Läppen

Sista inlägget för idag och lite mer gnäll. MIn lägg hra gjort något med läppen bränt mig eller bitit mig i den kanske gör i alla fall sjukt ont. ska pappa på att säga HANAHAHA Suckers jag är LEDIG i morgon. Kände mig lite omogen och var tvugen att säga det, lite ryck kan vi alla få.

Även fast jag är ledig är jag sjukt trött, gick upp tidigt kanske därför. Men ska vara lite duktig och läsa lite ur Snabba cash som jag valde som svenska bok, dags att börja känns det som men eftersom jag läst den innan ska det inte vara några problem, leta upp det jag skrev om boken i 9:an men dock saknas citat.

Nej men nu ska jag titta på min läpp innan jag ser utsom Linda Rosing. Kyss god natt folket ha det bäst<3

Ipred

Glöm inte i morgon börjar Ipred lagen att gälla, ingen mer nerladdning kanske många trot och tänker men redan nu finns det program/sidor som går att fildela med men inte att spåra ipadressen till.

Jag förstår att man som artist/skådespelare och liknande inte alltid är för nerladdning men med teknikens utveckling. Idag har väl de flesta mp3/ipod som man lägger in musik på men vem har råd att köpa alla låtar, en låt kostar väl runt 9kr och i läängden blir de sjukt mycket, allt går inte ens åt tillverkaren eller vad man ska säga,moms och sådant ingår i priset skulle jag tro.

Men att tro att folk kommer att sluta eller att nya sidor och program dyker upp är idiotiskt om jag själv får säga det. Skrev för någon vecka sedan om OnSwarm, sidan man ladda ner med men inte spåra ipadresser med, redan innan lagen träder kraft så finns det redan möjlighet att ungå lagen. Visserligen är det ett brott som folk förlorar stora summor pengar på och galna saker sprids, lite dumt är det ändå av mig att säga att jag tycker man kan lägga sina resurser på annat, är det att man vill att folket ska betala böter och vem får pengarna?

Min åsikt om Ipred är att den är helt värdelös och gör att fildelningsprogram kommer utvecklas och bli nästintill omöjliga att spåra. De flesta tonåringar laddar ner men internet står på föräldrarna och då är det dem som får böter, hur ska man kunna veta vem som gjort vad? Är man inte oskyldig om man inte laddat ner men ändå är personen som står ansvarig för det, bara för att man står som personen som betalar interneträkningen anses på då ansvarig bara för att de skedde på ens nätverk, tråådlöst och utan kåd gör att vem som helst kan använda det, kan man inte söka upp ett internet café eller något annat ställe med trådlöst och ladda ner där. Jag tror som sagt att Ipred har brister som man kanske inte tänkt på innan och som kommer komma fram när lagen träder kraft.

Jobbig dag

Lång seg dag och inte vart den bättre när man fick veta att ännu en person blivit påkörd av tåget bara en vecka senare.

Kina föreläsningen var helt okej första timmen innan alla frågorr kom då tappade jag grepet totalt och slutade lyssna, erättningsbuss hhem är inte heller skoj, folk på stationen måste tro vi är psykfall först dans och skrik och vid ersättningsbussen så så sprang vi för vi ville sitta...

Men om vi börjar från början av dagen istället så vaknade jag ocg gissa vad jag då var, trött haha fan vad dålig humor jag har. Sprang till bussen känns inte lika jobbigt att se järnvägen men ligger ändå i bakhuvudet spec när det händer igen. Datorkunskap med en uppgift jag redan gjort så blev plugga historia som jag lektionen senare hade prov på. Äcklig lunch och sedan samhäll då vi började med Kina, gjorde någon konstig övning samt gick ut på promenad. Spanska är verkligen inte mitt ämnu och nu har jag även det till på fredag:( men lektionen var lugn i alla fall vi skulle hitta lappar på skolan och allt sluta med att v fick klubbor, muma.

Inte var dagen slut än, åka till Centrum med en kidnappad Susanne som jag hot med min klubba, pizza och cola sedan snabbt runt i standard affärerna man alltid besöker. Stressa vidare till tåget för att åka till universitetet och Kina föreläsningen. Ja nu är jag tillbaka där mitt inlägg började nästan och nu är jag hemma och är sjukt trött.

Sova

Nu ska jag sova mitt hopp om vg är som borta vet fan inte om jag klarar g, Christian kan bara ta sig...

Ingen uppdatering i morgon är med skolan till ca 20.30 tror jag det var.
Allt kan bara ta sig ingen glad stämning här inte, hoppas det ändras tills i morgon och jag lyckas säkert super bra på provet. Men skit samma faktiskt känner att jag inte pallar just nu, nu nr det är som viktigtst kanske.

Kyss god natt

Tisdag 24/3

Detta inlägg kommer handla om varför jag måde skit psykiskt dåligt förra veckan.

Allt började med en helt vanlig dag, sen som vanligt springer ner till bussen och ser att tåget kommer, vet att det är 50%risk att bussen hinner komma och åka om man står och väntar på att tåget passerar. Väljer att springa över eftersom tåget är 200-300 meter bort och det är enkelspår utan bomar bara springa.

Hat just sprungit över rälsen och vägen när jag hör en smäll, vänder mig om och ser att det flyger något men kan inte få grep om saker. Vet att jag skickar iväg lite sms om att någon blivit påkörd men fortfarande så fattar jag inte vad jag sett och vad som hänt. stationen efter hoppar en kompis på "Vet du vad som just hänt?" frågade hon "Någon har blivit påkörd av tåget" svarade jag som om de var den sjävklaraste saken i världen.

Resten av dagen är i stort sett svart vet att jag ringde pappa och var hysterisk, något jag alltid kommer minnas är dock smällen upprepas i huvudet om och om igen i dagar efter. Även bilden av tåget som kommer och bara på några meter lyckas stanna (ska ta ca 400m för tåget att stanna), skolväskan på spåret och folk som går längst spåret.

Ibörjan var allt skit tänkte mycket på "om jag hade stannat" men kändes bättre när hon överlevde. Även fast jag vet att det var hon som inte kollade sig för när hon skulle pasera spåret får man ändå skuldkänslor. Men är glad att hon lever och chanserna för överlevnad är inteså stor, blir man träffad av en bil som kommer i 60 är risken 90% att man dör., tåget går betydligt fortare skulle jag tro så man kan säga att hon hade änglavakt.

Jag mår i alla fall bättre och tror även att hon gör de men chocken jag fick är inge skoj, nga minnen inget fastna tisdagen var jag som en zombi. I sådana stunder som man verkligen mår sämst är jag glad att jag har sådana underbara vänner, massa pussar och kramar till er<3<3<3<3


Konstigt inlägg

Jag satt och pluggade men som vanligt så svävade tankarna iväg, denna gång mot tvillingar. Borde inte tvillingar kunna ha olika pappar, de två äggen blir befruktade av två killars oliika sperma. Det var något som förvirrade mig och att jag ens kom på tanken tycler jag bara är konstigt.

Lika så om ett par enäggstvillingar skaffar barn samtidigt med ett annat par enäggstvillingar borde inte deras barn se lika ut då?

Ni måste tro jag är helt sjuk i huvudet eller sexfixerad men ibland dyker galna tankar upp i huvudet på mig, troligen inte det sista inlägget med kanske för andra dumma och helt ointresanta frågor. Men vad gör det egentligen att jag har lite udda tankar och funderingar, är int det bra? Kanske inte för galna saker men tror nog att många har tänkt på tvilling frågan.

Om jag går tillbaka till enäggstvilling frågan, de ska vara lika men är det så att ägg och liknande inte är det, är de bara lika till ytan eller rakt igenom?

Tänk vad komiskt att ha ett tvillingpar med två olika pappor, lite slampstämpel och kommerntarer skulle man nog få. Men nu har jag slut på ord så innan jag förvirrar mig själv mer och drar med er i farten ska jag avsluta detta inlägg.

1 dag avklard 4 kvar

Fick veta att jag är ledig på onsdag och ska gå runt och kolla på treornas projektarbeten på torsdag. Verkar lugnt men samtidigt inte för de dagar som fortfarande är normala eller vad jag ska kalla dem har jag prov. idag pluggade jag geografi och stenar men det är bara en sida. Historia prov i morgon som jag inte riktigt vet hur de kommer gå på, känns som jag kan faktan men man vet som sagt aldrig med Christan.

Frivillig lektion vem går på en sådan, tydligen hela min klass haha fick åka hem själv med Becca eftersom vi två valde att plugga hemma.

Nej men nu ska jag nog läsa lite historia så jag får minst vg i morgon...

Dålig på rubriker

Jag är extremt dålig på att komma på rubriker, använder alltid samma/liknande varje dag men vad ska men egentligen skriva där. Man läser första rader och skiter i rubriken jag gör i alla fall så, komemr oftast inte ihåg rubriken på artiklar och liknande. Men nog om rubriker och dess problem.

Ingen har väl glömt att ställa fram klockan en timme ett tips till alla som glömmer om man sk vrida fram eller tillbaka klockan, när våren kommen så ställer man ut möbler och blommar, fram med klockan en timme medans på hösten så ställer man in möbler och blommar, bak med klockan en timme. Änding av sommartis sker sista helgen i Mars och första (?) helgen i oktober.

Detta inlägg har handlat om lite blandat och nu kommer ännu ett ämne som jag skriver vardagligen, nämligen att det är dags för mig att sova och att mitt pluggande gick åt helvete. Ännu en kväll i väntan på att Johan Blund ska komma med sitt magiska pulver och strö i mina ögon. Så kyss god natt folket så hörs vi i morgon när jag kommer hem eller om jag mot allförmodan vknar tidigt och skriver ett morgon inlägg

Skor<3

Har tröst shoppat lite någon som kan gissa vad? Om du var så dum och inte läste rubriken och kunde dra en slutsats så köpte jag skor.


Har även de svarta i vitt

Som sagt har de svarta även i vitt skulle köpt dem redan förra året men tror ni inte alla i min storlek var slut. Tyckte lite synd om mig själv samtidigt som jag mår bättre, skor får mig alltid att känna mig bra. Tvättade vinterskorna och plocka fram vår/sommar skor och putsade lite på dem, satte de på skohyllan som hela tiden varit för liten men nu kan jag inte ens stapla skorna på varandra och då är det illa. Men inte är det sista skorna jag kommer köpa i år kanske inte ens de sista den här månaden eller kanske blir som sagt april på onsdag.

Ska avsluta inlägget meden liten fin bild på mina vår/sommar skor

endel skor saknas eftersom de inte torkat

Duktig

Idag har jag pluggat historia eller om jag ska vara ärlig läste jag väl baar 10 sidor och markerade vilka sidor jag måste läsa. Sorterade alla papper och inlämningar jag fått tillbaka, satte allt efter ämne och slängde sådant som jag hade dubbelt av.



Se så fin pärm jag har:P men har i alla fall ordnng på papper och sådant nu...

V.14

Måndag: Skolan, plugga historia, matte och geografi

Tisdag: Historia prov, Universitetet runt 18(?)

Onsdag: Plugga matte

Torsdag: Plugga matte och geografi

Fredag: Geografi & matte prov, sista dagen i skolan innan lov, ta hem svenska papper

Helg: Ta det lugnt föröka att inte festa

Earth Hour

Glöm inte att släcka ner mellan 20.30-21.30. Många tänker väl det gör ingen skillnad om jag har mina lampor på, min dator eller tv. Vet att jag själv är sämst på att stänga av datorer har väl stängt min den här under 10 gånger, en gång i månaden skulle jag tro. Inte tänker man på att trycka på stäng av jag slår bara ihop den och läger den under sängen.

Men om alla skulle tänka till och göra något för miljön, hur svårt är det att panta sina burkar och flaskor och släcka ner innan man går och läger sig eller lämnar hemmet. Om alla tänker det är bara jag så har ni fel. Varför inte vara rädda om den jord vi har, försöka bli mer miljömedvetna. Inte behöver man bli något freak som sitter i ett träd och äter bananer men att släcka lampor kan alla göra.

Lite synd med tiden dock blir mörkt och kusligt om man släcker men varför inte tända ljus eller något. Jag ska i alla fall stänga av datorerna mellan 20.30-21.30 inte är det mycket men det är något i alla fall. Ska även bli bttre på att stänga ner varje dag men tar sjukt lång tid med alla uppdateringar som hela tiden ska göras.

Glöm nu inte gör något bra för miljön mellan 20.30-21.30 kanske märker du att det inte är någon big deal och börjar gra så varje dag. Värna om miljön!

:)

Har lyckats sova en hel natt utan att vakna en gång i timmen:) Börjar som sagt må bättre och smällarna avtar men ska nog ta det lugnt idag iaf, plugga kanske lär inte hinna det i veckan plus att jag aldrig orkar...

Fredag

Inget att skriva mår dock lite bättre men smäller än

:(

Smäller i huvudet än men var iaf utanför dörren idag...

Mår psykiskt dåligt

Pga av lite saker igår mår jag inge vidare psykiskt, känner inte för att skriva ner det för tillfället kanske senare när jag mår bättre. Vill även tacka alla underbara kompisar som finns fasten jag är tyst och tillbaka dragen för tillfället.

Livet suger

orkar inte skriva mår för mycket skit

Bed time

God natt folket är dags för mig att dra mig tillbaka till min egna lilla värld där inget ont kan hända.

Puss godnatt <3

Kontrollfreak

Har suttit och pluggat och sorterat papper som jaf fått i de olika kurserna. Skulle man e mitt rum och skåpet i skolan skulle man inte tro att jag kunde vara ett sådant kontrollfreak. Jag vill alltid ha kontroll och ibland undrar jag om jag inte har tvångstankar, göra alla saker ett visst antal gånger eller sortera efter storlek och färg, stöd mig på små saker som andra inte ens märker.

Om vi tar min sko hylla som exempel, alla skor med klackar ska stå på övre hyllan i storleksordning, från stövlar till pumps och på den undre hyllan har jag ballerina skor stamplade på varandra i färgordning. Lika så är det i min garderob om det är jag själv som hängt in kläderna, storlek och färg.

Men inte skulle man kunna tro det om mig, är slarvig och har ofta rörigt runt mig och inte stör det mig då. Men ändå så stör jag mig på de små sakerna, böcker måste ligga i storleksordning och batterierna åt samma håll när jag lägger dem i burken. Är inget som går överstyr men ändå något jag har märkt av mer och mer på senaste tiden...

Stressad!

Måndag och redan har jag planer en vecka fram, plugg, plugg och återigen mer plugg. Fick veta att vi skulle ha g prov i historia på tisdag men samtigt kan man får vg, mvg på prvet man bara öh va. Inte nog med det samhällsgrej ska tydligen redovisa i morgon och vi skulle skriva något om hur vi skulle ha gjort om vi inte var i grupp, hur ska man få in det i samhällsperspektiv för ett mvg. Spanska läxa, massa ord jag inte fattar som jag måste lära mig.

Som toppen på det så måstevi på en kvälls föreläsning på universitetet på tidsag kväll nästa vecka. Slutar som sagt 16.05 då och sedan är det samling igen vid universitetet senast 17.30. Inte hinner amn hem mellan, knappt hinner man få mat i magen innan det är dags att springa vidare.

Inte klar än måste även komma till skolan på torsdag då jag missat yoga lektionen i idrott, tydligen var den viktig och gör att få g måste man tydligen delta på en yoga klass. Skit kul och stå som en idiot i ett av skolansklassrum med överiga elever som inte deltog på idrotten den veckan. Hatar för tillfället skolan....

Fick vg+ på svenska grejen jag skrev och mvg på geografin.

Fortsätter

Min dåliga uppdatering fortsätter även idag men kan meddela att jag bara pluggat matet hela dagen samt sovit. Dags för mig att sova nu så puss godnatt <3


V.13

Måndag: Skola, måste hitta Calle, plugga spanska

Tisdag: Spanska sak:S

Onsdag:

Torsdag:
Ledig, kanske måste gå till skolan pga av att jag missat en lektion i idrott som tydligen var viktig.

Fredag:

Helg:

Ingen uppdatering

har ingen tid idag att uppdatera, har redan varit hos farbror och hjälp till att fixa inför kvällen då de har öppet hus för vänner och släkt. Hem och duscha byta kläder och sedan tillbaka allt jag hinenr med idag.

Skriver mer i morgon så puss hej

Gul bil

Jag måste vara väldigt lättroad för idag har jag och Becca, Hanna och lite flr lekt gul bil, man ska slå de andra så fort man ser en gul bil. Klistrade mot rutan stod vi och slog varandra, "GUL BIL, nej men jag såg den först straffslag!" ungefär så har det låtit. Lite synd om folket i min omgivning.

Vägen hem blir inte bättre när Susanne oc jag leker gul bil, misshandel och psykfall, lite blickar får man. Inte heller är det skoj att åka buss själv fick sitta i tele och leka gul bil, vilket inte var lika skoj. Mr M hade en idé om att jag skulle leka leken med någon random person på bussen, så störd är jag inte än.

Blogspot

Det går inte att kommentera på blogspot om man inte är medlem på google, inget man kanske tänker på men efter ett tag blir det irriterande.

Så Susanne om du läser det här Boken var inte en verklig berättelse, författaren skrev bara att et var baserat på en dagbok men han säger inte att boken är baserad på en verklig dagbok.

Back 2 blogspot, känner mig bara förvirrad när jag är där och hittar inget ska hålla mig till blogg.se enkelt även en dumbom som mig kunde fatta.

21.57

Tiden rinner iväg när man har roligt burkar man säga, ont i magen efter en halv burk Ben & Jerrys är inte roligt. Har legat i sängen och tjockat mig, roligare än att plugga, akut plugg på bussen i morgon alltså.

Nej men inte har väl något hänt idag mer än att jag däckade av i sängen som en galning på sömnpiller. dags för sängen igen är det dock ska bara hälla i mig lite vatten och borsta tänderna.
I morgon börjar dagen med geografi prov var av ca 4 timmar håltimme lite beroende på hur lång tid provet tar, dagen blir inte bättre när jag sedan har matte och äckel y=kx+m sen höjdpunkten på dagen då man bara vill gömma sig under en sten i öknen, spanska.

Mitt eviga gnäll om att jag hatar spanska men snart så har jag fått mitt g i det och kommer aldrig mer vara tvungen att läsa de igen. Påtal om språk så hade jag mitt boksamtal i engelskan idag, Go ask Alice, bra bok men ibland kan den verka lite konstig. Författaren visste vad han skrev om. han måste ha varit blnd problemen eller studerat de för informationen om hur det är och vad som händer är så verklig. Blackout fick jag ändå tappade all engelska även basicgrejer som man ska kunna nr man går i 2:an. Känner att mian betyg går i botten och hur jag inte pallar med allt plugg ska bli så jävla skönt med lov:) dock någon vecka kvar:(


Perfekt



Människan som tidningen anser vara den perfekta kvinnan tycker jag ser ut som ett monster, inte var hon snygg. Alla tycker vi väl olika, alla har vi brister och ingen är perfekt. Men vad är egentligen perfekt? Är lite som normalt enligt mig ingen är det och vad är det egentligen. Det är bara ett ord som ska uttrycka och göra att man känner sig dålig.

Påhoppen i tidningar om Jessica S är tjock är hemskt, hon har kurvor och ser mänsklig ut, om vi tar Rachel Z (uppfan size zero trenden) så ser hon galet ut, ungefär som de där bratz dockorna man säljer i leksaksaffärerna.

Inte heller särker de självförtroendet att läsa om sådant "Kameran lägger på 10kg" personen på bilden ser ut som hon ska gå av på mitten, sorgligt. Jag har som vanligt lite dubbelmoral köper tidningen och tycker de är skit skoj att läsa om alla lögner som står i den samtidigt som jag tycker att de är hemskt.

Alla är vi bra på vårat egna sätt och att få höra det kan verkligen stärka än. Glöm aldrig att du är stark du klarar allt även de dagar då du bara vill gräva ner dig under någon sten och glömma livet.




Tillbaka till pluggandet

PLUGGA PLUGGA PLUGGA! Inte en lugn stund måste plugga infö nästa prov, vilket är geografi provet i morgon. Skönt var det dock att sluta en timme tidigare och snart tycker jag att vi ska få se nya schemat med tanke på att det börjar gälla på måndag.

22.10

SENT!!!!!! Klockan bara tickade på och vart lite mycket, ska ine måla naglarna på kvällen känner mig stressad nu. Jag msåte som sagt sluta stressa och föröka ta det lugnare med allt, lära mig att jag inte behöver stressa och att man lever kortare.

Men nu måste jag dunsta för jag ska sova puss hej och lycka till till mig själv på provet i morgon:)

Prov

JA!! För första gången är jag glad över att jag pluggade i 6an - 8an för de jag hade på hemkunskapen, läraren hade i stort sätt samma prov varje år kommer på provet i morgon. Läste igenom häftet som var på 14sidor, fram och bak. Efter första stycket log jag nästan för jag såg att det stod om näringsämnena och när jag läste mer kände jag igen skiten och allt kom tillbaka till mig.

För första gången känns det inte som jag ska faila så stort på ett prov jag inte har pluggat till, är baa att hoppas att frågorna inte är helt galna och att de inte är på alla siffror som stod med, inte är de ett matte prov eller?

Lycklig om man säger så, trodde att jag skulle få sitta uppe halva natten och plugga men jag har läst häftet en gång och markerat de jag tycker är viktigt, ska bara skriva ner dem så jag inte behöver hela häftet. Sammanfattningen av sammanfattning till geografin är också klar, fyfan vad skönt inte så mycket plugg kvar bara läsa igenom allt och försöka trycka in det i hjärnan.

Nu förstår jag att det lönar sig att plugga mer än dagen innan så det finns kvar, man kan ha användning för det senare i livet. Det finns där i hjärnan lite bakom informationen man dagligen använder men den finns där och försvinner inte.

Time 4 a shower, reka vägen tillbaka till häftet och läsningen för att sedan kunna tuppa av i sängen om ca en timme.

Genomsökning av väska

Visste ni att man behöver tillstånd för att kolla igenom väskan, inte ens polisen har rätten att göra de om de inte har tillstånd. Man kan tydligen anmäla dem ifall de ber om att få genomsöka väskan och de gör de utan dit medgivande, undantag görs om de har misstankar att du har begått brott.

Man kan helt enkelt vägra öppna väskan i butiker och för poliser, har man inte gjort något är det då lite misstänktsamt. Vid ett gripande har de dock rätten att genomsöka din väska men så länge du inte är gripen eller man har sett dig begå ett brott har alltså INGEN rätt att gå egenom din väska.

Jag funderar på att läsa lagboken, skoj att veta lite om sina egna rättigheter, vad får andra göra och inte göra och har de rätten till det...

Endel lagar är helt störda, de gör andra lagar helt värdelösa eller så ger de inge straff, varför ha en lag som man inte har något straff till om man begår.

Om någon säger hora kan man anmäla får sexuellatrakaserier eller peronpåhopp, skaddestånd och personen/personerna som sa det kan utöver att vara tvugna att betal vara tvugna att sitta upp till ett halvår i fängelse.

Men tillbaka till personer som ber om att få genomsöka din väska, minns jag rätt hade de ingen rätt att gripa dig för att vägra öppna väskan, tänk dock steget längre de kan gripa dig för att vara uppkäftig mot tjänsterman (polis som frågar) och annat sådant.

Tänk att veta sina rättigheter och vad paff t.ex. polisen skulle bli om du visste att de inte hade rätten eller att du själv inte begått något fel. Idagens samhälle tror jag att man litar för mycket på just själva samhället samtidigt som man inte har något förtroende för polisen. Polisen åker runt i sina bilar eller står vid någon vägkant för att få fast fortkörare, många anser att de gör s för att få in pengar, de "riktiga" brotten ger inga pengar och är därför inte värda deras kraft. Men vad vet vi egentligen om vad som händer bakom deras låsta dörrar, inte ser vi om de sitter på något kontor och jobbar med ett våldtäktsfall eller ett inbrott, det vi ser är poliser ute på vägarna.

Mer tillit till poliser samtidigt som vi måste bli mer uppmärksama, våga hjälpa till och veta om våra rättigheter. Under årets gång ska jag därför läsa lagboken...

Vegi-kondomer

Brittiska veganer kan nu ha säkert sex utan samvetskval.

Nu säljs nämligen en "vegi-kondom" i hälsobutikerna, som är helt fri från mjölkämnen.

"Veganer kanske inte har insett att de flesta kondomer innehåller mjölkextrakt. Vi vill hjälpa dem att kunna ta ett medvetet val till säkert sex", säger Shanip Shah på Fusion Condoms.

I Storbritannien finns cirka 180 000 veganer.

Källa: Mirror.co.uk

Nog för att man tror på det och verligen står för sin åsikt och lilvsstil. Men vegi-kondomer vart är världen påväg? Tyckte bara artikeln var sjuk och lite udda, aldrig skulle jag tro att kondomer innehöll något från djur. Jag säger inte att de har fel de som är veganer, jag resketerar dem men lite får man prioritera, säkert sex med kondom eller annat preventivmedel eller sjukdom och graviditet. Lite fel är det ändå av mig att säga så eftersom de är deras levnadssätt men jag tycker fortfarande att det är lite sjukt.

Inte skaddar det någon att vegi-kondomerna nu finns men alla kan inte få som de vill även fast framsteg görs. Inte ska jag hacka upp mig på vegi-kondomerna tänkte bara ta upp dem som en rolig grej för er veganer där ute.


18 årsgräns på energidricka

I en ort i Sandviken har man infört förbud mot energidryck i skolan samt 18-årsgräns på dryckerna i affärerna. Får man verkligen göra så? Är väl inte så bra att eleverna blir speedade men är det inte upp till en själv. Vart får de perngarna ifrån? en red bull kostar närmare 20kr och om man dricker flera om dagen blir det rätt dyrt. Pengarna måste komma från föräldrarna och inte kan de säga att de inte vet något, energidryck skapar ett beroende som gör att man hela tiden har suget.

Jag dricker red bull, kanske inte varje dag men under helgerna och att dricka mer än en om dagen är inget jag skulle rekomendera, är inte roligt att ha hjärtklappning. Lite är det upp till dig själv men att sätta 18-årsgräns tycker jag är förjävligt, hela tiden ska ungdomarna bli kontrollerade, ingen vilja och måste man inte ha någon form av tillstånd för att ha åldersgräns på endel varor.

"Lagning av energidryck" är det något man vill, inte måsga ser det farliga i just energidrycker men det är ändå inget som man borde ha åldersgräns på och om man nu skulle ha det tycker jg att de skulle vara så i hela landet och inte bara i en lten ort.


Inte sova

Får inte sova, inte sova vad tusan ska jag göra för att inte somna när jag måste plugga. Stort IG väntar i morgon på idrott provet. Ska se lite film och äta glass innan jag börjar plugga som en idiot. Längre inlägg kommer senare...

Svinigt trött

Orkar så inte uppdatera har ägnat kvällen åt geografi plugg, sög som tusan men nu har jag sammanfattat sammanfattningen och kommer förhoppningsvis klara provet.

Gnällde som fan så min snälla pappa åkte och köpte Ben & Jerrys åt mig, tusen tack pappa<3

Någon dag kanske jag orkar uppdatera mer för just nu känner jag mig så jävla sänkt man bara kan göra. Kommit fram till att jag ska vara nykter fram till påsklovet och försöka sluta med starksprit. Vet att jag sagt det innan men mår jävligt skit fortfarande och de har gått 2-3dagar nu.

Tack nr 2

Tack Jossan nu har även du ett eget inlägg

<3

natti

god natt orkar inte uppdatera för jävligt trött, skola i morgon plus massa plugg

Tack

Tack Agnes att du hämtatde hem mig till rätt hus. Minns inte så mycket av det därför jag glömde skriva det i inlägget innan därför får du nu ett eget inlägg:)

Tusen tack<3

V. 12

Måndag: Skolan, plugga idrott och geografi. fråga Calle varför jag inte är fas i idrott

Tisdag: Plugga idrott och geografi samt gå på spanskan

Onsdag: Plugga idrott

Torsdag: Göra idrottsprovet och plugga geografi

Fredag: INTE FESTA! sova

Helg: Gå upp tdigt och hjälpa till hemma hos farbror, servera och skit


Äckel helg

Fick inte så mycket skit som jag trodde jag skulle få, lustgas tuber, fotavtryck på väggar samt vodka överallt menar överallt väggar och golv skulle inte förvåna mig om de finns i taket med. Syster går och gnäller om att det luktar spya oc då har jag ändå haft en halv liter rengörngsmedel och gjort rent med och vänrat i flera timmar, hon skulle ha kommit hem i morse.

Kvällen spårade totalt ut, jag var inte ens hemma, gick utan skor och jacka. Innan jag glömmer det någon som fått med sig fel/ett extra busskort hem?

Städa är vidirgt äckligt spec när allt är utan kontroll, ingen fjortisfylla var det sagt, vart alkis fylla istället om man ska kolla på vad jag hittat när jag städat. Vill bara sova min huvud vill bara dö. Något jag fortfarande inte fattar är när allt folk kom och gick, när jag vaka var alla i stort sätt borta. Vill också säga tack till Sara och Susanne som höll lite koll och städade när jag inte var hemma.

Men men nu får ja väl ta skiten från föräldrarna, konstigt nog har morsan inte sagt något hon ser bara lite småissiterad ut på mig, kanske för att jag fräser åt henne som en jävla idiot. De måste ändå ha fattat när de åkte igår att jag skulle ha fest och när jag inte hörde att det ringde på 40min måste det varit ännu mer uppenbart. Kul var det men att det alltid ska spåra ut som de gör...

Gasen i botten, igen

Igår var det gasen i botten, idag är det gasen i botten fast dubbelt så mycket stress. Sovit 2 timmar sen jag kom hem, sprungit till ica men glömde ägg och duktig som jag är har jag även hunnit duscha och äta. Gårdagen var skoj bara att det tog bajs lång tid att åka och jag var kissnödig hela vägen, lika så i när jag skulle hem.

Om några minuter kommer Susanne och Sara och innan dess måste jag ha städat lite i mitt rum, dela min säng samt ta bort dukar och mattor i huset, kanske även borde sminka mig och få på mig lite kläder.

Hur ska kvällen sluta, däckar jag av eller sårar jag bara ut? Köpte iaf ingen red bull i hopp om att hjärtat inte ska börja slå lite för mycket. Inte heller har jag lust att äta känns bara som de ska komma upp igen.

Tror jag ska stänga ner internet så att jag inte lyckas med dumheter men men får se hur de går med det...

Bye Bye time 2 run<3

Red Bull

Känns som jag har hjärklappning, jag fryser och skakar och magen bara vänder sig. JAg ligger nu i min säng ch har ingen att skylla på utom mig själv.

Red Bull voka må vara gott men fan heller att man mår bra dagen efter, kan bero på mängderna eller vad vet jag. Kvällen var iaf skoj ändå tills jag inte minns mer, hemfärden var jobbig oh lång kom för 30 min sedan och åkte kl 9. Mår verkligen sjukt dåligt, pallar jag verkligen ikväll eller kommer jag däcka av på en sek. Aldrig mer ska jag dricka mer än en Red Bull/dag man blir äcklgt dålig. Mer uppdateringar om kvällen/gårdagen kommer senare för nu måste jag sova två timmar, tänke bara skriva att jag levde:)

Gasen i botten

Från att jag kom hem till att jag går om ca 20 min har jag varit stressad och inget har gått som de ska. Kom hem och hitta syster i mitt rum vid min daton, jag som tänkte sova men nej så dyker gudson upp i några minuter. In i duschen, torka håret, sminka och ät. Lite som en robot som springer runt hemma har även hunnit städa mitt golv, nästan iaf är tanken som räknas.

Blir borta hela natten, Kungsägen och kommer hem någon gång under dagen i morgon då det lär bli ännu mer stress.

Tillbaka till det förflutna, skolan var seg han inte ha yoga Måste springa fan, når mig på mobilen!

Sl :@

Ja sl är då inte på min sida, okej mm något går galet men allt? Abeal tyckte jag var dum i huvudet sm tog tåg, buss, tunnelbana för att träffa honom. När Chrille skulle hoppa på tunnelbanevagnen slog de igen dörren så jag var fast på ena sidan och han på ena, förvirrade jag visste inte ens vart jag skulle, tur som jag hade så öppnade dem igen eftersom folk fastnat i dörrarna.

Inte blir det bättre när vi ska hem, bussfan kör långsamt och måste hela tiden stanna, missar tåget springer ner till tunnelbanan får att åka till Mörby och därifrån ta 610 till skolan. I alla hastighet läser man att det står Mörby Centrum på skylten och att tåget är där, fort som fan ner och då ser man resten av texten "inställd pga vagnfel". Nu tror man att det är över när vi lugnt går tillbaka till östra för att ta tåget istället, sätter oss på fel tåg, kan man inte ändra skyltarna i fönstret eller? Men till skolan kom vi iaf lite konstigt att vara där så sent, 16.10. Helt tomt i skolan och lamporna hade man börjat släcka känns konstigt med tanke på att vi ibland slutar den tiden. Springa till bussen hem fick vi även göra, som ni ser sl och jag är inge direkt kompisar, vi går det bara svårt.

Sweet home

Äntligen är jag hemma fy fan vad skönt, luktar dock vodka i min säng glömde att lägga undan flakan som inte var helt stängd, om jag luktar spår av vodka i morgon är det för att jag legat i min säng och inte för att jag är alkis.

Var även och handlat mat inför lördag med pappa, han bara skratta åt mig när jag sa att jag köpt tre flaskor, nu ligegr dem dock i säkert förvar. Duscha och måla om en nagel är vad som väntar mig ikväll är så piss trött att jag troligen kommer att somna sekunden mitt huvud träffar kudden.

I morgon får jag reda på hur många/få ämnen jag är inte ligger ifas med, läskigt med tanke på min frånvaro. Hopp och hopp nu hoppar jag vidare igen men till vad, duschen kanske känner att jag fryser och ska göra det sämsta man kan, duscha varmt när man är som is i ksoppen.

Fryser och känner inte fötterna

Suttit ute och väntat i 1,5 timmar på att kompis skulle komma med helgens flumvirke men det var de värt. Dagen började bra men har märkt att mina lunger inte existerar när jag springer. Sociologi var skoj men nu måste jag rusa igen tack igen Milton för att du kom till centrum och höll mig sällskap i en timme<3

Allsång på bussen

Känns som jag hela tiden har liknande/samma rubriker man vad tusan ska man egentligen skriva där, kanske ljuga ihop någon rolig grej så folk orkar läsa men man måste väl märke efter bara någon rad att jag ljög i rubriken. Inte hade jag allsång på bussen idag funderar dock om det var det som killarna längst bak gjorde misslyckade försök till att ha.

Ja men nu har klockan tickat ända fram till 21 och i morgon är det lång dag, fara och flänga i stan göra socilogi uppgift, ser ni några galningar så kanske det är jag och några ur klassen. Nytt schema fick jag nyss sms om fy fan vad skoj måste man logga in och kolla.

Kolla min mail på skolan står inget om hur nya schemat ser ut bara att de börjar vecka 13, lite glad är jag ändå efter allt äcklig ordväxling vi har haft med schema lägaren.

Men men nu tycker jag det är dags för mig att krypa till kojs, idrott i mogon och jag ska delta för första gången denna termin?

Glöm inte konstiga saker händer i mogon och inatt är det fullmåne tydligen så hoppas ni ändå lyckas sova kyss hej

Gäsp

Sitter och gäspar och funderar på att sova men är det inte lite för tidigt för det? Någon timme till måste jag klara men svårt kommer det bli får väl måla naglarna eller något...

Innan jag glömmer att kommentera det så har jag skrivit över 200 inlägg, endel mer intressanta än andra


Metamfetamin

Bilderna kommer från Aftonbladet. läs gärna artikeln där http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4616133.ab.

Fyfan hur kan folk ens vara så dumma, den enkla vägen ut kanske endel ser det som, en rolig grej men läs om skiten innan ni tesar den. I sverige bara i år har man i tullen hittat 80kg Metamfetamin, så jävla vidrigt med tanke på att man bara behöver 0.2g/ dos. 80Kg det är läskigt mycket om man sedan tänker på allt de inte lyckas upptäcka i tullen. Det är läskigt beroendeframkallande och är billigare än att köpa alkohol, kostar 150-250/gram om man jämför det med en flaksa vodka som ligger runt 200kr.

Till er där ute i världen som sitter fast i det eller ens har ängnat tanken åt att testa det, kanske har du en kompis som är fast i det och inte fan heller vill du att personen eller du själv ska se ut som på bilderna som snart följer. Säg NEJ det är fan inte värt att bli beroende av, personerna på bilerna har inte varit beroende länge ende bara någon månad.
Är även farligare än amfetamin och mycket fortare får man ett beroende. Säg NEJ om du inte kan ta dig en god titt på bilderna, kanske är det din framtid om du inte kan säga NEJ...




(bilderna lånade från www.aftonbladet.se)


OneSwarm

Nya ipred lagen gör OneSwarm laglig, det är som andra nerladdadningssidor som det nu är olagligt att laddna ner från, OneSwarm  är helt anonymt och väldigt svårt att spåra vilket gör det svårare att åka fast, inte för att jag är så inläst i det men verkar inte vara som man bryter mot någon lag, rubrikerna om det var att nya ipren lagen värdelös.

Lite kunde man förstå att det skulle bli såhär, vem har råd att köpa en låt för 9kr, studiebidraget ska redan räka till oöndligt mycket. Men om vi går tillbaka till ämnet OneSwarm så går det ut på att man har kontaker som består av "vänner" och mellan sig själv och sina "vänner skickas filerna.

Varför stoppa det som inte går, kan man inte lägga ner mer arbete på annat så som begår sexuella brott, blottning, våldtäkt mm. Så fort en sida försvinner eller lagar kommer för att göra nerladdning olaglig så kommer nya idéer.

Lagen som fanns mot fildelning innan var att man inte fick ladda ner och om man gjorde det fick man böter. Nu kommer vi till delen som gjorde det möljigt att ladda ner utan större risk att åka fast. Man fick inte kolla upp ipadressen på brott som inte gav fängelse, fildelning gav böter. man skrattar lite åt det men nu blir det svårare eftersom nya lagen kommer/kommit(?)


Vad ska man göra åt OneSwarm, jag har personligen inte haft tid att testa det men kommer så snart som möljigt att göra det. I artikeln om sidan stod det att på bara några dagar hade flera tusen laddat ner programet och många procentdelar av de som gjort de var svenskar. Ska man förbjuda att man delar filer med vänner? Ska vi hamna i diktaturens händer så som Kina eller ska de förstå att det inte går att stoppa.


Klart jag förstår att artisterna vill ha pengar för sin mucik och skådespelarna för sina filmer. Så mycket som de tjänar och får in via reklam känns det lite onödigt, gör man det inte för att man gillar det och kanske lite för pengarna? Många artister skulle inte vara så stora som de är idag utan just fildelning, det var som ett gratis sätt att bli känd.


10 timmar!

Jag somnade mitt i avsnittet av two and a half men igår, 20.30-20.45. Var nästan pigg när min klocka ringe vid 7 tiden, hela10 timmar fick jag sova. Känenr att det var nödvändigt och inte heller är jag stressad över mycket. Ikväll eller i morgon ska jag även plugga på nästa veckas prov, tror att de verkligen komemr att förbättra mina chanser i skolan till högre betyg.

Just nu sitter man och föröker få tag i folk inför helgens skandalvirke inte lika lätt som det var innan men men life goes on. Min äckel mobil vill inte föra över bilder via msn till datorn så har lite damp, tänkte lägga upp en bild på den "pefekta kvinnan"

Rekord

Nu ska jag lägga mig i sängen höll på att somna framför datorn igen, somna  stolen är inte det skönaste och som ni kanske har minne av somnade jag på golvet förra veckan, inte värt att ta några risker.

Innan jag somna måste jag dock se nya avsnittet av two and a half men, garvar halft ihjäl mig, de borde dock avsluta den innan den blir som alla andra serier t.ex. mina bästa år.
En serie är bara rolig ett antal säsonger sen blir det tjatigt och man orkar inte lägre med den, handlar inte serien egentligen om att Charlie inte kan binda sig och allt kommer sluta med att han gifter sg med Rose.


Sova kl 21 är sorgligt men nödvändigt om jag ska orka med morgondagen så puss godnatt, ska lägga in en bild på den "perfekta" kvinnan någon dag, ser helt mongo ut. Suck har lite svårt att stänga ner datorn men jag vet att jag behöver så nu ska jag ta steget som ni tyvär inte kan vara med mig på, puss godnatt <3


ojoj

Redan så vart planerna för helgen röriga men tror att allt vart bra, orkar inte stressa. Var på första spanska lektionen på ca två månader, sög för vi hade vikarie och jag kunde inget.

Två signaler från pappa får man från pappa på bussen hem, Hanna kan du köpa mjölk? Irriterad som man lätt kan bli när man måste ta omväg hem efter en lång dag i skolan. Tack Chrille för skratt och tårar då du gick in till skolsyster och sa att du var gravid. Även min kära Milton förtjänar en stor tackram för att du pratade med mig hela vägen hem.

Jag lyckades

Mäkta stolt lyckades hålla mig vaken samt skriva klart svenskan:) Resultatet förblir en gåta. I morgon är det tidag, hatar ver kligen den dagen, datorkunskap, klassråd, samhäll, lunch, historia, och språk. Kan inte missa fler språklektioner nu måste verkligen gå, kanske lyckas rädda mitt betyg som jag har.

Känner mig även duktig att jag orkat koppla in mobilen i datorn och fört över saker, nya schemat kopierades in i mobilen och nya bilder lades till på datorn, ni kanske märkte det på mitt inlägg tidigare.

Tror ni jag lyckas somna innan tre idag? Svarar ni nej tror ni fel kommer somna minuten jag lägger ner huvudet på kudden, riken finns att jag somnar skrivandes här så nu ska vi minimera den risken genom att jag säger puss godnatt ha en toppen dag i morgon<3

Bilder från de senaste 3 veckorna, liten kort sammanfattning


Lat orkade inte anteckna, välkommen till nutidens lathet/framtidens sköna stunder.


Bussresan till Romme, tycker fortfarande synd om killarna framför oss, inte var vi tyst eller kunde sitta som normala, tur för dem så somnade vi efter några händelserika minuter...


Gnällstunderna i liften var skoj, alltid fanns det något:p Dryga killar som inte trodde man var 92:a, idioter


Tyckte bara bilden var fin, hela S1B (de som var med vill säga) stod och fotade just på denna plats.


En av anledningarna till allt gnäll, pjäxor. Alla sparkade vi av oss dem så fort vi kom in för lunch.


Tack Becca och Susanne för de vackra tårtorna som mystiskt försvann:S


Ser ni vad de står? (Susanne glömde lite bokstäver) 
Nej?
Gjorde inte vi heller efter ett tag...

Sega måndag

Måndagen har snart passerat, positiv stämning i kroppen ser ljuset i tunnel då fredagen och ledigheten är här:) Fick en extra uppgift i svenska för att jag inte var där förra veckan, inne senast ikväll, not. Time for mat puss hej


Natti

God natt folket dags för mig att dra mig tillbaka och lägga mig i sägen, skolan i mogon och itne varit där på evigheter.

Tänkte bara på att säga att jag tycker det är dåligt av fjortis nr 1 att gå ut med i sin blogg om krogar hon går på, att hon sitter och spyr av spriten.

Krogarna hon nämner i sin blogg kan förlora sitt tillstånd, servera alkohol till minderåriga. Sitta och skriva om att man spytt och hur man spyt är inte så skoj att läsa om, inte är jag någon liten ängel som inte gör något sådant men att gång efter gång gå ut i sin kända blogg med drinktips och bilder på henne/andra som är klart över fulla.
JAg har lite dubbelmoral nu det vet jag själv, jag har skrivit någon gång om hur äckligt illa jag mår och vad jag gjort men men lämnar ändå detaljer utanför, söker du jobb i dag söker de ofta på ditt namn, bilder som är mindre smickrande kan då dycka upp ännu värre ens egna blogg med bilder på hur man själv sitter och spyr. Vem skulle anställa någon som knappt kan stå på benen under helgerna och verkar hälla i sig lite för mycket att dricka.

Bull shit kanske ni tycker, alla dricker så även både jag och du (undantag), säger inte att det det är normalt men fortfarande hon är en förebild för andra fjortisar. Känner att mina formuleringar inte är så bra, hjärnan orkar inte lägre jobba med mig så återkommer senare.

Den perfekta finns inte men lite får man allt tänka efter innan man publicerar, bilder på halvnakna andra tjejer och säga hur mycket de gör bort sig själva, tycker mer synd om dem uthängda på en blogg med x antal tusen läsare om dagen. Ibland undrar jag om blekmedlet dödar hjärncellerna i fjortisars hjärnor. Är det verkligen kul att verka helt hjärndöd och sedan ligga i en buske och spy, lär de sig aldrig? Vist jag har legar lite av däckad x antal gånger gjort bort mig och ångrat men det är inget man publicerar bilder på, för det första är det inte ens kul att inte minnas vad som hände och för de andra är det väldigt omoget. Alkohol var mer spännande och skoj när föräldrarna inte visste om det och man var betydligt yngre. Vad är poängen att dricka sig bortom flöttet helg efter helg, kommer kanske inte från rätt person men jag har gjort framsteg.

Oj vad lite mer text men nu går jag puss hej

V. 11

Måndag: Svenska inkämning

Tisdag: Måste gå på språket

Onsdag: Shoppa?

Torsdag:

Fredag: Gå på språket, träna? Bye bye familjen

Helg: Vecka kvar inga direkta planer än:p Vägrar dalarna  iaf

God morgon

Jag har kommit på en smart idé som gör att jag orkar göra läxorna, sätta laptopen på skrivbordet framför den andra datorn som man sätter på en film och drar upp skärmen så har man en rolig film i bakgrunden medans man skriver den tråkiga svenskan. Var det någon som hängde med på den idéen eller fövirrad jag er bara?

Inte orkar jag shoppa eller tråna känner att jag kanske måste göra svenskan och räkna lite matte innan jag gör något skoj får göra det i veckan istället.

Kollade om de hade några yogaklasser medans jag har håltimme på fredagar, nej nej nej alla deras klasser r på måndagar så funderar på att simma eller göra något annat skoj, har som sagt många alternativ. Måste nu skriva lite på min svenska så jag hinner få klart den, hela tiden medans man renskriver så ploppar nya idéer upp och gör att allt tar längre tid.

Mobilt bredband

Nu har jag fått mitt mobila bredabnd, tack pappa:)

Min dag har rullat på som tusan vet inte vart tiden har tagit vägen, skrivit lite på min svenska och tittat på two and a half men. Dagarna bara försvinner vet inte längre vilken dag det är knappt. Som ni kanske vet har jag varit hemma och haft ont i magen ett antal dagar tror de kan bero på stress, låter mig aldrig ta det lugnt. Känns lite som att jag skrev om det igår, ni märker hur förvirrad jag är även min text hoppar så mycket att jag undrar om jag är hög/störd.

Blir hemma ikväll igen ska skriva lite mer på min svenska vill verkligen ha den gjord jag blir jätte stressad av allt, menar då verkligen allt speciellt när jag bokar upp mig lite för mycket, tackar ja utan att kolla om det redan var något som jag redan sagt ja till.

Ett kallt krig mellan mig och min mor har jag också hunnit med, hon var inne i mitt rum vid MINA skor "Hanna använder du verkligen alla de här skorna, kan du inte ge bort dem[...]" Gissa om helvetet var på besök då, ingen rör mina skor och använder alla kulle jag tro, vissa skulle jag kanske inte märka att de försvann men hur ska jag kunna veta vilket/vilka par de är.

schema

Som ni kanske redan vet finns det inte många ord som kan beskriva mitt nya schema. Som den matte nörd jag är så ha rjag räknat ut att en genomsnittig dag med gamla schemat är ca 6timmar och med det nya schemat och håltimmen på tre timmar så kommer det bli en vecka extra i skolan som man bara kommer vara där. En hel jävla vecka ca 42 timmar och tänker man då att under en vecka går man 30 timmar i skolan med undantag från lov och så så kan man säga att det blir EN VECKA!

Skulle personalen på skolan vilja sitta på skolan utan något att göra en vecka när det finns andra saker som man behöver göra. Hur skolan kan acceptera ett schema som ser ut så är lite stört, inte vill de heller sätta sig in i våran sitts, vem skulle idagns samhälle sitta i skolan i tre timmar och plugga en fredag eller vilken dag i veckan man än väljer.

Att be oss testa det nya schemat när vi var klassen som hade 2 timmars håltimmen terminen innan är lite elakt, att ens samma klass får håltimme är lite konstigt man känner sig hatad av schemalägaren. Hur skulle de själva känna om de var tvungna att sitta på jobbet tre timmar och titta in i väggen...

Svenska hemskrivning

Känns som om att jag inte har något liv, svenska hemskrivning en fredags kväll måste vara det tråkigaste på länge. Men ta vara på tiden måste man göra och varför då inte göra läxorna som ska in nästa vecka nu när jg ändå är hemma och mår piss.

Själva uppgiften är väl när jag tänker efter inte så svår, textmassorna man ska läsa för att hitta citat är det som tar tid och kraft. Jag kan lika gärna som jag sitter och skriver här, anstränger min hjärna och trycker på tangenterna skriva min hemskrivningen. Lite skönt att ha det gjort sedan men kommer troligen inte bli klart idag, blir troligen 5-10 sidor när jag skrivit en kladd och sedan renskrivit med alla nya tankar och idéer som hela tiden kommer.

Är inte mängden som spelar roll utan hur man formulerar sig och läger fram sina åsikter som ger betyg, skulle det vara massan som räknades skulle jag lika gärna kopiera ett ord och klistra in det på x antal sidor.

Känner att det är jätte spännande att läsa om min hemskrivning men nu är det så att jag inte har något att skriva om eftersom jag nte varit utanför dörren sen tisdags kväll. Kan passa på att påpeka att jag är nöjd med den första frågan och har nu bara två frågot plus en utredande text kvar att skriva, bara och bara är lite att överdiva med tanke på att det kag skrivit har tagit mig ca 2 timmar.

Back 2 work

Lat

Börjar må bättre men blir nog hemma ehlg denna vecka med tanke på att det inte går så bra med mitt pluggande, har sovit i tre dygn. Orkade inte skolan idag heller så har sovit lite fram och tillbaka ända tills nu.

Krafterna bara försvinner och jag känner att jag verkligen behöver lite sommar och längre lov. Vattnet droppar från mitt hår, spelar ingen roll hur mycket jag försöker att toka det.

Vet att jag länge prata om att fixa min design och läga in bilderna från romme samt mitt sportlov, vackra tårtorna becs och Susanne gjorde:) Usch vad lat jag känner mig men har man inte lite rätt till det, tar mig aldrig tiden att bli helt frisk eller planera in allt som omvärlden räknar att jag ska hinna med.


Ont i magen

Ligger återigen i min säng. Sovit hela dagen har jag gjort, vem orkar upp när man har ont i magen. Kort inlägg men mår bajs så godnatt och ha det bäst

Back home

Sova sova sova det är allt jag vill. Ätit tårta och byggt åtta pussel. Orkar inte direkt skriva om något, lägger jag mig inte ner i min säng snart somnar jag här vilket kanske inte är det bästa, vet hur det sluta igår när jag satt på golvet...

Have a nice day 2morrow<3


Galet segt

TRÖTT! HUr kan man vara så trött jag jag är just nu, höll på att somna i duschen.

Varit lite kreaktiv idag ändå, fixat min nya klänning eller om jag ska vara ärlig så har jag inte kommit så långt bara nålat upp hur långt upp jag ska sy. Någon dag framöver kanske jag även orkar ta fram symaskinen. Det trodde ni inte om mig va, Hanna kan sy nästan lite som en chock både för er och för mig.

Inte heller är jag på så bra humör, tack Lisa. Varför kan hon inte ta oss seriöst istället för att bara säga att det är synd för oss att vi fick det sämst schemat på hela skolan. Vem skulle om  var helt ärliga mot er själva gå på en morgon lekion med geografi kl 9 ca en timme, 3 timmar rast kl 13 börjar en timme matte följt av en timme språk. Vem sitter i skolan i tre timamr och stirrar in i väggen. Klart jag kan första att lägga schema är svårt men att inte ta våra klagomål seriöst och frsta att det inte direkt kommer att fungera.

Ojsan måste logga ska snart iväg och äta tårta, skriver mer om mitt störda schema och liv när jag kommer tillbaka.

kyss<3

Back to life

Så började skolan igen då, vem orkar egentligen matte b första lektionen en måndag? Inte jag i alla fall, finner det skönare att bara ligga och sova.

Dagen var seg men roligt var det ändå att träffa min kära klass igen. När jag kom hem efter skolan idag sa kroppen bara upp sig jag somnade på golvet (!) i mitt rum, varför på golvet kanske ni undrar och mitt svar till er då är ag vet inte, kanske trodde jag inte att jag skulle somna om jag satte på på golvet, somnar lite överallt. Var ingen kort sovstund jag hade heller, 4 timmar med ett avbrott på kanske en kvart då jag var social med min syster vid matordet.

Vi satt och diskuterade vem som var bäst, typiskt mig och syster. Som den psykiskt störda person jag är så kom jag fram till om man är bäst på allt borde man vara bäst på att vara sämst, bäst på att borsta tänderna men samtidigt bäst på att vara sämst på att borsta tänderna. Det gjorde mig lite förvirrad och fundersam något jag får fundera på nästa gång jag ligger hemma sjuk.

Ser hur klockan tickar på, vet att jag inte kommer somna eller kanske vem vet så puss ha det bäst oh sov sött<3


Mitt lov

Ja som rubriken lyder har jag tänkt att skriva lite om mitt sportlov, grejen är den att jag inte vet vad jag gjort, känner hur alkis det lät men nu är det så att jag varit nykter detta lov utom två dagar.

Känns ändå som tiden gått sakta och som jag inte gjort ett skit, fick feber igen i två dagar, var hos Susanne och såg på bio samt hälsade på Malcolm men vad mer har jag gjort?

Lite skrämande hur jag kan glömma endel saker så fort, att jag inte ens har minne av det är ännu värre. Någon dag var jag bara hemma och sov försökte bli frisk lite fortare men det gick inte så bra, "jag ska vara nykter" gick åt helvete i fredags, vingla runt på isen är inte min grej.

Förbannad har jag även varit nämner inga namn men det är gammal skit som kommer upp till ytan igen, aldrig ska man komma bort från allt. Visst har man haft mycket snesteg i livet som inte alltid slutat så bra men att man alltid ska bli påmind och gå och bära på är tungt, någon gång brister allt hur stark man än försöker att vara. Idag och igår har jag varit lite nere och allting känns som det vill brista. Finns som sagt gränser skitsak efter skitsak dyker upp lika så även gammalt skit man trodde man lämnat bakom sig, allt vill upp till ytan och inte blir de bättre av att jag stressar sönder mig själv. Jag tror jag kan vara lite av ett kontrollfreak ibland, vill ofta ha stenkoll på allt. Intalar mig gång efter gång som jag haft panik över min stress att jag kan hantera det och inte bli galen.

Funderar att börja på yoga och även börja träna igen, sluta med socker och dra ner ännu mer på spriten. Skola i morgon vilket gör att det blir tidigt i säng även idag bara hoppas ingen ringer eller skickar meddelanden.

Sov så sött

V. 10

Måndag: Skolan börjar, svenska boken ska vara utläst.

Tisdag: Diskutera nya störda schemat med klassen.

Onsdag: Försöka att hålla ut, halva veckan kvar. Skriva svenska hemsaken, kanske borde börjat redan igår...

Torsdag: Inte den blekaste kanske orkar man koppla in mobilen i datorn och föra över massa skit.

Fredag: Vara sur och grinig på mitt nya schema.

Helg: Så långt har jag nte planerat.

RSS 2.0