Metamfetamin

Bilderna kommer från Aftonbladet. läs gärna artikeln där http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4616133.ab.

Fyfan hur kan folk ens vara så dumma, den enkla vägen ut kanske endel ser det som, en rolig grej men läs om skiten innan ni tesar den. I sverige bara i år har man i tullen hittat 80kg Metamfetamin, så jävla vidrigt med tanke på att man bara behöver 0.2g/ dos. 80Kg det är läskigt mycket om man sedan tänker på allt de inte lyckas upptäcka i tullen. Det är läskigt beroendeframkallande och är billigare än att köpa alkohol, kostar 150-250/gram om man jämför det med en flaksa vodka som ligger runt 200kr.

Till er där ute i världen som sitter fast i det eller ens har ängnat tanken åt att testa det, kanske har du en kompis som är fast i det och inte fan heller vill du att personen eller du själv ska se ut som på bilderna som snart följer. Säg NEJ det är fan inte värt att bli beroende av, personerna på bilerna har inte varit beroende länge ende bara någon månad.
Är även farligare än amfetamin och mycket fortare får man ett beroende. Säg NEJ om du inte kan ta dig en god titt på bilderna, kanske är det din framtid om du inte kan säga NEJ...




(bilderna lånade från www.aftonbladet.se)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0