Nu drar jag

Måste springa iväg mot tåget om bara några minuter, inte skönt att behöva åka så himlans tidigt hela tiden, som jag flänger och far ite en lugn minut är redan trött men men thta's life:)

Första gången jag har smink (mascara räknas inte) på evigheter, nu på våren/sommaren får jag färg så extremt fort så vill inte ha en linje tvärt emot alla fjortisar, vit i ansiktet brun på halsen. Håret är klart utsläpt idag orkade inte med något plus att jag inte haft det på länge. Ska bara hälsa på mina föäldrar nu och sedan springa iväg puss heej

För guds skull ta det lugnt ikväll<3

Grundkurs för dig som gillar att bli full

Det här har vi inte skrivit för att du ska sluta dricka alkohol. Vi vet allför väl att många människor har upplevt några av sina roligaste stunder tillsammans med alkohol. Du är väl som folk är mest: Du vill gärna dricka alkohol. Men du vill ogärna bli alkoholist.


Men vad få människor känner till är vilken risk risk just de själva har att drabbas av alkoholproblem. Något som alla borde tycka var intressant. Det finns alltså saker som du förmodligen inte vet om som har direkt med din egna risk att göra. Därför tänkte vi berätta rätt upp och ner hur det är.


Vi intalar oss nog att alla alkoholproblem drabbar andra människor. Inte starka, sociala och utåtriktade peroner (som vi själva är). Problemet är att det inte är sant. Ingenting tyder på att det bara är ensamma, svaga eller olyckliga människor som blir alkoholister. Alkisarna man ser på parkbänkar tycks visserligen vara allt det där. Men de har ingen representativ grupp. De syns rätt väl. Men de utgör bara några få procent av landets alkoholister. Tvärtom finns det forskning som visar att impulsiva, sociala och sensationssökande människor har lättare att trilla dit. (att alkoholister ofta har psykiska problem är bvisat. Men alkoholproblemen har oftast kommit först och de psykiska problemen sen.)

Nu kommer vi till något viktigt: Risken att drabbas av alkoholproblem är individuella. Det är som fetma. Somliga går upp ett kila av att snegla på en påse godis, andra kan äta vispgrädde med sked utan att lägga på sig ett hekto. Det är helt enkelt orättvist inrättat från första början. Samma sak är det med alkoholproblem. Därför kan man inte jämföra sig med människor runtomkring sig. Det spelar ingen roll att någon av ens kompisar tycks dricka mer än vad man själv gör. Man har olika förundsättningar. Det ä orättvist. Man måste ha lite koll på hur man själv ligger till.


Men naturligtvis har alkoholproblem också med livsstilen att göra. Man kn inte bli beroende av alkohol om man inte dricker någonting. Och den som dricker tillräckligt mycket och ofta blir garanterat beroende så småningom. Däremot tar det olika lång tid för olika människor.

Arvet har betydelse för hur snabbt det går. Om man har någon förälder eller mor-/farförälder som är beroende av alkohol har man högre risk att själv få alkoholproblem. Det ligger och lurar i arvsmassan som vilket anlag som helst. Att det ligger så kan man se när man studerar tvillingar som har vuxit upp i skilda miljöer. Dem vars biologiska föräldrar är beroende av alkohol löper helt enkelt större risk att själva bli det.

Toleransnivån är också avgörande. Att man har hög toleransnivå betyder att man kan dricka mycket alkohol utan att bli full. Kan man det så är det större risk att man blir beroende än om man påverkas lätt. Det finns människor som har medfött hög toleransnivå. Du får tänka dig tillbaka till den tid då du började dricka alkohol. Blev dina kompisar fulla långt före dig, trots att ni drack ungefär lika myket? Kunde du supa vem om helst under bordet? I så fall kanske du har en medfött hög toleransnivå. Det är inte så vanligt att man har det. Men fler än hälften av de som både har alkolism i familjen och medfött hög toleransnivå får alkoholproblem själva.


De flesta som blir beroende av alkohol har hög toleransnivå. De allra flesta (ca 75%) har den inte medfött, utan har jobbat sig till den genom att drcka en massa. Fok som tål mycket sprit brkar ofta skryta om det som om det vore något bra. Men bra "ölsinne! Är inget annat än bevis på att man har lättare att få alkoholproblem. Om man däremot har låg tolerans och blir berusad efter några få glas, är det faktiskt mindre risk att man får alkoholproblem. Tvärtemot vad många tror alltså. Detta gäller fårstås bara om man låter bli att dricka mer och mer så att man höjer sin toleransnivå.


Hur vet man då om man ligger nära beroendegränse? Ett sätt att beskriva det är så här: Tänk did att varje människa har en linje över kroppen. En slags nivå som sak uppnås innan man blir alkoholist. För somliga sitter linjen vid fotknölarna. Andra har sträcket i öronhöjd. Förr eller senare når man dit om man bara blir berusad tillräckligt många gånger. För de som har sitt streck långt ner går det ganska fort tt dricka över det. För de som har strecket högt upp tar det lite länre tid. Men när man har passerat strecket haralkoholoen tagit kommandot över en och blivit viktigare än vänner, familj, jobb och löften.


Att ta ett glas vin till maten eller en öl efter jobbet är för de flesta inte något steg på vägen mot beroende. Det är berusningsdrickandet som är boven. Varje gång man blir full höjer man sin toleransnivå och varje gång man höjer sn toleransnivå närmar man sig strecket. Ur det perspektivet är det lättare att srida ut sitt drickande över veckan än att hälla i sig allt på fredagar och lördagar. Det finns många som tror att definitionen på en alkoholist är någon som dricker varje dag, medans det är fritt fram för vanligt hederligt folk att ta sig en bäcka verje helg. S är det inte. I verkligheten finns det männsikor som kan dricka ett eller ett par glas vin om dagen i hela sitt liv utan att någonsin få problem. Sedan finns det en massa människor som börjar med att festa på helgerna, fortsätter fetserna på vardagar och hamnar i ett beroende så småningom. Det spelar dessvärre ingen roll om man är glad eller ledsen när man dricker. Att ha kul är lika riskabelt som att dränka sina sorger.


Hur man reagerar på alkohol spelar däremot ingen roll. Det finns männsikor som helt enkelt inte mår särskilt bra när de dricker. Som blir sömniga, flammiga på halsen och lätt illamående efter ett enda glas vin. Att en sådan person ska bli alkoholist är ju rätt osannolikt. I gengäld finns det en massa folk som mår finemang under berusning. Som upplever att de bli roligare, modigare, gladare, snyggare. Som älskar själva ruset. Som eftersträvar själva ruset. Självklart är man ute på halare is om man är en sådan figur.


När man väl har blivit fysiskt beroende av alkoholen är det omöjligt att dricka normalt. Då har alkoholoen blivit chef över alltihop och man dricker mer och mer trots att man borde hålla sig nykter resten av livet. En ynka öl kan få en person som är beroende att ställa allt som egentligen var viktigt åt sidan. Men innan man har blivit beroende dyker det upp vanringssignaler. I det läget har man fortfarande god chans att göra något åt saken. Varningssignalerna kan exempelvis vara att man alltid är den som är sist kvar på fester. Att man gör bort sig på fyllan och säger saker man ångrar. Att man kommer försent till jobbet för att man är bakis och att man får minnesluckor ibland. Exempelvis. Om man inte trappar ner i det läget går man snart över sin gräns och blir beroende.


Man kan också jämföra med solariesolande. På åttiotalet hade alla med självaktning tiokort på solarium. Många solade flera gånger i veckan och talade gärna om det till höger och vänster. Nuförtiden är det annurlunda. Nog solar folk solarium än ida. Men kanske inte flera gånger i veckan. Kanske viftar man inte heller med sitt tiokort och kanske tycker man itne längre att det är fånigt att vara blek. Det beror förmodligen på att man vet mer om riskerna med solande nu för tiden. Man vet att man riskerar cancer, särskilt om man har ljus hy och rött hår och att huden åldras i förtid.


Att man pratar högt om sna fylleminnen på jobbet , att man vill ha medlidande för sin ohyggliga baksmälla, att man tjtar på den som dricker mineralvatten att skärpa sig och beställa en drink - beror kanske också på kunnskapsbrist. För om alla visste det du nu vet skulle de kanske hålla detaljerna om sin baksmälla för sig själva. Många skulle förmodligen fortsätta att ha kul och bli fulla någon gång. Men kanske inte lika fulla och kanske inte fullt lika ofta. De skulle inte göra livet surt för den som tar ett glas vatten och de skulle nog inte låta sig imponeras av den som alltid är sist kvar på fester. Utan snarare oroa sig litegran.


Det här var en väldigt massa inormation, men vi har anledning att tro att den behövs. För att ett av många obehagliga statistikexempel 19% av alla män i Sverige får allvarliga alkoholproblem någon gång i livet. Detta är inte som det brukar vara i landet där det står att hissen tar 500kilo när den egentligen tar två ton. Detta är faktiskt sant. Det är lättare att bli alkoholist än vad du tror.

Hej då från alkoholkommittén


Stress

Som vanligt så är jag super stressad och det är 3 timmar kvar innan tåget går, varför är jag den som stressar sönder?

Tänkte bara säga ta det LUGNT! vill inte veta av att någon hamnat i fyllecell eller på maria ungdom. Håller till borta i Österskär/berga någonstans ni når mig på mobilen. Morgondagen då då blir det landet, skoj eller inte...

Ungdomar dricker

Blir trött av att alla äldre hela tiden ska gnälla om ungdomars alkoholvanor, visst alla kanske ite är så bra med flaskan men de har ingen rätt att se ner på oss.

Vad gjorde de själva på t.ex valborg och sommarlov, inte satt de inne och spela sällskapsspel med familjen. Jag ska inte säga att jag tycker att det är bra att ungdomar dricker och att de sjunker i åldrarna. Är det vårat fel? Lite kanske det är men utan föräldrar som barnet/tonåringen litar på så blir de förda bakom ljuset. Som förälder kan man säga att man inte gillar att tonåringen dricker men att de alltid kan ringa oavsett...

Skapa förtroende gör man inte genom att hälla ut drickan, är det inte bättre om man istället  ringer hem eller försöker kolla till. Mycket är dock upp till föräldrarna, vi tonåringar får all skit medans alkolisterna i parker sitter där de sitter. Inte kan jag blunda för att alkoholmängderna ökar och man vet själv hur det är när man är ute, läste bland kommentarerna på aftonbladet att det är anligast med 3.5 är ite smugelspriten vanligare?

Det man gör nu leder bara till att man blir mer försiktig och drar sig undan från allmänheten, in i skogar eller hem till någon. Alla vuxna borde tänka vad de gjorde när de var tonåringar, inte döma oss efter allt de läser i tidningen. Alla misshandlar inte, våldtar inte eller spyr och hamnar på mariaungdom. Ha lite förtroende för oss så kanske vi har det för er...

Sömnproblem

Jag kan inte sova, vad har hänt med mig kanske börjar jag bli vuxen? Märkt att de inte sover så extremt mycket, nej nu vart det läskigt orkar inte vara vuxen och mogen. Får ta en powernap senare idag...

Nej nu får man allt ta och friska upp minnet lite, skickade iväg ett sms och fick svar direkt tror ni då inte jag glömt vad jag skrev. Frukost eller film time????

Andra datorn

Nu ligger jag i sängen med andra datorn, tänkte bara säga godnatt och sov sött och börja inte festa för tidigt i morgon:)

..

Har nördat mig framför the sims i någon timme.

DAMP! Mitt tangentbord dampar på att jag byter batterier i musen, damp damp. Byter dator...

Minilov:)

Nu har jag ett minilov på 4 dagar, sug på den alla ni som ska till skolan i morgon...

Idag var det helt onödigt för mig att vara i skolan, det börjar med att jag får springa som en idiot till bussen som visar sig vara sen och jag lackar ut på det där jag står och flåsar på stationen. Kommer till skolan och dagens första lektion som är drama, tror ni då inte Susanne är sjuk och inte kommer slutar med att jag får sitta i två timmar och titta på medans alla alla grupper över inför uppvisningen. Andra lektionen matte, omprov för de som inte klarade förra provet, tror ni inte jag sitter utanför lektionen då och gör inget i väntan på att folk ska bli klara inte orkade jag räkna gamla nationella prov i matte från typ 90-talet. Vi tog en lång lunch istället och tredje och sista lektionen var engelska med vikarie, vi såg någon film och inte kunde jag dra för det var min spanska lärare som var vikarie. Jag och Hanna satt och rullade en cola-flaska framför oss istället och på något konstigt sätt rulla den tillbaka till oss när vi rulla bort den, skumt. Lite pppers krig vart de också. Ja det var allt om min otroligt spänande dag:P

Är helt jävla öm i armen och det gör skit ont att röra den, varför ska sprut fan göra ont dagen efter?

Nu är det sängen

Nu är det sängen, inlägget innan hittade jag i ett mail när jag rensa lite i min inkorg. Lite tråkigt och inte direkt något jag vanligen skulle lägga upp här men med brist på annat får ni stå ut.

Puss god natt nu måste jag verkligen sova<3

Idiot?

Sanning No.1. - Du kan inte nå alla dina tänder med tungan.  

  

  

  











 

  

 
Sanning No.2. -  Alla idioter som läser den första sanningen kommer  att prova.  

 

























  

  

  

Sanning No.3.. -  De upptäcker att sanning No.1 är en lögn.  
  

  

  




















  

Sanning No.4. -  Du ler nu för att du är en idiot.  




























  
  


Sanning No.5. -  Snart vidarebefordrar du detta till andra idioter.  
  

 


























  

 

Sanning No.6. -  Du har forfarande ett fånigt leende i ditt ansikte.  
































  

 Jag ber så mycket om ursäkt för det här, men jag är en idiot som behövde sällskap av fler...


Sova

Orkar inte skriva något idag, ska sova puss<3

Spruta

HAr som sagt varit och tagit fästingspruta, lte nervös var jag när skitungen innan mig började skrika som en galning. Jag vill baar göra det direkt hatar att hela tiden ha i bakhuvudet att om x-antal dagar ska jag ta spruta, bättre att inget veta och man kommer till doktorn eller vad det nu är och de sticker en i aremn...

Vaknat

Skönt med sovmorgon, 1-2 timmar gör skillnad och då menar jag stor skillnad.

Efter mitt äckliga spanska prov som jag har sista lektionen så ska jag till framor och invänta resten av familjen, spruta mot fästingar är vad som väntar sen. Har inga direkta problem med sprutor det är mer tanken av att man ska ta den som är skrämande...

Nej men nu ska jag nog upp och äta frukost, första gången på väldigt länge jag har tid att göra det:)

Ha en toppen dag follket:)

Natti

John Blund time orkar inte säga så mycket mer än det:)

öh va

http://www.aftonbladet.se/matvin/article5000155.ab

nya partytrick eller?

CSI

Nu ska jag kolla på CSI så jag drömmer massa konstigt inatt. Har lugnat ner mig lite samt nästan lärt mig orden nu så är inte helt knäckt över det. Snabbdusch och sedan CSI som blir tätt följt av sängen...

Orkar inte

Bryter ihop totalt, jag klarar inte av mer... Jag är en person som hela tiden sk ha kontroll och planer och när det inte går enligt mina planer blir det kortslutning i hjärnan. Spanska var något jag trodde skulle vara hyfsat lätt, steg ett kunde ju inte vara så svårt tänkte jag men medmin frånvaro är det helt omöljigt att förstå ett skit.

Prov i morgon och jag sitter typ och skakar av frustation för att jag inte fattar de 8 sista orden jag behöver kunna. Jag orkar verkligen inte mer plugg, har redan vart ute och gått i närmare en timme och bara skrikit i tele. Vill bara ha det över och kunna få mitt äckliga ig, kan inte längre vara posetiv ligger viserligen på g nu men då har jag missat rätt mycket och inte haft ork att plugga.

Hålla skenet uppe är inte alltid lätt ibland brister det totalt och jag bara ligger i sängen och gråter för att jag inte klarar av allt, måste hela tiden klara allt har för höga krav på mig själv. Något som kanske inte syns men alltid funnits, kan verka som jag skiter i det mesta men jag vill ändå ha kontrollen och skiter jag i det, som i det här fallet pluggar jag inte har jag ingen kontroll på vad jag ska skriva på prov. Lite rörigt men är ungefär så min spanska är....

Onödigt ämne

Känner att spanskaär helt onödigt spec när jag ska lära mig vad olika läder heter på spanska. Inte bara de ska även lära mig vad typ spanjor, svensk och liknande heter på spanska känns som om de är onödigt vetande, räker väl med om man kan det på två språk...

Funderar på att gå ut och gå en stund typ runt och förbi 4h gården eller något, behöver röra på mig innan hjärnan exploderar av all fakta som i år har lagrats. Men orkar jag verkligen resa på mig och vandra runt borta där det luktar äckligt och där det är fullt med pollen. Kanske ska jag ändra designen istället, varför kan jag inte bara sitta ner och plugga? Sommarkänslor i kroppen jag ser slutet på terminen, livet i frihet börjar närma sig:)

Sjuka idioter utan liv...

Hade inte så skoj när jag satt och plugga började klicka runt på internet och namnade på jesper.nu Det måste vara en helt sjuk sida eller kanske itne själva sidan snarare vad folk laddar upp, ett videoklipp då en tjej skalar en banan med fötterna för att sedan äta upp den. Eller en annan som trycker ner hele jävl banannen i halsen, vad vill hon bevisa?

Har man ingen respekt för sig själv, filmerna kanske inte är så farliga bara rätt vidriga klickar man in på bilderna som finns på hemsidan ploppar det upp massa fjortisar med tuttarna upptryckta framför kameran....

FAN!

Kom på att jag hade spanska prov i morgon! helvetes jävla skit fan...

Home sweet home

Hemma innna klockan 14, tror inte det har hänt på extremt länge, skönt är det i morgon för då har man sovmorgon, tack alla ni som skriver np i morgon och lycka till:)

Nej nu ska jag göra lite småändringar i min svenska inlämnng så att jag kan maila den senare, lite cola på det och livet leker.

Skolan

Sitter nu i  skolan under dagens sista lektion, lite onödigt med tanke på att jag inte gör något. Blogg under geografi då jag personligen tycker att ämnet ska handla om hur välden ser ut.

Grupparbetet jag nämnde innan, senast i fredags är det vi nu sitter och sammanställer, helt onödigt men vad gör det egenetligen jag kopmmer att vara hemma innan klockan 14.

Nej men nu orkar jag inte skriva så mycket mer inna jag kommer hem puss hej:)

SENT

Fan nu vart klockan mycket och jag ligger inte i sängen än, fan fan fan. Tur för mig är det kort dag i morgon slutar nog redan kvart i 2 skulle jag tro och då blir det hem till spanskan som kan ta sig!

Nej men puss god natt folket ha det så bra och sov så sött<3

Vaginadagen

Vad tusan är det för dag egentligen? Tänkte bara säga att de just idag var just vaginadagen.

Läste just lite om dagen, är tydligen en feministisksdag, vilken chock:p Sen stod de inge mer...

Sova

Man blir trött av att vara ute i solen, fråga mig inte varför för jag har inget svar. Ser väldigt roligt ut kan jag säga för jag har färg på framsidan av kroppen som jag hela gårdage och dagen haft mot solen. Funderat stort på att gå och l'gga mig så att jag kanske orkar upp i morgon. Hela denna helg har jag varit uppe innan klockan 10 och inte gått och lagt mig och somnat fören runt 2. Hur kommer det sig att jag inte behövt sova ut denna helg eller är det så att jag blivit morgon männsika?

Att jag blivit morgon männsika oroar mig lite smått eftersom hur ska jag då orka med det jag gör, tänker bättre på kvällen/natten kanske är jag en vampyr eller något, där kände jag fantasin skena...

V.18

Måndag: Få med alla papper från intervjuen på aerosol, ingen samhäll eller kanske et är historia

Tisdag: Inläming Kina arbetet, sovmorgon börjar inte fören vid historian, spanska prov, spruta?

Onsdag: Inläming svenska

Torsdag: Ledig, se stjärnor

Fredag: Ledig, landet?

Helg: Landet? plugga matte

Är man bäst eller vad

Idag har jag gjort klart både Kina arbetet och svenska arbetet, är man inte bäst eller vad?

Som dagens problem upptäckte jag att ena halvan av kroppen är i skugga om man sitter ute på altan och pluggar, kommer in och upptäcker att jag har väldigt fina linjer mitt på sidoan av armarna....

Morgon människa??

Vad händer jag är vaken och klockan har inte ens paserat 10, jag som aldrig går upp tidigt men det är så typiskt de dagar jag får sova vaknar jag upp tidigt och är skit pigg, dagar jag måste upp så är allting segt och jobbigt..

Paus

Hade ett break i mitt pluggande då jag var med familjen samt så hade vi lite gäster. Sitta på golvet med en leksak som åker runt runt, som man typ skruvar på som ni märker förklarar jag som en kratta men roligt tyckte i alla fall Oliver att det var:)

Ett av mina tråkigaste inlägg kanske men nu fan håller jag på att dö av värmen har över 30 i ummet skulle jag tro:(

Mänskliga rättigheter

"Kina och de mänskliga rättigheterna"

Det är första frågan på min hemskrivinig. Frågan är bara hur man ska kunna formulera ihop en text om det när landet inte har mänskliga rättigheter, ledarna i landet kan göra som de vill kasta alla i fängelset eller varför inte blockera facebook. Lite är det dock vårt egna fel, varje dag hör man prat om Kina och hur de är där. Ändå är det vi som flyttar ner våra fabriker till ett land där man vet att de har barnarbete och där människor ibland får jobba under slavliknande förhållanden, måste vi inte tänka lite på det också och inte bra tänka på summan som kommer på räkningen.

Är ungefär så långt jag har kommit i mitt tänkande och skapande,

"En glasbubbla påväg att spricka, så skulle jag beskriva dagens Kina. Ett land där mänskliga rättigheter är något som endel knappt hört talas om ännu mindre tagit del av." Så börjar i alla fall hela min text och nu ska jag bara sitta och få tankarna tillbaka på banan igen och inte tänka på annat typ vilka skor jag vill ha och tänker köpa...

Ser slutet

Jag ser slutet på mitt Kina arbete, har gjort e av två frågor som faktiskt tar tid och man måste vara seriös tredje frågan kan jag bara hitta på saker....

Jag ser målet eller slutet vad man nu vill kalla det. Har suttit ute i solen i flera timmar känns det som och i morgon ska jag skriva klart fråga tre och svenskan om jag inte hinner göra det idag:) Jag börjar äntligen tänka glada tankar och inte att jag vill slå massa människor, tror alla vet spec en människa jag ville hoppa på ett tag.

Bajs

Jag satt uppe till två och läste om Kina igår och idag gick jag upp vid 9 och tod vid där jag sluta igår, måste vara fel på mig men nu ska jag ut i solen och läsa ännu mer...

KINA!

Tänket skriva något som kunde missuppfattas, jag hatar verkligen mitt Kina arbete, finns så äckligt mycket man kan skriva om, äckligt mycket text bara jag orkar läsa men hur fan ska jag ha tid med allt. har suttit här sen jag kom he för någon timme sedan och bara läst artikel efter artikel, inte hjälper det tt hjärnan är potatismos..


Ska i alla fall ta och sova nu så puss god natt<3 Må John Blund komma snart

Haha

Mr M och jag hade ett sjukt samtal idag ska nu nämna lite av det vi prata om. (orkar ej i dialogform)

Mr M tror kort och gott att jag någon dag kommer lyckas springa in i en skog hitta en älg, tro att det är min kompis Chrille och försöka bjuda på shots.

Ska väl passa på att säga att Mr M är lite av en personlig psykolog som påstår att min hjärna är som pasta, att få orning på den är inte lätt tycker dock själv att den är lite mer som potatismos.

Som ni ser kanske ni förstår varför jag behöver lite hjälp med min psykiska baland ibland, men om jag kommer bjuda någon älg på shots kan bara framtiden förutspå:p

Vandrat runt

Nu har jag varit ute och gått i några timmar, bara pratat och hatf det trevligt:)

Tråkigt

Har tråkigt hatar att plugga!

Aerosol

Har varit på intervju/möte eller vad tusan man ska kalla det med två st arbetar på Aerosol, väldigt lärorikt ska jag säga. I närmare två timmar satt jag där med Jossan och Frida, vi fick även se hur man gör när man fyller hårspreys burkara.

Har alltid trott att man gjorde burkarna inte att man fyllde dem, ni skulle ha sett oss där vi stod och fotograferade alla burkar som små turister. Vem kunde tro att de gjorde hårsprey så som känfa märken som "Proffs". Personerna vi pratade med var i alla fall super trevliga och bara gav information. Lite skraj vart jag nog ändå när det började ringa under vistelsen i själva tillverkningslokalen, inte hjäpte det att vi för tillfället pratade om just säkerhet.

Var roligt och över förväntat, har inte tänkt på det som ett stor företag utan mer som någon lokal grej där man gör lite burkar men ändå inget mer, visade sig att jag hade fel, totalt fel...

Lite bilder från prudukter som man fyller på/gör där





På bilderna ovan syns inte ens hälfen av alla flaskor/burkar som de producerar. För att knyta ihop allt så sluta det med att vi fick två hårsprays flaskor var och en massa rolig information:)

Lång dag

Kom hem för ca 40 minuter sedan, min skoldag har varit lång egentligen var jag dock inte på skolan från kl 14. Mer om vad jag gjorde kommer i inlägget efter...

Tänkte bara säga att jag tror jag lyckades ganska bra med np i engelska idag och jag känner mig inte lika stressad längre, nu har jag bara kinaarbetet, svenska, spanska och drama kvar skulle jag tro kanske lite geografi också. Magen kurrar efter mat och jag känner mig alldeles slut i huvudet efter att ha spenderat några få minuter i skogen, jävla pollen säger jag bara.

Facebook

Upptäkte idag att även om en person raderar sin facebook och sedan blir medlem igen så har man alla gamla vänner kvar, endel personer vill man bara glömma men så pang så är dem tillbaka och man vet inte riktigt vad man ska göra. Är glad så länge personen ifråga inte kontaktar mig igen bara...

Nu är det dags för sängen...

Sova time

God natt folket är dags för mig att sova om jag inte ska vara helt galen i morgon, fredag kanske många anser som skönt och till alla räknas väl även jag. Skulle egentligen varit med Susanne denna helg men har lite för mycket att plugga så valde att vara hemma hela helgen, något jag kommer ångra något fruktansvärt redan i morgon.

Men men nu är det verkligen dags för sänen får som sagt inte bli sen i morgon, ska ställa alla klockor och mobiler som går för med min vanliga tur kommer något väldigt galet hända....

Nej varför vara nervös det är bara ett prov, inte hjälpte det när Pontus sa att man inte kunde göra det någon annan gång om det hände något eller bussen gick upp i rök. Sådant gör mig väldigt nervös jag tänker för mycket som den kontrollmänniska jag är.

Nej men för fan på mig själv måste rycka upp mig och sova tills i morgon nu, är inte direkt min framtid är bara ett prov som man inte kan plugga till(!) Svamlar jag igen, är lika bra att jag börjar skriva om John Blund som är min älskling, han får mig ofta lugn eller så gör han mig bara förbannad.

Samma vals igen

Nu ska jag dra samma vals igen, den jag dragit hela denna vecka. Jag kommer ingenstans i mitt Kina arbete, för mycket text som förvirrar mig och inte hjälper det att jag inte kan konsentrarea mig eller ens anstränga mig. Lite piss känns det eftersom det är rätt mycket som hänger på den uppgiften, både samhäll och historia.

Är i alla fall klar för idag orkar inte direkt mer ska nog ta en låg och varm dusch och sedan lägga mig i sängen. som vanligt kommer de planerna bli ändrade eftersom det aldrig går som jag vill. men bara ha siktet inställt på sommarlov som sagt.

HAHA

Två män ~30 sitter och lyfter tyngder.
Man 1: En elev hade trätt på kondomer på skolans datorer idag! Min kollega frågade varför han gjorde det.
Man 2: Varför gjorde han det för ?
Man 1: Han sa att han inte ville att datorerna skulle få virus.

Lycka till

Lycka till alla som ska göra np i engelska i morgon:)

Vem?

Läste en artikel om ett dött barn. På begravningen upptäckte man dock att någon stulit liket(!) Vem tar ett lik? Hur sjuk i huvudet är man inte då, visst finns det sådana sjuka människor som tänder på döda men ändå att sno ett barnlik måste väl ändå klassas som väldigt konstigt. Polisen efterlysa liket, känns lite b att efterlysa någon som redan är död och man med all säkerhet vet det. Kanske lite onödigt att läga resurser på det men samtidigt förstår jag att familjen vill ha tillbaka liket, låter hur konstigt och stört som helst men som jag sa sjuka människor finns...

Pollen

Pollen gör mig trött och hänig, slutade inte så bra för ett tag sedan. Glömde helt att dra ut kontakten till apparaten man gör varmamackor i, helt lost. Inte skönt om jag kommer vara såhär hela våren och sommaren för just nu mår jag ungefär som när jag hade körtelfeberi början av året...

Hemma igen

Gör jag inget annat än går till skolan och åker hem för att plugga, det känns inte som det. Aldrig har man tid för skoj och saker som gör att man förlänger livet....

Nu sitter jag men en smörgås och ska läsa igenom ännu mera papper om Kina, kanske kan jag spy lite på dem eller något, ska så elda upp dem när jag är klar...


Morgon inlägg

Var evigheter sedan jag lyckdes vakna så att jag inte behövde stressa, min klocka har inte ens börjat ringa...
20min kvar tills jag måste gå till bussen och jag tror inte jag kommer behöva springa, skönt.

Vad skriver man egentligen i ett morgon inlägg, inget händer direkt under natten och jag skrev redan igår om vad som händer under dagen, vet att jag brukar upprepa allt i bloggen men men.

Nej nu måste jag upp om jag ska ha någon chans till att inte stressa ner till bussen som går om ca 25 minuter?

God natt

Idag gjorde jag np muntliga delen i engelska, gick väl helt okej skulle jag kunna tro. Nu ikväll efter att jag vaknat upp ur min koma så har jag läst lte om kina och markerat med min nya rosa markeringspenna. Kommit på smarta idéen att markera viktiga grejer med olika färger beroende på vart jag ska sätta in de i texten t.ex till råga ett markerar jag alla citiat och viktig info i rosa och till råga två markerar jag grönt.

Nej nog om det jag ska bara ta en snabb dusch och borsta tänderna innan jag åter kryper ner i sängen igen...
Hörs i morgon puss hej<3


Energi?

Vart tog min energi vägen, somnade efter mitt senaste inlägg och vaknade upp för ca 10 minuter sedan. Vad har hänt med mig, har inte som helst kraft i kroppen eller hjärnan. Inte hjälper det att jg blir mer och mer stressad över allt jag måste ha gjort till nästa vecka...

Högen med läxor brevid mig växer sig större och större och inlämningsdatumen kommer allt närmare. Känner bara för att lägga mig i sängen och sova tills i morgon då jag har tre lektioner.

?

Någon som kan gissa jag måste göra nu???

Gissade du plugga hade du rätt...

Kvällens sista

Kvällens sista inlägg orkar nte skriva alls idag känns det som, får igen gjort vill bara sova och ha sommarlov. Kan inte direkt påstå att livet är på topp nu, fan vad deprimerande att läsa dag in och dag ut om hur äckligt sämst jag tycker allt är just nu, varför kan inte bara solen titta fram lite...

Ger upp

Nu ger jag upp har suttit i timmar och markerat och läst, måste finnas en gräns på information hjärnan kan uppfatta under en dag. Ca 20sidor kar att markera men det får bli i morgon när jag egentligen ska plugga spanska, hur fan ska jag hinna med?

Np

Idag i skolan fick jag reda på att jag skulle ha Np i spanska, trodde inte man hade det fören steg tre, vilket jag vägrar läsa. Om jag ens lyckas bli godkänd på np i spanska skulle vara årets under med tanke på hur mycket jag kan. JAg ser inge ljus i det mörker jag just nu befinner mig i, fel hade jag också på valborg det är tydligen på torsdag ännu en dag att räkna.

Mörkret sluter om mig när solen inte ens vill visa sig, inte en stråle på den gråa himlen bara vindens sus i träden. Vem blir inte deprimerad av det. Inte blir det bättre för att jag måste göra alla äckliga läxor som mitt betyg hänger rätt mycket på...

ska fan sova nu mår riktigt galet i huvudet men sover jag nu vaknar jag inte fören om någon timme, lite sent att plugga då. Har redan lagt upp vad jag måste göra idag för att klara av allt, markera det viktigta i alla kina papper och om jag hinner ändra lite på svenska grejen. Men lite för jag prioritera, med tanke på att Christian är rätt hård med deadline så är det kina prio denna vecka och så får vi se vad som händer i helgen...

Plugg plugg mera plugg!

Så har man kommit hem från skolan där man ska vara minst sex(?) timmar om dagen. Man sitter och skriver och tänker hela dagen och så komemrman hem och hoppas att man ska få ta det lite lugnt kanske koppla av eller vara ta det lugnt och göra roliga saker, nej säger jag bara nu har jag ännu mer som jag måste göra...

sova dags

Nu är det sova som gäller igen, behöver massor av energi om jag ska orka morgn dagen och inte somna direkt när jag kommer hem. Tisdagar ser jag aldrig fram emot, datorkunskap, Christian i flera timmar och det bästa av allt spanska. Känner att jag blir trött av bara tanken men lite måste jag försöka i alla fall.

Det var allt från mig idag, ligger redan i sängen och väntar på min kära, nämner inga namn för tror ni kan gissa er fram till vem det är:p

Ha det bäst och dröm sött<3

Sov

Jag skulle som sagt sova några minuter men minuter vart till timmar, vaknade upp för ca 30 minuter seda...

Segt

Fan vad segt det är att plugga, känns som det bara blir mer och mer och att jag aldrig blir klar. Håller som sagt på med svenskan och hoppas den blir klar idag så jag bara har renskrivning kvar. men som et känns nu vet jag inte riktigt hur jag ska formulera mig så funderar på att börja läsa igenom kinagrejen, gillar dock inte att blanda arbetena blir väldigt lätt förvirrad. Bästa vorde väl ändå att ta och sova en stund om jag ska orka resten av kvällens plugg...

Ibland undrar jag om jag verkligen valde rätt, vet att det är en konstig tanke men den ploppar ändå upp lite då och då spec på måndagar då jag måste plugga. Nördig som ja är kan jag tycka det är skönt att bara få sitta och skriva en hem tenta, på något mystiskt sätt rensar ja ut allt skit som finns i mitt huvud under tiden jag skriver även om det jag ska skriva oom inte handlar ett skit om det jag har i huvudet.

Måndagen är avklarad

så var skoldagen över men plugget här hemma kvarstår, ska börja nu direkt inte en massa tid framför bloggen eller annat skit..

Bra dag

Dagen började som sagt inge vidare fick lite utbrott på min mor eftersom hon tyckte att jag skulle städa mitt rum, vilket jag hatar och tycker är onödigt eftersom jag hittar noll då. städat vart de i alla fall, kstade ut 3påsar med skräp(!?) hittade en handväska som jag tappat bort men inga skor, känns som jag nämt det här tidigare idag men men jag skriver på. Min spegel kom upp på väggen och lite sådant, för en gång skull ser jag golvet i mitt rum men frågan är väl vart tusan la jag allt?

Känner att ja varit riktigt duktig idag men hade nog kunnat vara lite mer effektiv med mitt pluggande och fått svenska saken klar, alla citat klara ska bara sätta ihop allt till en fin liten text vilket var svårare än jag tänkt. Måndag i morgon vilket betyder upp tidigt till skolan därav mitt tidiga vardagliga inlägg om John Blund. Kanske ska jag skita i att ägna mig åt John Blund idag men vad vore min blogg utan mina barnsliga och förvirrande inlägg?

Hur kommer man ens på något som John Blund och varför är man inte rädd för honom, han kommer och strör magiskt pulver i ögonen på en så man somnar, som barn vill man inte sova man vill vara uppe och leka med alla leksaker eller bara springa runt. Man var rädd för monster i garderoben eller under sängen men inte för John Blund, även han måste väl klassas som ett slags monster om man tänker efter.

Det var allt för mig idag, ska krypa till kojs och försöka hinna med bussfan i morgon så jag inte blir sen:)
puss god natt <3


Trött jag blir

Såg ett filmklipp eller vad man ska kalla det om en 10åring som tyckte hon var tjock, skin och ben skulle jag nog säga. Varför reagerar inte hennes föräldrar, en 10åring är inte så självständig. Det verkade som att mamman gav blanka fan i att dotterna tyckte hon var tjock, i hemmet fanns det endel tränings utrustning som fllickan använde och hon räknade även kalorierna hon åt. Vill man inte bara barnets bästa? Visst har media och sådant mycket att göra med dagens viktproblem i alla fall skin och ben typen.

Ta ansvar som förälder, ju längre tid det går gör så att hon troligen kommer bli mer och mer inne i sitt viktproblem. Tycker även att man ska sluta göra så mycket gå ner i vikt program och så mycket reklam, sätter sig i allas huvuden även fast vi kanske inte direkt tänker på det. Allt löser sig inte med piller!

Är det bara jag som är trött på att höra från fullt normalbyggda människor att de är tjocka och måste gå ner en massa i vikt, vet att det kan vara svårt att vara nöjd med sig själv men så fort man blir nöjd med sig själv så märker även andra det. Detta jävla tjat om att man är överviktig och borde banta är bara jobbigt, visst det är bra för dem so verkligen behöver det. Men borde man inte ha åldersgräns på bantningspiller och sådant, om det inte redan finns så vill säga. Är redan åldersgrän på allt annat så varfö inte på bantingspreparat?

v. 17

Måndag: Palla mig till skolan, plugga spanska

Tisdag: Göra klart svenska, börja med samhäll

Onsdag: plugga matte

Torsdag: Ingen samhäll, plugga samhäll, sova tidigt

Fredag: Np engelska!

Helg: INTE festa! skriva klart samhäll

Snabba Cash

Snabba Cash
Jens Lapidus

Jens Lapidus bok Snabba Cash (Wahlström & Wildstrand, 2006) handlar om de tre huvudperonerna Johan "JW" Westlund, Jorge och Mrado. Alla från samhällets olika statusklasser en sak har de dock gemensamt, de vill ha mycket pengar och de snabbt. De är medlemar i Stockholms undre värld, den värld där man försvinner utan spår om man sviker. Världen där lagar inte är lagar utan bara ord, lyxlivets skappare.


Det var början till min bok recension. Har läst boken innan och tycker verkligen att den är bra man får sig en tankeställare och ser verkligen hur rätt det är...


Klar

Nu ska jag börja med min svenska grej som ska in om en vecka. Städningen är klar och colan är slut, vad ska jag ta mig till orkar inte hämta mera för tror den är slut här hemma och inte orkar jag göra egen i soda stremer, blir helt enkelt cidrondricka eller något annat varför inte vatten...

Städning

Är fortfarande inte klar med ständningen, vad finns egentligen som är roligt mes städning så länge jag hittar det jag letar efter är väl allt okej enligt mig. Skulle dock bli väldigt glad om jag hittade ett par skor jag tappat bort lika så verkar jag bara ha en strumpa kvar, inga par. Min städning får väl fortsätta nu har nästan BARA golvet och mitt skrivbord kvar...

Jävla förkylning/pollen

Näsan rinner som en vattenkra på högst tryck igen, vaknade av att jag inte kune andas. Varför ska jag alltid må piss, nog om et nu alla vet redan att jag mår skit så varför ägna ännu ett inlägg åt de...

Inte vaknade jag nu om ni trodde det, jag har läst ut Snabba Cash och börjat städa mitt rum. Dagens planer är inte många men e tar tid, ska skriva klart min svenska men för att kunna göra det kanske jag måste börja först. Har även planerat att räkna matte och börja med samhälls grejen samt plugga spanska. Usch nu vart det mycket och det ända jag har lust att göra är matte och svenska, nördigt värre men men vem bryr sig egentligen...

Dags för coca-cola och plocka upp alla kläder från golvet, skrika lite på kärringen och sedan skriva ut lite gamla nationela prov i matte som jag kan öva på eller svenska kanske, känns lite som jag kan matte delen dock inte sista frågan som brukar vara mvg kreterium på....

minus 5 grader

Blir deprimerad bara jag tänker på det, inte avr det länge sedan jag låg i solen och sov, fick färg och var glad. Pang sa det så vart de kallt och konstigt, tänk om det är snö på valborg vad jag minns har det aldrig hänt...

Nej nog om det deprimerande vädret och tillbaka till det detta inlägg egentligen skulle handla om, någn som kan gissa? Tips är att kolla klockan.

För er som gissa på att jag skulle börja gaga på om min nya bästa kompis, John Blund igen så var det rätt. Vet inte ens hur jag kom att tänka honom, märker att min barnsliga sida med alla barnminnen kommer fram mer och mer. JAg är kanske som Benjamin Button och utvecklas baklänges, inte till utseendet men till sättet, Där lät jag nog fantasin ta över för en sekund. Nej men nu är det dags att välja film som jag kan somna till.

Puss god natt<3

Minus

Är minus ute, märkte det när jag gick ner för att hämta glass. Är mitten av april och minus som jag nämde tidigare idag snöade det även...

Dagens skratt

Skrattade länge och mycket åt Jossan eller kanske inte åt henne direkt utan åt de hon sa "vad ska vi göra på nyår?". Ni känner ju mig jag blir lite förvirrad men tror verkligen att hon menar nyår så jag svarar att jag inte vet för det är 7.5 månader kvar...

Visade sig dock snart att hon menade valborg och min förvirring var inte längre så stor, tack för skrattet Jossan u made my day<3

Snö?

Tror bestämt att det kom lite snöflingor när jag var ute och gick med barnvagnen idag, kallt var det med. Jag ser inte direkt ut att vara så stor och lite konstiga blickar fick jag allt från förbipasserande som troligen trodde ungen var min. har egentligen inte så mycket att säga som vanligt mer än att idag tänker jag vara hemma och plugga som den nörd jag är:)

Hemma

Är hemma nu och svinigt trött, tar fan mer på krafterna att vara nykter än att vara full. Wake up call, inte för att jag vill hänga ut någon men på fyllan gör man idiotiska saker, så även jag när jag är rund under fötterna. ÄR mäkta stolt över mig själv att jag var nykter och fick med mig alla påvägen hem trots mitt bitchiga humör. Ska inte festa fören valborg och då ska jag ta det lugnt skulle jag tro, lätt att säga nu men sen står jag där med flaskan i handen...

Nej men nu ska jag prata tele puss hej...

Bajs

Hinner inte äta hemma blir en äckligt läskig korv i centrum på vägen då jag springer ner mot centrum för att inte missa tåget...

Ni når mig som sagt på mobilen puss hej

Mobbad

Jossan mobbar du mig pga av My little Ponny? De som är så söta och roliga ibland även läskiga:p

Nej men nu sitter jag åter igen här och undrar hur fan jag ska hinna med allt, spec hur mina fötter ska överlava en kväll i ett par skor:P Men kanske dags för smink och mediciner. Om jag inte tar med mig dricka tror ni jag lyckas hålla mig nykter då? Kanske även lyckas bli helt frisk... Ska denna alkis vara på fest utan att dricka, jag har gjort det förr så varför skulle jag inte klara det idag...

Ni når mig på mobilen under kvällen och är väl hemma någon gång inatt eller något skulle jag tro

Klassfest

Inte så lång tid på mig innan jag ska tillbaka ut till livet igen, inte åkte jag hem direkt heller jag såg ett hopptorn från bussen och gick av. Dagen passerade som i ett svep utom föreläsningen som jag inte lyssna på, jag och skånska är bara för mycet.

Hopp hopp som vanligt, på tal om så vanligt gissa vem som missade bussen om inte jag?

Sviken av J.B

John Blund och jag är för tillfället inte bästa kompisar om ens kompisar överhuvudtaget, han sviker mig, lämnar mig ensam i min säng med bara mörker att se. Utan hans magiska pulver kan jag inte sova, varför vill han aldrig komma längre?

Skola i morgon, undrar hur länge min röst håller, klarar den sig ner till busstationen? Nej dags att plocka fram glada mig nu och stoppa undan negativa och griniga kopian av mig, sommaren är här med värme och sol...

Nytt busskort

Som ni redan visste sumpade jag busskortet under lovet, fick dock ett nytt av min snälla far idag. Skulle egentligen ha köpt de i början av veckan men  när man är sjuk så är man. Visst har jag en intressant blogg och bloggar om väldigt roliga saker, känner min egna ironi men nu ska jag bänka mig i soffan och se någon barnfilm eller något, My little ponny kanke?

Duscha

Varför mår man alltid bättre efter en dusch, att bara stå i duschen och känna de varma strålarna träffa kroppen. JAg har i alla fall läst ca 100 sidor ur Snabba Cash. Ska nog öppna matteboken också orkar så fan heller inte plugga spanska. Så länge jag lyckas få G är jag nöjd, satsar så inte på spanska det är tråkigt och ointressant.

ska jag bekänna en sak så gillar jag matte och har inga större problem med att sitta och räkna någon timme, känslan av att köra fast totalt och vara nära och ge upp för att sedan knappa in lite siffror i hjärnan och poff så är svaret där, helt underbart lite som en matteorgasm:p

Nog från mig och mina snurriga tankar för denna gång, back to reality

Så här tråkigt har jag....

det var en gång ett par pumps som skulle gå över vägen och då blev den ena överkörd då sa den andra kom nu ballerina så går vi


Äntligen

Jag börjar må bättre, var på tiden och även rösten är tillbaka så vem ska jag ringa och skrika på:P

Idag blir det att jag tar det lugnt, kanske pluggar lite beroende på vad jag orkar har fortfrande min förkylning och äckel hals. Finns inte så mycket och säga som vanligt när man har legat i sängen i x-antal dagar och gömt sig under täcket.

Okända

Hur tusan hittar folk till min blogg, skoj är det men som vanligt förvirrar det mig. Gör inte direkt reklam för min blogg eller något jag kommenterar inte direkt andras mer än när jag blir grinig. Nog om det nu känner att det var ointressant även för mig själv:p

Ligger i sängen så som jag gjort sedan i söndags skulle jag tro, hjälper inte direkt mina betyg eller närvaro. Denna termin har inte varit så bra för mig, allt började med körtelfeber och att min äckliga hals inte vill som mig längre. Hatar att må skit och kommer väl att göra det några månader fram. HATA HATA HATA. Finns inte nycket posetivt kvar i mig just nu känns så orättvist att det alltid är jag som ska ha ont i halsen och inte orka med något. Så fort ja är frisk kommer jag dra ut, behöver men nte vara geni för att förstå. När jag väl kommit ut kommer all pollen att slå mot mig lika hårt som en bil kör in i en vägg, kommer tappa all ork och bara ligga utslagen på en bänk...

Som jag nämde min negativitet är väldgt hög just nu, vet inte heller hur jag ska lyckas bli lite gladare mer än att tänka på sommarlovet...

Äckliga hals

Min  hals är som sandpapper och näsan helt ur funktion. Rösten försvann totalt igår innan lt jag som en kärring som svalt en kråka...

Kan inte sova

Ligger i min säng med tårar i ögonen, som många av er redan vet älskar jag småbarn, inte som någon pedofil.

Varför ska världen vara så orättvis, varför ska de oskyldiga dö, varför?

Vikor 1.5år dog imorse på sjukhuset på grund av sin cancer, vem vet hur mycket han fick lida med tanke på sin ålder. Mer än halva sitt liv fick han bo på sjukhuset, lära sig gå och prata. Man gjorde även om hans napp så han kunde få syre genom den. Han lyckades bli frisk från cancern som dock kom tillbaka, denna gång gick den inte att få bort, familjen ville att Viktor skulle få somna in i hemmet, han led inte sa man och de visste att han bara hade dagar kanske bara timmar kvar. Det fanns nu inget man kunde göra men ändå fick han inte åka hem, kommunen hade ingen hemvård för barn.

Kan inte ens föreställa mig hur de är att få ett sådnt besked, ditt barn har kanske någon timme kvar av livet, finns inget vi kan göra mer än att vänta på att han somnar in. 

Varför ska världen vara så orättvis, vad har ett oskyldigt litet barn gjort, hur hemsk jag än låter nu så tycker jag fan att mannen som våldtog flickan men nu går fri (läs tidigare inlägg) får leva ett hyfsat normalt liv. Varöfr verkar de hemska hända oskyldiga, finns det ingen rättvisa?


Sova

Försöka sova med min hosta, blä säger jag bara. Ätid ipren, allergi- och hostmedicin borde kunna somna...

Doktorn

Var hos farbror doktorn dag, dock var det inte en farbror utan en kärring. Först körde de ner värsta äckliga toppsgrejen i halsen på mig, hatar att göra sådana tester över allt annat. Var även tvungen att lämna ännu mer av mitt värdefulla blod på grund av mina allergier, de skulle kolla lite hur de låg till med dem. Kanske är jag inte sjuk utan bara har världens allergi istället. Oavsett vad det är så suger de hårt...


Sjuk?

Hatar livet, som ni kanske förstod från rubriken är jag sjuk eller jag vet inte riktigt kan vara min allergi med. Doktorn igen för att kolla om de r halsmandlarna som återigen spökar eller om de är äckel pollen

John Blund time

Kom nu John Blund, jag vill sova, sova länge och bra men hur fan ska jag kunna göra det så piss som jag mår:(

Grattis

Grattis Susanne

Nu har även du fått ett helt eget inlägg här i min blogg. Men kommer tyvär inte på något roligt att säga mer än välkommen till klubben "gammal och grå".

Skönt att veta att du alltid finns för en även när jag grävt ner mig totalt i skiten jag ofta innan hade, hoppas att du vet att jag finns för dig... usch vad jag suger på att skriva just nu, vad tusan ska jag säga mer om Susanne. Nu kom jag på, en vän som henne borde hela världen ha<3

300

I och med detta inlägg har jag skrivit 300 inlägg på mindre än ett halv år. Tiden går fort om man säger så, när jag ändå pratar om tiden så börjar sommaren och sommarlovet närma sig med stormsteg, 8veckor kvar. Egentligen är det lite fel att säga 8veckor tycker de låter lite väl mycket, roligare att säga 7 veckor och 4dagar och då är ändå inte valborg och kristihimmelfärd samt allt som har med treornas student att göra inräknat.

Så lite tid så mycket att göra hur tusan ska jag hinna med allt när tiden bara flyger iväg från mig, snart är jag väl gammal och sitter på ett hem för att jag blivit senil

Lite bilder från lovet


 Mina föräldrars försök att må lite bättre, de tror jag löser allt med shopping...


Tröjan jag köpte veckan innan lovet, tog väldigt lång tid att få upp en bild:P


Varmt!


Sita dagen i skolan innan påsk lovet och man ser något gult lyser mot en, ett tecken på vår efter att det snöa bara dagarna innan.


Lite gravis ser jag ut att vara men men så såg jag i alla fall ut när jag var på 40-tals fest, inte helt 40-tal men whatever...


På landet tillbringade jag även lite mer än 24 timmar. (gammal bild)

Puggar

Återigen är det gads för skolbänken och tillbaka till verkligeheten, plugg, plugg och mer plugg. Mår inge vidare hjärnan orkar inte arbeta och kroppen är utan orka. Dragit på mig en förkylning samtidigt som jag har världens pollenallergi, tillsammans slår de ut min kropp totalt. Jag har suttit i en timme nu och försökt fata min spanska men det går bara inte, tror fan jag kunde mer sanska innan jag började läsa det...

Blir nog sängen tidigt ikväll. I morgon är de skola och Christian i 4. timmar efter de ska jag orka mig till Slcenter och fixa busskort, sumpade som sagt de under lovet duktig som jag är..

MER

Idag köpte jag en MER hallon svartvinbär. Kollar man på etiketen så ser man att bakom de röda hallonen är det äpplen och läser man på innehåll så står de att drickan består till mesta dels av vatten och sen äpplen. Är det inte lite kontsigt att en dricka som ska inne hålla hallon och vinbär innehåller mesta dels äpple.

Konstigt tycker jag borde inte drickan då heta äpple, hallon och svartvinbär. Om inte borde man inte ha så mycket äpple i.


Tankeställare

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Pollen

Hatar pollen, hostar och ser ut som jag gråter hela tiden, inte blir de bättre av att näsan rinner som det vore en vattenkran på högsta tryck. Men ger mig fan på att jagska sitta ute och läsa...

V.16

Måndag: Ledig

Tisdag: Köpa busskort och gå till skolan, blä

Onsdag: Skolan

Torsdag: Idrott istället för sovmorgon

Fredag: Skola

Helg: SOVA!

Vilket rättsystem

En flicka som vart våldtagen och anmälde de, nu lägger man ner utredningen och mannen går fri bara för att bevisen kan inte fälla honom, även fast flickan lämnade uppgifter och satt igenom timmar med frågor hon fick. Idag är hon död på grund av självmord bara timmar innan hon och våldtäktsmannen skulle mötas i rätten. Är det verkligen rätt att han då ska gå fri, alla vet vad han gjort. Men hans dom byggde på att flickan var med och berättade och för att hon begick självmord och inte kunde delta går han nu fri.

Är det bara jag som tycker det är fel att mannen går fri även fast flickans syn på allt finns på film, tydligen räkte det inte som bevis. Men va fan liksom hon hade väl sagt exakt samma sak i rätten, vi lever i en väldigt konstig värld ibland då man ofta kan ifrågasätta rättsystemet, fungerar det verkligen så bra som man tror. Hur många skyldiga sitter oskyldigt inne och hur många går fria fast  bevisen skulle räka till åtal.

Varför är livstid ca 25år och inte hela livet, varför heter de ens livstid om de bara är 25år, borde de inte då heta 25år. Känner hur jag blir irriterad på allt nu så ska sluta skriva innan jag vräker ut mig något helt galet och som jag senare kommer ångra...

Badberget

Minns fan inte vad det var för dag mer än dagen innna jag åkte till landet. Kvällen började med nada planer och slutade som vanligt med stjärnor i taket. Var skoj, jag och Jossan hitta en till saluskylt som vi lekte med på stationen innan den försvann ner i vattnet. Malcolm den busungen brände mig med sin cigg på läppen och dum som han var gjorde han det på sig själv sen för att han råkat göra det på mig, hans straff förvirrande jag vet.

Folk kom och gick och helt plötsligt stod polisen där med en vodka flaska i handen och fråga om det var vår flaska de hittat, självklart inte bar vårat svar. De måste väl ändå ha fattat att vi ljög man sitter inte i en klump och ser dum ut i onödan... När fan ska  jag lära mig att inte dricka vodka som vatten?

Kvällen slutade i alla fall hemma hos mig och med att Malcolm och Carl sprang fram och tillbaka som yra höns. Senare ikväll eller i morgon kommer iite kort om vad jag tyckte om mitt lov. Men nu ska jag nog titta film eller varför inte äta middag:)

Sova

Ska sova är sjukt trött efter gårdagen än. Fortfarande har jag inte orkat ladda upp bilderna, ligger nu i datorn hemma istället för på mobilen så någon dag kanske ett mirakel sker:P Skriver om gårdagn i morgon har pissigt internet här, ingen mottagning

Men John Blund time

Landet

Däckade av typ två timmar i solen när jag kom fram. Fan vad jag hatar att åka buss långt, började inte så bra vinglade lite på benen efter första bussresan slutade med att jag gick ini dörren på bussen när jag skulle av. Resan kunde väl inte bli så mycket värre tänkte väl jag, sova på bussen en stund eftersom jag är åksjuk men tror ni inte Norrtälje bussen är helt full, får stå hela jävla vägen som tar 50 minuter i en varm äcklig jävla buss på motovägen. Tror fan inte det kom någon kall luft heller och till råga på allt hamnade jag stående brevid två kattburar, vet att jag gnäller men hur skoj är det att att redan ha svårt att andeas pga av pollen och så hamnar jag brevid pälsdjur....

Norrtäljestation var äckligt varmt och svinigt dyrt på stationen, de tog fan mer för en cola än vad de gör på statoil, torr smörgås köpte jag med för att försöka få något som kroppen kunde ge min snurrande hjärna. Folk som gick av vid min station måste ha trott jag var någon jävla bimbo som började gnälla om att de lukta svamt och skog. Ja men nu sitter jag där jag sitter har ont i huvudet och skulle väl inte förvåna mig om jag fått någon galen solrand...


Piss

Jag mår piss, vilken nyhet va inte har jag sovt mycket och jag tror jag tuppade av i tele igår men vad vet jag. Skulle egentligen varit i danderyd nu men tror ni inte jag råkar sova lite länge eftersom jag somnade väldigt sent. Sitter och skriver om inget för att fördriva tiden lite, bussfan går om 1.5 timme och jag är i stort sätt klar med det jag ska göra innan jag drar bortsett från typ smink och komma på vad jag glömt att skicka med mina föräldrar under gårdagen...

Tusan

Skulle skriva något men så fort jag satte fingrarna mot tangenterna fick jag black out:S

Blir badberget ikväll, lite B men vad fan gör de när solen nästan syns på himlen. Tror inlägget skulle handla om hur extremt dålig jag är på att laga mat, mina föräldrar drog som sagt idag (åker till dem i morgon) med sig tog de maten, har inte ens en ost skiva hemma dock lämna de läsken:) HAHA mitt patetiska liv blir väl ännu mer patetiskt när jag nu kom på vad jag skulle säga. Förkrök själv haha nej drev bara så alkolistisk är jag inte, i alla fall inte än....

boring

boring boring boring var bara det jag skulle säga

nya "Borat"

10Juni eller juni har den nya "borat" permiär, såg nyss ett lite delar av filmen och den verkar helt flippad, den som tyckte Borat var sjuk och störd borde nog inte se den. Jag gillar verkligen Borat och vad jag såg av den nya filmen verkar vara min humor, driver med samhället lite.

NU sitter jag här igen vid min dator tänke gå ut och sätta mig i solen men skickade ju med mig min dator till landet, dit jag ska i morgon som jag nämde innan.


God morgon

Trött som få blev halvt uppdragen ur sängen i morse, skulle egentligen åkt med familjen till landet men no fucking way att jag är där i två dagar. För att lugna nerverna på mina föräldrar ska jag dock åka ut till dem i morgon, skoj 2-3 på bussen som åker i cirklar innan den kommer fram. Är "bara" 31 stationer på en resa som med den bussen tar ca 20minuter...

Sova time

John Blund jag väntar på dig!

Nu har jag hört allt

En 13årig flicka i USA stämmer en spermabank för att hennes mamma fick sperma därifrån och hon blev till, grejen var väl den att hans som donerade sperman hade en sjukdom som spred sig via generna, genetiskt ärftligt eller vad tusan man kallar de. Så eftersom hon ärvde det så stämmer hon nu spermabanken för att inte ha kollat upp sperman och grejer.

Alla har rätt till barn men man borde själv vara medveten om riskerna när man använder sig av en okänd mans sperma. Inte kan man förutspå hur ungen ska bli. Vad har hänt med människors IQ, idag stämemr man folk för allt kan man inte tänka efter lite.

Nu ska jag vara lite fördomsfull men vad för typer lämnar sin sperma till en spermabank om inte de som inte kan bli pappor pga av att de inte hittat den rätta. Är väl bra att de finns spermabanker man samtidigt många risker, endel saker kan man bara inte se och man gör risker men det ör man väl egentligen så fort man väljer att skaffa barn med sin partner, ingen kan se hur ungen kommer att bli.

Det är som att jag skulle stämma mina föräldrar för att jag blev som jag blev, de sidor jag kanske inte gillar att jag fick efter dem eller varför inte stämma dem för att jag inte fick t.ex fel hårfäg eller liknande. Vart är världen på väg och för ert egna bästa tänkt till en extra gång...

"Norrmän festar i bilen"

Lite skoj att tänka tanken att de är länga köer med norrmän som åker och festar i sina bilar på de svensk vägarna. Men inte har väl någon missat vad som kan hända med lite alkohol i kroppen och vad som kan hända, lite oansvarigt. I artikeln stod de att de kör runt i bilarna för de har råd med bensin, men om de nu har pengar varför inte bara hyra någon lokal eller liknande, varför bilen för? Varför utsätta sig själv och andra för onödigt mycket fara samt bryta mot massa lagar, visst minderåriga som dricker är väl mot lagen men köra alkoholpåverkad är bara idiotiskt.

Aj

" Derrick Muñoz, 17, kopplade av i massagestolen inne i ett av New Yorks shoppingcenter.

Tre våningar upp stod en kvinna redo att ta sitt eget liv.

Hon hoppade - och landade rakt på honom.

Bottenvåningen på Queens Center Mall var full av lediga studenter i går. En av dem var 17-årige Derrick Muñoz som tog en paus i en av centrets automatiska massagestolar.

Han la i en dollar och följde instruktionen: luta dig bakåt och slappna av.

Sedan minns han inget mer, skriver New York Times.

Kvinnan, i 50 års åldern, hade bestämt sig för att ta sitt liv. Hon stod tre våningar upp och hoppade ner mot folkmassan. Hon landade rakt på 17-åringen och slog honom medvetslös.

Han fick föras till sjukhus med ambulans. Enligt NY Times skadades han allvarligt men det är ingen fara för hans liv.

Enligt NY Times överlevde inte kvinnan fallet."


Om man nu ska begå självmord måste man vara så egoistisk, mer än vad man redan är och göra det där det är fullt med folk och risk att andra skaddas. Inte är man säker någonstans, tur för killen att han överlevde i alla fall. Den fegaste vägen ur livet är självmord och bland de värsta måste vara hoppa framför bil/tåg eller som tanten igår i ett köpcentrum. Visste de mår skit och behöver hjälp, tänk steget längre bilden av någon som begår självmord kommer alltid sitta kvar i huvudet på peronen/personerna som ser de. Kanske låter de som jag är helt känslolös men om man nu är så självmords belägen kna man göra det själv och inte utsätta andra för sitt egna patetiska liv, uppmärksamhet får du om du t.ex hoppar framför tåget men tänk på personen som kör... Allt handlar inte bara om en själv, jag vet att jag kan vara egoistisk ibland men vet fortfarande att det finns fler än mig.


Skönt

Mina kära föräldrar säger att vi ska till landet i morgon, tydligen så måste väl jag också det bajs, vill inte det. Ikväll blir det hemma  och försöka sova lite för hjärnan har sagt upp sig totalt för mig. Skönt ändå att vara hemma. Shit vad allt är rörigt minns inte hur jag började mitt inlägg:S Vad händer egntligen med mig, tillbaka till sängen och någon rolig film som jag kan somna till..

Får se om jag pallar skriva mer idag, hela jag känner mig skum och hjärnan tror jag inte längre existerar...

3 dagar

Nu kommer baksmällan, inte skoj fy fan vad det vänder sig i magen på mig. Aldig mer säger jag ofta, dagen efter sitter jag med flaskan i handen och är alkis igen.

Vet inte längre vilken dag det är eller vart solen tog vägen, mitt redan förvirrade liv är ännu mer förvirrat tydligen så var det möjligt. Gårdagen då, idiotiska som vi är gick vi på spåret med flaskan i handen och hade tävling, fölorade surt nog. Det jag minns av kvällen var mest från stationen när vi vänta på MIcke (hata) och Emil och när de vänta med oss på att vårat tåg skulle ta oss hem. Min redan borttappade röst är snart helt försvunnen för skrek som en besatt galning på Micke igår hur mycket jag hatade honom, hade innan tänkt ut en plan att varje gång jag tänkte ordet hata skulle jag hålla käften...

sova vidare kanske?

stjärnor

fylle inlägg kvällen sluta inge vidare hatar MICKE!!!!!!!, känner mig elak mot emil och jag ser stjärnor så kyss på mun och god natt nu ska jag däcka

Fest

Fest vid rösjön, kom!!!!

Bästa vän

Fylle jag pratar:

"Flaskan är ens bäste vän, finns i vått och torrt och är det vått är flaskan kall."
 
Är det vått blir man deprimerad men med lite kall spit i kroppen lever man livet, det var en lien förklaring till er som inte förstod det hela. Ibland undrar jag ärligt om jag inte är alkis...

Tagga

Fest igen, hur fan ska jag ora och hur fan orkar en alkis dricka varje dag? Mina enstaka hjärnceller som jag en gång hade är snart bort är bara ett fåtal kvar, tragiskt mitt sprit löfte gick åt helvete har köpt äckligt mycket och de har gått 4månader. Mitt liv kommer sluta på Maria ungdom eller i en snödriva... Känner mig så super glad och trevlig not haha men tagga tagga inför ikväll, inte fan ska min brist på sömn få påverka att jag ska träffa människor jag har problem med, hatar är väl ett starkt ord men jag ska som sat försöka hålla käten med det ordet idag.


Landet

Ja i helgen blir det landet med familjen då, kan inte direkt dra mig ur det den här gången men men that´s life. Skit samma jag behöver ändå plugga jag måste så lära mig spanska och läsa ut svenska boken, bara lägga sig på bryggan och frysa som ett djur och plugga.

Fick även reda på att min kära farmor fyller år idag så ett grattis till henne<3

Hur???

Jag har som sagt lyckas få sår på insidan av fötterna, fotknölarna eller vad tusan man ska säga:S Hur jag lysckas med det är en stor fråga som jag troligen aldrig kommer att få svar på. Men lucky me så har ena såret blivit helt rött och läskigt, typ sand i såret, känner mig så lucky just nu. Gnäller och är grinig som vanligt inte behöver jag någon anledning jag är bara mig själv.

Skoj inlägg va, om mitt infekterade sår på insidan av vristen kanske man kallar de:P
 

Grinig

Ingen sol, ingen värme, trasligt hår och huvudvärk kan morgonen börja bättre? Vart lite glad när min kära far ringde och fråga om jag ville ha dnken så bakis mat nr1  on the way...0-tals fest hos Susanne var skoj i början lite tyst men mot kvällen så vart de fart, konstigt nog så valde vi att sitta ute  som skorstenar halva kvällen istälelt för inne i värmen.

Vad ska jag nu skriva innan jag loggar datorn och käkar donken, tänker lite och tänker lite till, hjärnan sammarbetar inte så bra idag i alla fall inte än så länge...
Återkommer senare

Hemma igen

Nu kom jag hem bara 13timmar försent, ojsan. Skit samma säger jag orkar inte bry mig om det just nu men lite surt med tanke på att mina föräldrar litar rätt mycket på mig. Kvällen slutade med att jag hamna i Rimbo! (ringer min kärring till morsa sov jag hos hanna i vaxholm)

Nej fy fan måste sova lite nu innan jag ska hem till susanne och innan mina föräldrar kommer hem och helvetet brakar löst. På toppen av min kväll och mitt förtroende svek så dumpa jag busskortet och jag minns fan inte vart....

Bye bye

Nu drar jag till Vaxholm och kommer någon gång inatt. Eftersom det inte blev något med Oliver i morgon ska jag hämta hem syster från dagis som jag säger, hon går tydligt i 2:a klass:s.

Mitt korta meningslösa inlägg är ännu en gång slut till eran fördel kanske, vem orkar egentligen läsa långa tråkiga och ja meningslösa inlägg. Kommit fram till att kortare är bättre speciellt när jag just skiver om absolut nada.

Har även kommit fram till att jag gillar röda läppar de ser lite skoj ut mn har man då läppglans över ser man ut som en clown med botox i läpparna. Tilla alla läppstifts användare där ute, använd inte läppglans till läppstiftet i alla fall inte överdrivet mycket ni ser ut som kattkvinnan...

Jossan!!!!!!

Jossan vet att du läser min blogg och om du ser det här ska du med ikväll? Man tror ju du är död nnär du inte svarar på timmar!!!!

:(

Inge Oliver i morgon han börjar tydligen bli sjuk den lilla krabbaten:( Fy vad jag känner mig stressad jag springer mest runt som en galen höna men så länge jag är klar till 18 och bara har maten kvar hinner jag, nu måste ni tro att jag är galen på vardagarna när jag har skola är jag klar på en kvart och nere och på bussen 20min efteratt jag vaknat. Nä jag får för mycket tid på mig vet jag inte rikitigt vad jag ska göra av den, blir stressad av att jag har för mycket tid skulle jag tro, galen kärring det är jag det.

Denna dag har handlat mycket om min stress men stor del av mitt liv blir även stor del av min blogg.


Vaxholm ikväll

Ikväll blir de krök i vaxholm och i mogon barnvakt någon mer än mig som anser att det är lite fel signaler. Lilla gudson har inte sett mig i mina ljusaste stunder om man säger så... Usch vad alkis jag känner mig men kvällen lär ju gå rätt bra eftersom jag ska börja med lite cider:)

Nu känner jag stressen krypa närmare inpå mig, klockan är bara 15.00 och jag behöver inte gå fören 18.30 och ändå har jag en miljon grejer att göra, damp.
När ska jag lära mig att varava ner, psykologen jag var hos tycker jag ska ta det lugnt, sluta stressa och sova mer på vardagarna. Men hur ska jag kunna ta det lugnt med tanke på att jag ä stressen själv men på samma gång handterar jag det, kanske inte på bästa sättet men jag hanterar det. Vet att jag går männsikor på nerverna med mitt stress och min fart som allt ska ske i, inte sitta på en stol eller slöa, allt ska ske fort och enligt mig annars blir det koas i huvudet.

Mina skavsår på fötterna har inte blivit bättre, ser rätt läskigt ut för er som ville ha info om det...

Pollen

Pollen förstör mitt liv just nu, jag sitter oskyldigt ute och läser så nyser jag som en jävla idiot, ögonen rinner och jga har svårt att andas. Men lyckades sitta ute i en timme innan pappa kom hem med donken åt mig:)

Sol

Ska ut och läsa min kära bok i solen nu, minst 30minuter sedan blir de frukost.

IQ fiskmås om ens det...

1. "Stranden var för sandig."


2. "Sola topless på stranden borde förbjudas. Vår semester blev förstörd eftersom min man tillbringade hela dagarna med att glo på andra kvinnor."


3. "Vi köpte Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, men de visade sig vara oäkta."


4. "Ingen hade sagt att det finns fiskar i havet. Barnen blev förbluffade."


5. "Min pojkvän och jag bokade ett rum med två sängar men blev placerade i ett rum med dubbelsäng. Vi håller nu er ansvariga för att jag är gravid. Detta hade aldrig hänt om vi fått det rum vi bokat."


6. "Jag jämförde storleken på vår enrumslägenhet med våra vänners trerumslägenhet och fann att vår var märkbart mindre."


7. "Sanden på broschyrbilderna var inte alls som i verkligheten. I er broschyr är sanden gul, men den var i själva verket vit."


8. "Vi var tvungna att köa utomhus utan luftkonditionering."


9. "De lokala butiksägarna är lata som håller stängt på eftermiddagen. Jag behöver ofta köpa saker under siestan - den borde förbjudas."


10. "Det tog oss nio timmar att flyga hem från Jamaica till England men för amerikanarna tog det bara fyra."

De här klagomålen har en resebyrå fått in, undrar peronsligen hur blåst en människa egentligen kan vara...


V. 15

Måndag: Åkersberga med Hanna?

Tisdag: Passa Oliver på morgonen/eftermiddagen, lyckas få till håret och åka till Susanne

Onsdag: Få panik över att deär onsdag och halva lovet är borta, inga planer än mer än sova.

Torsdag: Landet?

Fredag: Landet?

Helg: Landet? Panik över att lovet är slut om någon dag

Nu

Nu sitter jag vid datorn och ska fixa lite med designen eftersom de inte är någon sol ute...

Jag ska lyckas

Nu när det är lov ska jag orka/lyckas göra om min bästa vän, bloggen. Nej men nu skämta jag bloggen r inte min bästa vän haha är mer en syselsättning och en kalender, när jag ändå sitter vid datorn kan jag lika gära skriva allt som händer/ska hända på internet, når det alltid nästan.

Känner att jag kom från ämnet lite. Jag ska som jag så länge nu har sagt ändra designen, skoj när man väl börjar men ett helvete att börja, hittar hela tiden annat att göra. Nu mitt från ja ingenstans ska jag passa på att säga att min näsa är lite rosa/röd på grund av dagens sol. Men ska ändå läsa minst 30 min ute under veckans gång, åker jag till landet ska jag ven plugga matte på bryggan.

Hopp hopp vart ska jag hoppa nu då, i sängs kanske? Nej men fy jag känner att även min torra humor blir som en öken. Så innan jag skriver massa konstigt som jag själv inte ens kan förklara ska jag logga datorn eller möjligen se en film. Sov så sött...

Bajs

Nu ska jag skriva ett inlägg om hur mycket jag gillar ordet bajs. Jag älskar ordet bajs för det är omoget och roligt, rullar roligt i munnen när man säger det. En raggningsreplik som många kanske skulle bli helt förstöra över "You are like diarrhoea hard to hold in" Vet inte om man då syftar på att killen har liten eller något annat men jag tycker den var grymt rolig. Dålig humor jag vet eller varför inte "ska vi brum brum?" höll helt ärligt på att kissa på mig när jag läste den...

Nog om bajs och annat skums som jag tycker är hysteriskt roligt, tillbaka till tråkvärlden...

Sol

Är varmt och skönt, solen ligger på hela tiden på våran altan där jag idag har suttit och läst, inte märker man då att det bara bränner i facet innan man kommer in. snygg rand efter tröjan fick jag också skulle jag tro:p

ska nog ta det lugnt med att vara ute i solen men det är så skönt och jag har sett fram mot det så, inte glömma att dricka massa vatten nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll kanske blir det hemma med familjen eller något orkar fan inte planera, det är lov och då ska man ta det lugnt.

Morgon/eftermiddag

Har väl varit vaken ca 2 timmar och gjort absolut inget alls, tittat upp i taket och kollat på lite Gilmore Girls. Inte heller har jag några planer för idag men man tar dagen om den kommer. Om någon timme har jag väl glömt både tid och rum, då inte beroende på onykterhet eftersom jag ska sluta med voka och skit.

Ska nog sy upp min klänning och koppal in mobilen till daton föra över nya schemat och lägga in lite mer från sl, bilder kanske kommer också vem vet:P

Ja vad ska jag nu skriva? Mina inkägg handlar som vanligt inte om ett skit, händer inte så mycket som jag vill skriva om mer än jag har påsklov! Men vem visste inte det...

Trött

Förbannat trött men vill ändå ägna en liten tanke åt Vår lilla blondinbella som fårr blggen hackad, nog för att hon är blåst och hatad men inte förtjärnar hon det.

Var allt för idag och denna gång nu ska jag hoppa i säng med mina fötter som dunkar så jag tror de ska ramla av, kyss godnatt<3

Tidig kväll

Hemma nu efter en skön och lugn kväll, är hetl nykter inte en droppe alkohol har jag fått i mig och inte heller någon rökning. Vi satt nere vid Badberget med en mysig liten eld som efter någon timme slockade och vart till aska. Försök till att värma M med hjälp av att byta jacka, hjälpte kanske inte så mycket när jag sedan tog hans skor...

NU sitter jag där jag sitter med ett plåtser på foten pga av skavsår som blöder, aj. Lite tröst får man ändå av cola och tröttheten slår in så somnar väl sittandes här:P

Sover

Sover en stund sjukt trött...

Spanska kan ta sig

Var så extremt trött och skulle ta en powernap för att ens kunna öppna boken och koncentrara mig, valde at prioritera matte så började med det när jag vaknade efter 1,5 timme! På grund av lite saker som hänt så var mycket borta som jag var tvungen att läsa in igen, jag vill verkligen förstå och kunna banka in det i skallen så det vart att jag pluggade matte.

Klockan började närma sig 21.30 och jag känner verkligen att jag orkar inte mer och om jag ens försöker få in mer kommer hjärnan att säga upp sig, 60glosor i spansa väntade då på mig. Hstoria prov, sten prov kanske inte så stort men måste ändå kunna det, matte prov och ca 60 spanska glosor denna vecka. Var lite tungt i början på veckan då jag insåg att det skulle bli rätt mycket och jag brukar kunna orka med det mesta men nu känner jag att det tar stopp. Blir lite hysterisk när jag är trött och inte orkar mer så dyndrar ner till mina föräldrar och står och skriker att jag orkar fan nte plugga mer och att alla är störda som tror att klarar det, har väldigt höga krav på mig själv i matte speciellt. Satt och prata med pappa som erbjöd sig att hjäpa till att plugga spanska, han tyckte dock jag skulle prioritera matte och sådant mer han vet att jag hatar spanska och att det kanske vart lite för mycket.

Lite gammalt skit drogs ändå upp hos kuratorn kändes väl lite jobbigt, hela tiden är jag håller jag på med något, hinner inte ta det lugnt. Märkt de att jag pallar inte stress men det är samtigt ett sätt som försvarar mig själv på, nu n'r ag ligger i sängen och vet att jag inte behöver gå på spanskan i morgon (pappa skulle sjukanmäla) så släpper lite av min stress och alla känslor svämar över i kroppen. När jag ligger i min säng på kvällen kan tankarna ibland sväva iväg kanske inte mot allt så glada saker så som gamla minnen man helst vill glömma. Har aldrig haft tid att bearbeta sådant skit är väldigt snabb på att få kontrollen igen och trycka ner allt, när jag sedan kan kopla av så kommer allt upp till ytan och det brister, så som det gjorde ikväll.

Nu ska jag sova igen så jag orkar upp i morgon och klarar sten- och matteprov

Puss god natt<3


1.50 kr

För varje skiva en artist säljer får de ca 1.50 kr, väldigt lite. De stora artisterna kännar kanske inte så mycket på att privatpersoner köper en skiva, de kännar på reklam och konserter. Men vart går alla pengar när man köper en skiva egentligen, pristet på en skiva ligger runt 150-180kr om jag inte är helt ute och cyklar. Men som sagt vart går pengarna och hur mycket av priset är moms, visst alla ska ha del av inkomsten av en såld skiva, affären om säljer, artisten, muskföretaget (eller vad de heter), skivtillverkaren, designern till skiva/omslag, låtskrivare och självklart svenska staten.

Hur många det ligger bakom bara en skiva och en artist men utan själva artisten skulle ingen av de övriga heller kunna få in pengar så varför får de så pissigt med pengar för det dem gör. Lite korkat och säga att de får pissigt med pengar när de sitter i sina 40miljonshus och reser runt världen dag efter dag, mycket av resandet är dock reklam för en själv.

Tycker personligen att artisterna borde få mer beröm för sna skivor, känner mig lite som en hycklare men deras skivor borde synas mer och inte bara laddas ner från internet. Reklamen för skivor på bland annat tv har minskat något fruktansvärt, inte är det jag som inbillar mig jag ser i stort sätt aldrig reklam för någon skiva, möjligen Sven Ingvars eller
vikingarna annars är det dött. Vad kan det bero på? Nerladdningen av musik eller att de inte längre behöver lägga ner pengar på att marknadsföra sina skivor via Tv reklam, alla dessa skvallertdningar kanske räker samt radio. Om man tänker på Täby centrum och vilka skivaffärer som finns idag, jag kan inte komma på en ändå mer än typ Åhlens, tänker jag tillbaka kanske 5 år så tror jag det fanns minst 3-5 skivaffärer. Sjukt hur världen förändras för inte tror jag att många sitter och köper låtarna via internet. Kanske beroe det lite på att freestylen försvann och mp3spelaren tog över, cd skivor behövdes inte längre och det vart smidigare att ha allt i datorn.

Men 1.50kr kan verkligen inte släppa det, tycker de är värda mer, utan reklamen kändisar gör så tror jag inte de skulle leva i sådan lyx.

Jag vill inte!!!!!!

Orkar/vill verkligen inte plugga känner verligen inte för det, IG i spanska låter som en bra idé just nu. Satt 45 minuter hos kuratorn och pratade om hur jag kunde gå från psykiskt störd till "hanna normal" på mindre än en vecka, hur jag kunde stänga av mina känslor så snabbt och hur jag kunde vara så kontrollerad.

Inga lektioner eller något nytt idag, gick bara runt och kollade på 3:ors projekt arbeten, var med i en film och såg lite ja vad ska man säga mongo ut. Dagen rullar på väntar på Becca som skriver prov så vi kan dra till centrum en snabbis innan jga måspte vara hos kuratorn, 20min tog det när jag fick kontrollen över allt och hade organiserat upp allt.

Ja nu sitter jag här och skriver och funderar på att kolla i matteboken istälelt för spanska, vem prioriterar spanska mer än matte liksom, nördig som jag är tycker jag matte är skoj...

Hemma igen

Kom just innanför dörren eller ska jag vara uppriktig kom jag hem för ca 30 min sedan bara att jag åt massa hallon. Min dag har varit lugn och skoj har dock äckligt ont i fötterna, skavsår. Vandra runt i stan i det härliga vår vädret, mitt i allt en fjortis uppenbarar sig, vart känner jag igen henne från???? Hjärnan arbetar på högvarv och så kommer jag fram till Kissie, vat att jag läser hennes blogg pga av ett gott skratt åt hennes försök till att vara seriös. Inte lite diskret kom jag och Hanna typ på exakt samtidigt vart vi sett henne och bara kissss ja längre hinner man inte.

Nog om den människan nu och tillbaka till mina skavsår, de gör ont och värker hade nya skor på mig utan strumpor, vem tänker på sådant när man har sommarskor på sig. slutade med att jag fick köpa strumpor på H&M och sedan plåstra om fötterna när jag träffade mamma några timmar senare. Lite mer än bara strumpor fick jag med mig hem, klänning/tröja och en koffta, bilder i morgon om jag hinner.

Nog om mig och mitt liv idag dags för min kära hjärna att få sig lite sömn.

Frukost

Hur kommer det sig att när man är ledig så vaknar man bara någon timme efter att klockan skulle ha ringt och är super pigg? Vaknade för ca 30min sedan och kände mig inte alls trött och så somna jag ändå rätt sent inatt, en timme gör stor skillnad i humor och kraft.

Svinigt sugen på frukost även fast jag har ont i magen, jag som aldrig hinner/orkar äta frukost på morgonen annars. Valmöljigheter finns
- Äta frukost
- Duscha
- Sitta kvar vid datorn
- Plugga
- Sova en stunt till

Sistnåämda skrev jag upp för jag fick en våg av trötthet över mig men men skulle mest tipa på att jag äter frukost vid datorn till någon rolig film jag ladda ner igår. Hoppas ni har skoj i skolan eller vad ni nu gör, puss hej <3


RSS 2.0