jag skulle sakna kylan. Det är okej om det är några få minusgrader och snö men varför ska det var -15 grader, snön kan inte bli kallare och det blir itne mer snö för att det är svinigt kallt. Nu skulle man gära se lite spår av växthuseffekten....

Puss hej

Öppan ögonen

Vet inte om jag har skrivit om det här innan men om i så fall så kommer det här igen.

Varför gnäller man om att kända minderåriga går på krogen, bara för att de är kända så har de strålkastarljuset på sig men ska de inte kunna göra vad en normal tonåring gör? Visst det kanske är fel att säga att man gör endel saker men om vi nu ska vara ärliga, vem vet inte redan om om minderåriga går på krogen och dricker.

Ska man inte leva sitt liv som man vill, inga namn eller något publiceras. Det är inte de som begår de stora brotten utan det är vakten på krogen som inte kollar leg.

Man blir trött och irriterad varför måste samhället hela tiden lägga sig i, alla vuxna borde tänka efter en gång innan de öppnar sina käftar, vad gjorde de egentligen när de var tonåringar? Som så många gånger har jag sagt samhället förändras och kanske inte alltid till det bättre. Men att hela tiden hänga ut tonåringar som syndare är fel, alkohol bland unga har sjunkigt och det är i större mängder nu.

Det tror jag beror mycket på smuggelspriten som finns överallt. Inte heller är det myndiga personer som säljer det. Har föräldrarna så lite koll på vad ungen gör, hur kan de inte märka att ungen har pengar och någonstans ska allt förvaras. Dags att sluta gnälla på alla ungdomar och ta en titt vad som ligger bakom den nya höga alkohol statestiken.

IS

Var inne på ica idag och tror ni inte att de säljer is. Först reagerar man inte på det men sen läser man igen "2kg is -kr". Vem köper is? Vill man ha perfekta iskuber eller? Isen måste ändå frysa till en ända stor klump och innan man har kommit hem har halva blivit till vatten, kanske inte idag då det är -11 ute.

2009

Man mår som man förtjänar.

Blanda allt med cola kanske inte är det bästa, när ska jag lära mig det? Svaret vet jag själv, kommer aldrig att lära mig.  Min nyårsafton vart lyckad dock missade vi tolvslaget pga av en liten olycka, lite fylle samtal och sms hans även med, förlåt folket för mina extremt oförstårliga meddelanden.

Kvällen rullade på och så gått man kunde försökte jag städa bort bevisen efter kvällen. Dagen slutade inte fören tidigt i morse efter någon timmes prat, skicka upp lite personer till en annan planet med bara surströmming låter som en bra idé. Lite sadistiska planer men väldigt skoj, bilden i mitt huvud av två efterblivna mongon som slår varandra och skriker.

Dagen har inte ens börjat för endel men jag har redan hunnit med en sväng till mitt kära donken, fy fan vad kallt det är ute. Men nu ska jag sova eller iaf se någon film i min varma sköna säng som just nu skriker efter mig.

<3

RSS 2.0