Öppan ögonen

Vet inte om jag har skrivit om det här innan men om i så fall så kommer det här igen.

Varför gnäller man om att kända minderåriga går på krogen, bara för att de är kända så har de strålkastarljuset på sig men ska de inte kunna göra vad en normal tonåring gör? Visst det kanske är fel att säga att man gör endel saker men om vi nu ska vara ärliga, vem vet inte redan om om minderåriga går på krogen och dricker.

Ska man inte leva sitt liv som man vill, inga namn eller något publiceras. Det är inte de som begår de stora brotten utan det är vakten på krogen som inte kollar leg.

Man blir trött och irriterad varför måste samhället hela tiden lägga sig i, alla vuxna borde tänka efter en gång innan de öppnar sina käftar, vad gjorde de egentligen när de var tonåringar? Som så många gånger har jag sagt samhället förändras och kanske inte alltid till det bättre. Men att hela tiden hänga ut tonåringar som syndare är fel, alkohol bland unga har sjunkigt och det är i större mängder nu.

Det tror jag beror mycket på smuggelspriten som finns överallt. Inte heller är det myndiga personer som säljer det. Har föräldrarna så lite koll på vad ungen gör, hur kan de inte märka att ungen har pengar och någonstans ska allt förvaras. Dags att sluta gnälla på alla ungdomar och ta en titt vad som ligger bakom den nya höga alkohol statestiken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0