The end of 2008

Nu är det inte många timmar kvar av de gamla året, lämna gamalt skit bakom sig gör man hela tiden men nu får man säga byebye, nytt år nya misstag nya friska tag.

Men allt man gör misstag som sådant man lyckats med formar den men är. Visst är det jobbigt för stunden men när man väl kommit bort från det och kan se tillbaka på det är det otroligt skönt.

2009 närmare sig nu med stora kliv...

Sl against Hanna

Sl måste ha något emot mig har idag missat 6 bussar på lite över en timme. Allt började med att jag fick sms 5 min in´nan bussen skulle gå dum som man var tog jag på mig högklackat och sprang, trodde lugnorna skulle explodera sitter fortfarande nu 4 timmar senare och har svårt att andas. Tror ni inte buss jäven åker exakt när jag kommer till stationen och att bussen efter är ej i trafik.

Bussarna ska som täby/vallentuna bor kanske redan vet att bussarna ska matcha in varandra vid hagmovägen men tror ni inte min andra buss åker när busse jag sitter på stannar, var så jävla sur att jag gick två stationer för att lugna nerverna. Inte blir resan hem bättre man ser bussen komma man springer i klackar och tung väska först nerfr sedan uppför och just när jag kommer fram till bussdörren slår hani igen den ochtäller sigpå gasen. Sitter i kylan och väntar på nästa buss som är sen och tror ni inte att bussarna som sa vänta på varandra åe så att det är hlt omöjlgt att hinna, den ena kör när dn andra stannar. Nästa buss ar hela 10 minuter sen så ar inte särskilt glad på SL

Varför kan man inte vara lite snäll inte behöver man väl smälla igen dörren när man står utanför och gasa, det gör att de bara bir hatade jag kan först att de skulle ta en himla tid att vänta in folket men om man står utanför blir man bara förbanad.

Började i min ensamhet fundera om SL hatade mig på någt sätt när jag satt själv på stationen med isbitar till fingrar och kalla fötter, fick då ett skojigt sms av en kompis som sa att de troligen hade min bild i bussen och att man skle jävlas just med mig. Det var hela ljuspunkten med denna bussfärd men nu ska jag nog komma på en ljuvlighämd

Love u all

2008 snart slut

Snart är 2008 slut och 2009 här. Jag sitter med resten av mitt naturgodis och funderar på vad jag egentligen har gjort under året.

Utan att jag tänkt på det har man sagt upp ktakten med ett antal personer, vart på niornas bal och slutat  grundskolan.

Något jag inte förstår är varför man firar det nya året med en stor fest, fira in det nya året så att det blir ett bra år. Men vilken start det blir först är man vinglig på benen och vaknar upp med baksmälla. Men man väljer ändå att fessta sm aldrig förr.
Skumpan är lite överdriven vem gillar den egentligen och varför köpa en flas a när man kanfå vitt vin som smackar exakt som skumpa fast priset blir några siffror mindre.

Har inte så mycket att säga nu för tiden har märkt att en stor del av mitt liv är skolan och personerna där, saknar dem faktiskt om jag ska vara ärlig.

Måste ha coca-cola nu känner hur beroendet tagit över mig, kostigt nog blir folk inte beroende av andra läsksorter mer än just cola något jag tycker är väldigt konstigt

<3

Lag?

Usch var inne och läste på en blogg personen i fråga verkar ha någor för att ta kort på folk när de inte vet om de. En upplagd bild på en kille som uträttar sina behov på toa tycker jag är elakt, ansikte är inte med inte heller könet det har blivit omgjort till rutor. Men vad är grejen hur skulle personen ifråga känna om någgon la ut en bild när hon var på toa, tycker bara att det är omoget och att hon mäste växa upp.

Dock tror jag inte hon bryter mot någon lag eftersom man kan ta bilder och använda dem om jag inte minns fel. Det är dock inte första gången hon lägger upp bilder på människor i kanske pinsama stunder så håll ögonen öppna när ni är ute, snart kanske en toa bild på just dig ligger ute på någons blogg bara för skojs skull.

Min dag

Ja min dag så här långt var att jag blev väckt vid 12 av ett sms och se dess har dagen rullat på. Var och lämnade tillbaka mina skor och tror ni inte jag blir kvar i affären och tittar på nya. Borde vara förbjudet för mig att tillträda en skoaffär mer än en gång i veckan kanske i månaden.

Nu sitter jag här igen läser mina kära skvaller tidningar och äter natur godis. Men nu tänker jag gå och hämta coca-cola och se om jag blir mindre grinig eller om jag bara är övertrött...

Ät frukost...

"Ät frukost regelbundet om du inte vill förlora oskulden i tidig ålder"

Jag är ingen expert men jag tror att de är upp till en personligen att göra beslutet om att förlora oskulden, kan inte tänka mig att frukosten har något med saken att göra. Fast det jag skratta mest åt var nog att man ens kan komma på idéen om att göra studier på de.

Läste det i en kvällstidnign viserligen är de kanske de inte mest seriösa tidningarna men ändå har man inget bättre att skriva om.

"Polisen i hela Sverige jagar mannen som sköt inne på kasino" Till den rubreiken har man publicerat en bild och det står även i texten om att de har mycket bilder på honom men hur lät är det att se vem personen är, de tror att personen som sköt blev neckad att komma in tidigare under kvällen kan man då inte publicera en bild på honom när han är där första gången och inte är maskerad?



Skohav

Ett hav av skor vart de när vi skulle köpa skor som den skoälskande person jag är köpte jag tre men ska lämna tillbaka ett par, hade ett exakt sådant par. Köpte även en klänning dock inte på skoaffären:p

Vad mer finns att säga om min dag än så länge funderar på att ta en varm dusch osh spela lite GH, vad fort man blir beroende:(

Morgon

God morgon på er passade på att ändra lite till i min blogg men behöver synpunkter, jag vet inte om det blir för jobbigt att läsa när allt blinkaroch har sig. Ska passa på att berätta att den blåabakgrunden ska bort och bli svart samt att texten blir troligen rosa.

Hur ser min dag ut idag då
Fixa lite med wii
Comwiq skiten ska börja fungera om inte affären vill ha den upptryckt
Kanske fixa klart bloggen lite beroende på vad jag orkar
Dyker skert upp någt mer men för tillfället är det lugnt


Panik

Usch säger jag bara har inte folk bättre för sig än att slå sig fram genom affärerna. Skulle och fixa mitt comwiq men tro inte att de gör fel igen! Fungerar fortfarande inte. Passade på att gå in på Kicks något jag ångrar stort nu i efterhand, var som ett zoo och människorna var djuren. Folk ville byta sina klappar och köpte högar med parfym förpakningar som var på rea.

Dum som man är så valde jag att gå ännu djupare in i havet av människor, mycket var slutplockat till och med nagellacken men efter lite letande så fan jag dem i ett hörn och vägen tillbaka till kassan började. Levande tog jag mig därifrån men lite undrande är jag ändå varför man väljer att springa ner på rea det skiljer inte många kronor och är det värt att få armbågar i sidan för några kronor.

Något jag blir ännu mer irriterad över är att endel bara tänker på sig själva, barnvagnar som står mitt i gångarna och tjocka tanter sm står och pratar helt omöjligt att ta sig runt dem.

Nej men nu ska jag nog vara nördig och spela Guitar Hero eller varför inte fortsätta fixa bloggen har funderat på att ändra den totalt igen...

Slut

Så var julen nästan slut, idag är det julafton med moster och hennes familj. Ja vad kan man säga om gårdagen mer än att tomten kom med någon läskig mask på sig men han var i min ålder så what ever.

Ja vad fick man i julkapp då mer än pengar och en locktång som jag redan hade (suck mamma) tillsammans med syran fick jag wii, tror ni inte jag har sutit klistrad framför Guirat Hero som en idiot de senaste timmarna, tror jag satt uppe till 2 inatt som någon zombi. fick också min kära rosa mobil som bonemanget inget fungerar till suck igen säger jag bara, måste åka och fixa det i mogon bland alla andra förvirrade människor.


Nej men nu har jag inte tid med detta mer moster is on her way and I need 2 go

<3


24/12

Tomten har varit här nog var det allt honom jag hörde igår kväll. Men inte ville jag vakna för det min kära pappa kom in till mig vid 11 och sa "Hanna titta tomten har varit här, vill du inte öppna?" Öppna paket i sängen är trevligt speciellt när man vet vad som ligger i paket, min rosa mobil. Dock fungerade inte mitt nya abonemang så måste åka och byta och vem orkar egentligen det?

Jag är rätt nöjd med min blogg ska bara göra lite mindre ändringar skulle jag tro men vem vet kanske allt blir anurlunda igen:p

Men men det var allt från mig idag skulle jag tro
God jul på er alla<3


FAKE

Haha jag kom inte till sängen jag hamnade på en fjortis brors blogg fy fan vad jag garvar han skriver om att hon photoshopar sina bilder innan hon läger upp dem haha.

Samma person hade fest i veckan eller något med 18årsgräns men hon själv är 17. Är det inte lite idiotiskt? men är man blåst så är man. Hennes egna bror skrev om vilken flopp det var att ingen kom och att hon själv inte ens var där.

Läser nog andras bloggar för mycket speciellt hennes men så himla roligt att läsa fjorisblogg.

Verkligen försöka utnyttja sitt b-kändisskap till max om man ens kan kalla det b-kändisskap. Undrar varför endel människor blir kända egentligen inte är det för att de är smarta (finns undantag), inte heller har de gjort något som gör att de förtjänar sitt ändisskap. Usch vad jag låter som en gnällig surkärring men för lite liv.

Ojoj är det inte tomten jag hör utanför mitt rum...


GOD JUL

GOD JUL hoppas ni alla får en underbar dag<3 men nu ska jag lägga migi sängen och vänta på john blund och tomten, ä som ett litet barn, vill öppna nu

ändrar

min blogg liggerunder uppbyggnad närmaste dagarna jag har fattat hur man ändra och äntligen kan den bli rosa gittring:p som i kanske frstår är jag galen i rosa a true girly girl

En dag kvar

I morgon är det julafton och om exakt 24 timmar går Kalle Anka på TV som jag troligtvis inte kommer titta på bara höra ljudet från. Vem gillar inte Askungen? men ska bekänna att jag ver lite rädd för hennes styvmamma när jag var mindre.
Den glada julen är åter här men fortfarande har jag ingen julkänsla. Har jag växt ifrån julen? Omöljigt är fortfarande som ett litet barn springer runt och hoppar och vill att tomten ska komma med mina paket så jag kan öppna.

Passat på att piggat upp mig själv genom att läsa sveriges största fjortisblogg, kan vara riktigt underhållande som jag sagt innan. Jag börjar nog bli lite störd med tanke på att jag inte vart ut sen i torsdags (nästan en vecka!) höjdpunkten på tiden var nog när jag köpte ipren. Vilken början på lovet säger jag bara men än finns det tid för skoj.

Har även fått första julmesset, det kom redan igår:O. Krävs lite förklaring enligt mig och här kommer den, min gamla klasskompis skulle åka till sitt landställe där hon ej har kontakt. Förstår inte hur hon ska klara sig jag blir helt panikslagen om mobilen inte fungerar eller när den har slut på batteri, lika så när internet inte vill som mig första man gör är att skrika PAPPA!!!!! Ibland tycker jag lite synd om min familj som måste stå ut med galna mig men men jag är som jag är inget kan ändra på det :)

Läste igenom texten och skrattar åt den jag måste uppfattas som ett bimbo speciellt efter sista delen men vet ni vad I don't giva a fuck...

Snart

Folk överallt, de trängs och knuffas. Två dagar kvar till jul men helt utan julkänslor. Lite snö kom det igår innan jag gick och la mig men lite besviken vart jag ändå när jag vakna och såg att allt var borta.

Kan väl meddela att jag börjar må bättre funderar på att hälsa på farmor men vet inte riktigt  jag orkar. Man bor en kvart ifrån henne men är ändå aldigt där, lite synd egentligen.

Man har absolut inget att skriva om när man legat i sängen i tre dagar eller är det fyra?

SJUK!

Att ligga i sängen och inte gör något kan verka som en dröm när man är stressad och trött men när man väl ligger i sin säng och mår som sämst vill man inget häldre än att komma därifrån.

Läste som vanligt mi kära skvallertdning jag får en gång i veckan. Kändisarna ar ine längre råd att flygasina privata flygplan inte heller har de råd att ha kvar sina privata öar. Finanskrisen drabbar de med pengar och det kan man föstå men alla tar skadda. Enligt mig är det bra att de inte längre hr sina privata fly oh sina privata öar, de är vanliga männsikoa som alla andra.

Lite synd är det att de blir förföljda av media hela tiden men vem kan säga att det tråkigt att läsa om dem eller se bilder när de gör vanliga saker, te.x handla mat.

Detta inlägg handlar om exakt inget så bäst att sluta innan jag tråkat ut er


Blä

Usch huvudet dunkar och värker och inte är det för att jag är bakis, jag börjar bli sjuk igen!

Misstänker att jag känt efter i kroppen och den har sagt upp sig, allt stress under terminen har nu satt sina spår. Hur roligt ät det inte att vara sjuk under ett lov eller en helg. Men orkar inte göra något längre inlägg har tänk att äta lite ipren och alvedon, en av varje ger bättre effekt för er som inte redan viste det.

Blädra igenom dagens tidning ska jag också göra kanske kommer ett till inlägg snart..

puss på folket<3

Hur tänker man????

Att döpa sin son till Adolf Hitler och tycka att man ska glömma det som hände uner andra världskriget låter i mina öran helt sjukt.

Pappan till sonen motiverar sitt val av namn så här "jag ville ha ett namn som är helt unikt och vi måste gå vidare och glömma vi lever i ett nytt årtionde. Jag är inte heller nazist"

Föräldrarn kunde ha hittat ett unikt namn själva men de var säkre på att ingen någonsin skulle döpa sitt barn till just Adolf Hitler. Jag tycker de är brist på respekt och att man inte tänker på framtiden. Den nu 3åriga pojken kommer att växa upp gå i skolan och läsa om andra världskriget, vad kommer hända när han vår reda på vem A.H var. Att glömma är helt respektlöst att göra, hur mycket människor som offrade sina liv och vart avrättade.

Jag kan inte heller första att det är lagligt att döpa någon till A.H i och för sig var det i USA men i Sverige var det för något år sedan ett stort ståhej över att ett par inte fick döpas till Metallica, eftersom de skulle ledda till något med Rockgruppen.

Paret som döpte sin son till A.H har även två döttrar även de med väldigt "konstiga" namn, alla någon sorts ledare som gjort något fruktansvärt mot folket. Ibalnd förstår man sig inte på folket.
De funderar på att flytta från USA eftersom en bagare vägrade göra en tårta med A.Hs namn, förstårligt enligt mig men de gick ut i media och ett stort rabalder utbröt, suck säger jag och tänk efter innan ni namnger era barn, de är inte ni som ska leva med just de namnet de är dem...

Pigg

Idag har jag sovit tänkte jävlas lite med de som skulle till skolan idag men orkade inte, de valde att smsa mig isället men som ni kanske redan vet kan jag sova genom de mesta... känner mig extremt mogen men vill bara säga HAHA till er som var i skolan idag, ni vet att jag gillar er ändå.

Tror jag har sovit 14 timmar om inte mer, helt sjukt men om man inte sover särskilt mycket och är stressad under skolanterminen behöver man sova igen sig. Snart har man även vänt på dygnet.

En ljuspunkt nu i mörkret är att vi går mot ljusare tider och att tomten snart är här


Äntligen

Nu har man jullov då, det välbehövda jullovet är äntligen här.

Julavslutningen var rolig men kunde bli lite som ett sömnpiller under endel av delarna. Mentorn för min klass vann också priset som årets lärare, tror jag att det var något jag personligen inte kan hålla med om. Skolan och de som finns där må vara speciella för engelska läraren dök upp i kilt:P

Beröm till de treor och tvår som har skappat kortfilm och musikvideo, de var grymt bra:) Men även lite beröm till Hanna gånger två som nästan lyckades få med sig pepparkakorna till skolan utan att allt för många tappade kroppsdelar.

Ska nu inte trötta ut er mer för denna gång have a nice day

En dag kvar:)

Nu är det bara julavslutningen kvar finns inga ord som beskriver hur skönt och efterlänktat lovet varit.

"Låt den rätte komma in" är tydligen med på någon topplista över årets filmer, inte kan jag hålla med om det.
Om man läst boken innan som jag gjorde och såg filmen så kan jag ärligt säga att filmen inte var bra. Visst jag är inget fan av skräck och vampyrer men att läsa boken var spännande men samtidigt väldigt äckligt. Författaren beskriver så att man riktigt kan se det framför sig och det är inga trevliga scener.

I filmen utelämnar man också viktigt delar som att han var pedofil och att han överlevde något som inte framgick alls i filmen. De delarna gjorde att manförstod mer av handlignen och varför de agerade som de gjore, är det för att "skona" folket från att  uppleva de hemska med pedofile eller tog man bara bort det för att tiden inte räkte till? Inte förtjänade filmen att komma på nionde plats. Om ni ändå är sugna på Låt den rätte komma in läs boken och se inte filmen.

What 2 say?

Vad finns att säga mer än att jag vill ha lov

IDIOT!

Nu är jag förbannad...
Min idiot till lärare har satt skolk på mig när vi hade sovmorgon. Halva klassen skulle redovisa och den andra halvan hade sovmorgon och det var han själv som sa att vi hade det. Ibland blir man bara trött....
Inte nog med det han kan sätta 3-4 minuters fånvarande, fick 4minuter i tisdags för att enligt hans klocka var jag sen men enligt alla andra klockor var ja där exakt.

Föstår han inte att man kan inte alltd vara på minuten och att sätta 3-4minuters frånvarande ä bara ett tecken på att han inte har något liv. Man blir bara irriterad speciellt med tanke på att han själv är sen....

Sova

Har just vaknat upp efter min lilla sovstund den råkade bara bli lite över två timmar men men

Ska väl börja med att säga att ag failade på matte provet i morse, finns inget att vara positiv i tanken där inte svarade på 2/3 av provet. Skolan känns meningslös vi gör inget vi bara är där i morgon tänker jag ta sen sena bussen s att jag kan sova lite längre har som sagt ingen svenska på morgonen.

Nej men nu ska jag nog sova vidare eller kanske ta en lång varm dusch

Orkar inte

Vill bara informera er om att jag kommer inte klara morgondagens prov i matte b eller historia har gett upp hoppet om att vara positiv, huvudet värker och jag har inte hunnit gå igenom allt till matten inte ens öppnat historian. Jag ger helt enkelt upp. Har höga krav på mig själv och har alltid haft det men ibland måste man bara släppa allt hur svårt de än är. Ibland är det så att jag får panik för att det blir för mycket och stressen kryper närmare. Tillsslut orkar jag inte mer utan blir skit besviken och vill bara lägga mig ner i något hörn och gråta.

Har på senare tid blivit bättre på det men fortfarande finns det kvar i mig, att bara få förvinna och vara för sig själv är något man måste ge sig själv tid för. Sedan jag började gymnsiet har jag ca en gång i månaden någon helgdag (söndag inte inräknat) varit hemma för att plugga och bara vara för mig själv och det är något som är otroligt skönt.

För att bli lite gladare och trevligare bestämde jag mig för att läsa en mycket välkänd blogg

"Tror du att dina läsare påverkas av det du skriver?

Ja. Speciellt de yngre påverkas ganska mycket. De är nästan som små "Kissie-kopior", de köper samma kläder som mig, samma blonderingsmedel etc. Visst det är ganska kul, men det får inte gå till överdrift. Bara för att jag gjorde en läppförstoring så vill jag inte att alla andra ska göra det också. Dessutom vill man ju inte att alla andra skall vara som en själv."

Började skratta högt för mig själv som jag gör när jag tycker något är roligt, kanske är det tröttheten eller så är det att jag tänkte på alla små fjortisar, mini Kissie eller som hon säger kissie kopior.

Kan helt ärligt erkänna att jag läser hennes blogg när jag känner mig nere och vill skratta lite, jag är väl inte elak som person men jag tycker hon verkar helt blåst speciellt efter att ha sett film på henne på youtube. Vad finns att se upp till, ingen kan vara perfekt och alla har brister ursäkta ordvalet vem fen vill vara fjortis. Att se upp till någon som tycker att utsidan inte är allt men ändå bantar, solar solarium, förstorar läpparna och vad mer har människan gjort? Jag tänker nu inte bara på just henne, inte ska man tro allt man läser och hör men de flesta människorna som syns i media är på något sätt omgjorda om de inte lagt sig under kniven hos doktorn ändrar datan "felen". 

Skratta eller gråta vad ska man göra...


PLUGGA!

Usch  morgon har man två prov och jag skojar inte när jag säger att jag verkligen inte kan något.
Ser så fram emot dagen som kommer gå ut på att jag sitter med min mattebok och inte fattar ett skit eftersom boken är helt galen...

Men får tänka på de glada minnen sen igår när jag satt med min blivande gudson i knät eller kanske tänka på att det bara är fyra dagar kvar till lovet.

Sitter och funderar på något roligt att skriva om, all för att skjuta upp mitt pluggande men någon gång måste jag ta steget och öppna boken. Helt värdelöst känns det jag vet redan att jag inte kommer klara provet och jag kan plugga på historia under lunchen, dumma ursäkter måste vara positiv och tro att jag klarar det...


Vad är fel?!

Hur mycket man ska tro på tidningarna är varierande men man kan i alla fall få en liten bild av vad som hänt. Har nu hunnit blädra igenom tidningen lite snabbt, hälften av alla rtiklar handlar om att personerna i samhället gör fel eller inte reagerar på att andra gör fel. Fastnade för en artikel där det hade varit en gruppvåltdäkt på en 14-åring i England. Hur mycket som är sant vet men inte men med tanke på att killarna som utföde brottet erkände måste det ligga sanning i det.

Hur sjukt är det inte att folk inte reagerar när någon skriker och man ser att personen i fråga inte vill. Om man ska vara ärlig så tror jag inte att man vågar göra något själv men man kan ringa polis eller något man kan vara helt anonym om man så vill, jag kan inte förstå hur man kan leva med att man sett något gå väldigt fel utan att anmälla det. Visst kan det vara läskigt och skrämande men vad är det inte för personen som blir drabbad?

Jag tycker det har blivit lite accepterat att inget göra o något händer men alla har i stort sätt mobil idag och hur svårt kan det vara att plocka upp den slå tre siffror och anmälla...

Sitta och sägadet här gör ingen skillnad jag vet själv hur jag är jag skulle inte heller våga ingrippa men jag tror i alla fall att jag hade ringt polisen.


De personer som känner mig har säkert hört det här många gånger...
Det var ca ett år sedan och jag gick och prata med kompis i tele på väg till centrum, jag är nästan framme ska bara gå över järnvägen så jag kommer på rätt sida av stationen som ligegr i centrum. Helt plötsligt ser jag hur en hund kommer springande rakt mot mig och jag som har riktig panik för hundar skriker i panik och sätter händerna för ansiktet, min kompis tror jag blir överfallen. Känns som timmar medans hunden står där och hoppar upp mot mig medans jag skriker och gråter skakar som ett asplöv, ägaren till hunden springer inte ens efter hunden eller gör några försök att ta bort den från mig inte heller ber han om ursäkt eller kopplar sin hund.

När man går i centrum tycker jag fan att man kan ha sin hund kopplad spelar ingen roll hur snäll du säger att hunden är, alla vill inte ha din hund uppe i ansiktet...
Det blir lite som om alla bara tänker på sig själva, visst måste man få vara egoistisk ibland men inte heller får man glömma bort sin omgivning...

/Hanna

:)

Jag är glad och pigg har äntligen fått sova mina 12 timmar per natt. Man känner sig mycket trevligare jag sa till och med god morgon till min familj istället för att morra jag är hungrig och stampa upp till rummet igen. Vardagar är nog inte roliga för min omgivning jag bara ger sura blickar och smäller igen dörre innan spurten ner till bussen.

Tillbaka till min dag vill även gratulera min kära mamma som fyller år idag. Hela släkten samt vänner till familjen ska komma ikväll för att gratulera henne så blir väl att jag får sitta hemma men vad gör det hur ofta träffar men dem egentligen.

Ska nu blädra igenom dagens tidning och se vad de har skrivit om för skit idag, kanske får ni också veta mina tankar och åsikter om dagens artiklar senare idag...


Störd

Lite galna idéer slår aldrig fel Susanne och jag åkte iväg för att titta på stjärnorna vid Rösjön frågamig inte varför vi skulle åka ändå dit bort, tror ni inte vi missar bussen också och är tvungna att gå. Komiskt nog kommer vi fram men vågar inte riktigt gå genom "skogen" som är innan man kommer ner till själva sjön och huset vi tänkte vara vid. Efter att ha vandrat de kanske 2km sätter vi oss på stationen och väntar på bussen för att sedan hoppa av vid någon random skola.

På skolan satt vi och tror ni inte de kommer några killar och sätter sig enbit ifrån oss och tittar runt hörnet på oss, såg ut som han kissade en gång började skratta hysteriskt åt det.

Haha vilken chock folk som körde förbi stationen måste ha fått, två hrlt galna tjejer står och hoppar runt och tror att de kan dansa svansjön. Man märkte att bilarna körde ut i mitten och lite över till det andra körfältet när de närmade sig och såg vilka idioter som stod på stationen.

Ibland är det nästan så att jag funderar om jag inte borde sitta inne på något hem men vad är felet med att leva livet och bara ha roligt, är det fel att inte tycka det är pinsamt varför "växa upp" hur roligt har man när man sitter och tittar på varandra en hel kväll. Jag är störd, har galna idéer och skäms inte för det.

Vill tacka Susanne för denna underbart galna kväll<3<3<3

Luciavaka


Ungdomar och alkohol 

  • Varje svensk över 15 år dricker cirka 10 liter ren alkohol per år.
  • Alkoholdebuten har sjunkit till under 13 år.
  • Alkohol är särskilt skadlig för unga människor. Deras kroppar tar mer skada, har svårare att bryta ner alkohol och risken att bli beroende är högre.
  • 14 procent av svenska 16-åringar hamnar i slagsmål på grund av alkohol.
  • 13 procent har haft sex som de ångrar dagen efter.
  • Sju procent har skadats i fyllan.

(hämtat från aftonbladet.se)

Blir sjukt irriterad och orolig när jag läste den här arikeln. Visst dagens ungdom dricker men vad tusan gjorde inte våra föräldrar när de var i våran ålder, inte satt de hemma med sina föräldrar och spelade spel. Varför ska det framstå som något dåligt, jag tror aldrig man kommer att kunna stoppa unga från att dricka men att de har sjunkit till under 13 år oroar mig. Fast om jag nu ska tänka efter och vara ärlig så tror jag att jag hade smakat när jag var 13.

Jag säger inte att det är bra men i dagens samhälle är det så lätt att få tag på, smugelsprit är vanligt och samtidigt vet man folk som köper ut.

14% av alla 16åringar hamnar i salgsmål jaha resten av alla åldrar då, tror fan inte att 16åringar är värst. Alla kanske inte har lika bra kompisar som mig, vi tar hand om varandra och lämnar ingen efter men lite jävla ansvar får man ta. Undgomar borde inte drickaför att de inte kan kontrollera det är bara skit finns många vuxna som inte kan kontrollera det heller.

Fjortisar blir "fulla" på cider (2.25) och tycker att de är coola men vad är cool med att vara full, spela full måste nog vara det väsrta. Ligga och spy, se stjärnor eller bara vara allmänt borta är inte coolt och inte roligt man ska bara dricka så länge man har kontroll. Att folk hela tiden gnäller och gaggar om att dagens ungdom dricker tröttar bara ut man pratar och pratar, jag tror att föräldrarna måste inse att ens barn dricker och att man måste kunna prata om det.

Det förbjudna är roligt, när man väl testade så var det för att det var olagligt och man var nyfiken. Att dricka för att bli full är idiotisk man ska dricka för att det är gott och inget annat.
Känner själv hur jag framstår som en alkolist men vad gör det? Det här är min syn på det hela.

Varför kan man inte lyssna mer på dagens ungdom istället för någon gammal man på 70år, samhället ändras och lika så människorna men något måste göras. Att se bilder och få höra någon stå och läsa en text för en i skolan hjälper inte och något som garanterat inte hjälper är att säga att det är mot lagen.

Som sagt som jag sa innan det är dags att föräldrarn vågar inse att vi dricker och att de finns för oss. Polisen är något de flesta ungdomarna har problem med, hittar de någon form av alkohol på oss häller de ut den det gör bara att vi blir sura och döljer det mer. De borde istället försöka finnas för oss istället och vi borde känna en trygghet med dem.


skvaller

Jag är lite av en skvaller galning, idag läste jag en skvallertidning men blev lite små irriterad över att de hade tagit bilder på osminkade kändisar och jämfört dem med när de var sminkade. Det är väl inte så faligt tycker ni säkert men grejen var att alla kommentarer var negativa när de inte hade smink. Det blir som att man blir tvungen att ha smink, att kändisar är vanliga människor visste vi väl alla varför måste de hela tiden se perfekta ut.

Jag kan hålla med om att man kan göra mycket med smink men att säga att någon ser hemsk ut och att man borde ta skydd för monstret är bara elakt. Den som skrev artikeln var säkert någon gammal gubbe (glömde kolla det). Jag har inga större problem med att gå utan smink och gör det också ibland men inte kan jag necka att man ser piggare och gladare ut med smink. Tror dock det beror på att man har det som vanna att se de flesta tjejer med smink.


Lillördag

Inget har hänt i mitt liv förutom att jag begravt mig under skolböcker, nej det var en lögn jag har inte orkat plugga men hoppas ändå på att få G i natur och excel men hur svårt kan det vara.

Busshelvete säger jag bara varför kan de inte gå som jag vill, när jag ska till skolan eller har stressigt åker den alltid när den ska men om jag står på stationen och väntar är den ALLTID sen. Kanske är dags att börja övningsköra så att man kan ta körtkort när man fyller 18 (två år två månader).

Just nu sitter jag på min stol och ser mig om i rummet dels för att få några idéer som jag kan skriva om och dels för att mitt rum är upp och ner. Blicken landade på nästa termins schema som är nice utom tisdagar då jag kommer ha 4.5 timmar med Tetris, de som känner mig har säkert hört om hur cp jag tycker han är, min Tisdag kommer börja med datakunskap, klassråd (tetris), samhäll (tetris) lunch, Historia (Tetris) och språk dagen är som gjord att skolka från. Men börja halv 11 på fredagar tackar jag inte nej till man kanske klarar att gå ut en fredagskväll då utan att somna i någons soffa eller säng:) Gud vad jag bara skriver om helt ointresanta saker hoppas ni lever än men jag ska gå och lägga mig och vänta på John Blund Puss godnatt ha det bäst och sov sött <3


Överaskningen

Ja nu är den långa planeringen och genomförandet av operation överaskningsfest över, både lite sorligt och skönt.

Gick upp hela fyra timmar jag skulle iväg men tror du inte jag ska agera barnvakt en timme innan så att jag blir jätte stressad. Irriterad som tusan var jag eftersom jag skulle hinna hämta upp kvällens dricka och fixa lite hos Susanne samt kidnappa Jossan vid tåget. Kvällen vart iaf lyckad vi lyckades med både tårtan och bålen, hallontårta och alla som känner mig vet att jag är galen i hallon bålen var enligt mig rätt äcklig.

Lite synd tycker jag om Jossan sitta på Roslagsbanan och bussen med den underbart orangaperuken på huvudet måste ha känts helt underart, allt är dokumenterat måst bara orka lägga in på datan. Det är sådanna minnen vi kommer att skratta åt när vi har blivit gamla kärringar och spelar bingo och pratar med oss själva.

Söndag idag då borde ha pluggat matte men tror ni jag gjort de eller, nej kom inte ens för mig att öppna min bok men lite duktig var jag dock som gjord svenska filmanalysen om den blev bra är ett helt annat kaitel. Men för oss gamla börjar det nu bli säng time för att orka med morgondagen som tyvär är måndag ända posetiva är de roliga människorna i skolan och en dag närmare lovet.

Puss godnatt

11.11 Lyft på fötterna för tur

Som ni kanske misstänker började jag skriva exakt 11.11, fråga mig inte varför man ska lyfta på fötterna tycker det är rätt idiotiskt själv.

Lite har jag ändå sovit men valde att gå upp hyfsat tidigt så att jag inte ska behöve stressa som vanligt. Var tvungen att göra klart min Ljuva Barndoms dvd med musikvidoes som t.ex Markoolio, Bubbles och Aqua. Man skrattar nästan på sig när man ser videon och hör vad dem sjunger, vi älskade dem när vi var små men visste vi då att de sjöng om hb, "Vi drar till fjällen" med markoolio är nästan ett måste att se.

Borde egentligen vara hemma och plugga börjar ligga efter men men lite roligt måste man få ha. Kvällen är planerad sedan länge måste bara hitta min orangaperuk som ligger gömd i någon kartong (inte maskerad). Mer får ni veta i morgon.

Nu är ännu ett av mina korta och tråkiga inlägg klara


Den förvirrade

Åkte med pappa idag för att välja ut hans julklapp till mig man kan säga att jag vart förvirrad och förstod inte så mycket men vem gör det egentligen? Tänker inte säga vad det vart men den är rosa iaf, så också en snygg mobil sen när ja ska byta min 3mobil. Alla funktoner en mobil har vem förstår sig på dem, dagens mobil liknar mer och mer små datorer (ångrar lite att jag inte valde en minidator). Huvudsaken är väl ändå att man kan ringa och messa, jag är själv dock mobilnörd går aldrig utan i stort sett, paniken kryper sig närmare och närmare när man ser att batteriet är snart slut.
Såg för kanske ett halvår sedan en mobil i affären som var till för de äldre, den hade stora siffror 0-9 samt en röd- och en grönknapp inget mer. Var nästan så att man skrattade en mobil man bara kan ringa på utan färg. Vi är väldigt bortskämda med tekniken vi idag har med ett enkelt knapptryck ka vi prata med någon på andra sidon jorden.
Jag äger inte att jag inte gillar tekniken, är riktig mobilnörd och skulle inte klara mig länge utan den.

Nej men nu sk jag nog sova så jag kanske hinner i morgon så sm jag gjorde idag

/den förvirrade

Gnällkärring

Idag har det inte hänt så mycket. Behöver intesäga så mycket om min morgon ni vet redan vad jag gjorde. MUF var och dela ut pepparkakor idag, visst jag gillar modernatera och så men att stå på en skolgård halv nio en onsdags morgon. Man ska vända sig mot unga man ska låta dem vara delaktiga man ska vara si och så, jag iaf gick bara rakt förbi man är sen och på dåligt humör  man är seg och trött, inte blir man så glad när någon stoppar en och bjuder på en pepparkaka känner mig just nu som en riktig kärring som gnäller om allt.

Varför inte låta minderåriga skaffa sig en egen uppfattning utan att de står på skolan och gör reklam, fick också höra att det var olagligt.

Efter pepparkaks morgonen ville jag bara hem igen men som den duktiga elev jg är så var jag kvar i skolan men nu när jag sitter här i min obäddade säng undrandes vart dagen tog vägen. Jag vaknar, missar bussen sen blinkar jag och då ligger jag i min säng och väntar på John Blund, vart tar dagen vägen? Tiden bara flyger iväg dags att den saktar ner så jag hinner med.

/Gnällkärringen

ONT!

Det är ingen överdrift när jag säger att jag är sämst med bussar, missade TRE(!!!) bussar i morse. Inte nog med det inte hade jag gjort svenska grejen, läst samhällsbajset eller övat spanska. Känner att jag börjar tappa allt behöver lov.

Efter dagens sista lektion som var spanska åkte jag och Susanne iväg till centrum, lata som vi är tog vi tåget en station fick dok springa 5-10meter för att hinna med tåget. Julshoping måste vara det tråkigaste som finns, jag är nog egoistisk av mig. Ville bara köpa paket till mig själv och inte till andra. Från affär till affär sprang vi tills fötterna värkte då vi avslutade med donken<3

Men inte var det allt har även hunnit planera min helg iaf delar av den mer får ni veta på söndag. Men måste sova nu så jag har en chans att komma ur sängen och hinna med bussen i morgon puss godnatt


FAIL!

Dagen började riktigt dåligt med att jag försov mig till halv åtta och fick springa till bussen, men vadå det gör du varje dag tänker du säket. Men idag var det verkling springa ville inte komma sent till matteprovet som jag failade hårt på.

Var inte direkt någon skön åndag somnade under historian och önskade bara att dagen kunde ta slut men icke en lektion kvar, geografi ämnet jag älskar mer än något annat (not).

Jag måste uppfattas som en rikigt gnällkärring men ve niad jag skiter i det, så nu sk jag fortsätta gnälla om min hemska dag som börjar bli bättre. Men har sådan damp på datorn att jag tror jag ska träna lite på min spanska eller sova en stund men risken finns att ag inte kan sova inatt då...

/Gnällkärringen

RSS 2.0