Aj

" Derrick Muñoz, 17, kopplade av i massagestolen inne i ett av New Yorks shoppingcenter.

Tre våningar upp stod en kvinna redo att ta sitt eget liv.

Hon hoppade - och landade rakt på honom.

Bottenvåningen på Queens Center Mall var full av lediga studenter i går. En av dem var 17-årige Derrick Muñoz som tog en paus i en av centrets automatiska massagestolar.

Han la i en dollar och följde instruktionen: luta dig bakåt och slappna av.

Sedan minns han inget mer, skriver New York Times.

Kvinnan, i 50 års åldern, hade bestämt sig för att ta sitt liv. Hon stod tre våningar upp och hoppade ner mot folkmassan. Hon landade rakt på 17-åringen och slog honom medvetslös.

Han fick föras till sjukhus med ambulans. Enligt NY Times skadades han allvarligt men det är ingen fara för hans liv.

Enligt NY Times överlevde inte kvinnan fallet."


Om man nu ska begå självmord måste man vara så egoistisk, mer än vad man redan är och göra det där det är fullt med folk och risk att andra skaddas. Inte är man säker någonstans, tur för killen att han överlevde i alla fall. Den fegaste vägen ur livet är självmord och bland de värsta måste vara hoppa framför bil/tåg eller som tanten igår i ett köpcentrum. Visste de mår skit och behöver hjälp, tänk steget längre bilden av någon som begår självmord kommer alltid sitta kvar i huvudet på peronen/personerna som ser de. Kanske låter de som jag är helt känslolös men om man nu är så självmords belägen kna man göra det själv och inte utsätta andra för sitt egna patetiska liv, uppmärksamhet får du om du t.ex hoppar framför tåget men tänk på personen som kör... Allt handlar inte bara om en själv, jag vet att jag kan vara egoistisk ibland men vet fortfarande att det finns fler än mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0