schema

Som ni kanske redan vet finns det inte många ord som kan beskriva mitt nya schema. Som den matte nörd jag är så ha rjag räknat ut att en genomsnittig dag med gamla schemat är ca 6timmar och med det nya schemat och håltimmen på tre timmar så kommer det bli en vecka extra i skolan som man bara kommer vara där. En hel jävla vecka ca 42 timmar och tänker man då att under en vecka går man 30 timmar i skolan med undantag från lov och så så kan man säga att det blir EN VECKA!

Skulle personalen på skolan vilja sitta på skolan utan något att göra en vecka när det finns andra saker som man behöver göra. Hur skolan kan acceptera ett schema som ser ut så är lite stört, inte vill de heller sätta sig in i våran sitts, vem skulle idagns samhälle sitta i skolan i tre timmar och plugga en fredag eller vilken dag i veckan man än väljer.

Att be oss testa det nya schemat när vi var klassen som hade 2 timmars håltimmen terminen innan är lite elakt, att ens samma klass får håltimme är lite konstigt man känner sig hatad av schemalägaren. Hur skulle de själva känna om de var tvungna att sitta på jobbet tre timmar och titta in i väggen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0