Trött jag blir

Såg ett filmklipp eller vad man ska kalla det om en 10åring som tyckte hon var tjock, skin och ben skulle jag nog säga. Varför reagerar inte hennes föräldrar, en 10åring är inte så självständig. Det verkade som att mamman gav blanka fan i att dotterna tyckte hon var tjock, i hemmet fanns det endel tränings utrustning som fllickan använde och hon räknade även kalorierna hon åt. Vill man inte bara barnets bästa? Visst har media och sådant mycket att göra med dagens viktproblem i alla fall skin och ben typen.

Ta ansvar som förälder, ju längre tid det går gör så att hon troligen kommer bli mer och mer inne i sitt viktproblem. Tycker även att man ska sluta göra så mycket gå ner i vikt program och så mycket reklam, sätter sig i allas huvuden även fast vi kanske inte direkt tänker på det. Allt löser sig inte med piller!

Är det bara jag som är trött på att höra från fullt normalbyggda människor att de är tjocka och måste gå ner en massa i vikt, vet att det kan vara svårt att vara nöjd med sig själv men så fort man blir nöjd med sig själv så märker även andra det. Detta jävla tjat om att man är överviktig och borde banta är bara jobbigt, visst det är bra för dem so verkligen behöver det. Men borde man inte ha åldersgräns på bantningspiller och sådant, om det inte redan finns så vill säga. Är redan åldersgrän på allt annat så varfö inte på bantingspreparat?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0