??

Självklart har ni saknat mig och mina förvirrande inlägg, lite längre kommer ni allt få sakna mig för detta är allt jag skriver för ig:)

Puss hej


Blodprov

Var hos doktorn igen, blodprov plus att febern inte vill försvinna. När ska jag lära mig att ta det lugnt?

Har inga större problem med sprutor och prover men när kärringen börjar hosta just som hon ska trycka in röret i armen på mig blir man lite små galen. 2-3 äckliga rör med mitt värdefulla blod drogs och försvann ut ur min kropp och till vad, jo lite tester de måste göra för att kolla att jag inte har förhöjda värden? Är blå och svullen trött som fan, gnäller gör jag med så hej svejs på er


Trött som pip

Jag är fortfarande helt död i kroppen fter i fredags ändå har jag sovit minst 14 timmar, ser ut som en galen alkis. Tillbaka till sängen är det efter att man fått mat i magen.

Vet inte ens vad det är för dag längre bli helt borta när jag sover för länge och dricker för mycket, sportlov har jag iaf.

Skylla sig själv

Något jag inte kan förstå är att jag genom ett under lyckades logga in på fb igår kväll och skriva en hel mening.

Kvällen var rolig bästa var dock Susanne när vi bakade tårta, hur hon lyckas kasta grädde i sitt egna hår när hon siktar på mig, bilder kommer någon gång när jag orkar. Stressad som en galen höna var jag innan Suanne kom och pratade vett med mig när jag handllade i centrum innan folket skulle komma.

Varför gör man hela tiden om skiten att köra spel så man dricker mer och mer, fortare och fortare. Ramlat runt och har sår lite överallt, ömar och så är man förjävligt trött. Sov inte mycket inatt var och hämta Malcolm vid 2(?) efter att ha lämnat av två kompisar en timme tidigare. Vart mat och vet inte, städade kaske lite för klockan vart ca 4-5, vakna upp 7 och börja städa man känner hur man fortfarande är full och världen snurrar under en. egentligen är det väl bra att man städar medans man fortfarande är full eftersom man inte känner äckligheten eller lukten.

Ett glas och lite blommar som hamnat på en hatthylla var allt som jag inte lyckats städa. Inte heller vart de massa fylle sms dock fyllesamtal, när ska jag lära mig att inte ringa folk så fort världen snurrar under mig. Just nu vill jag bara sova eftersom jag mår skit illa och är äckligt bakis än. Man fyller bara 17 en gång så vad fan gör de, blir säkert värre nästa år ändå så...

Leva i en bunker

Tydligen finns det människor som vill göra det, såg videoklipp på aftonbladet om ett par som gjorde det.

Ett liv utan ljus från ovan och känslan av instängdhet. Är man rädd ör omgivningen eller bmbhot, de nämde att de klarade av att bomber föll över dem. Personligen skulle jag aldrig kunna leva så jag behöver ljus och solsken även när jag är inne, att bara ha lampor måste göra en knäpp. De kunde viserligen gå ut genom en lång gång som ledde upp till "riktiga världen". Två gamlingar som var överlyckliga för att de inte behöve blommor i fönstret eller tvätta fönstrena. Men vem har sagt att man måste ha blommor i fönstrena, har du inte fönster att tvätta finns det alltid andra ytor.


Sportlov

Äntligen är det sportlov, tiden bara fyger iväg känns som det var jullov igår. Orkade inte rikigt spanskan valde att gå hem och ta det lugnt kanske sova en stund innan jag måste ut och handla lite skit saker.

En trevlig tur på bussen hem fick man iaf, Bea och jag köra gulbil men jag såg inga så slog på gröna gubbar och gula skor istälelt, vilken chock för dem i vår omgivning. Känns verkligen som om det inte händer mycket i mitt liv just nu, det mest spänande idag var väl mitt matteprov som gick åt helvete.

Min snälla far har även varit och köpt x antal liter cola åt mig, tack pappa<3 Egentligen är det inte till någon hjälp med tanke på att jag ska/borde sluta dricka så mycket cola, läskiga mängder jag kan hälla i mig.

pusselipuss hörs senare om ajg har tid och ork, någon dag ska jag även fixa designen...

Jaha

Är väl egentligen inte bra att lägga sig och sova när man är upprörd, hatar mitt nya schema vill köra upp det på den som gjorde de.

Ska ta min ilska och göra något bra av den, not. Godnatt folket och ha en toppen natt<3

Driver dem

Är riktigt jävla förbannad på min skola nu, hur fan kan man göra så att man har en lektion på ca en timme på morgonen och sendan ÖVER 3 TIMMAR innan nästa lektion. Är de helt dumma i huvudet eller, ingen människa kommer att komma på morgon lektionen.

Tycker det är väldigt dåligt av skolan att göra så och det är något man måste ta upp med dem, även de måste förstå att så kan de inte göra de fungerar inte.

HATAR

Jag hatar min kärring till morsa, förstör mitt liv är allt hon gör.

2 jävla timmar har jag varit ute och vandrat för jag vart så jävla förbannad på henne. Ingen känsel och svullna fötter samt svårt och andas, tack så jävla mycket kärring, jag hatar dig.

17år

Ja så var man 17 då, skillnaden är att sexan ändrades till en sjua. 365 dagar kvar, längtar men efter vad egentligen, få köpa 3,5:or, cigg och gå på krogen lagligt. Vad är det att se fram emot egentligen allt sådant man man göra redan...

Sleeping time for me:)

365 dagar 3timmar 13minuter

Jag är inne på mina sista timmar som 16åring på denna jord, för er lite mindre smarta personer betyder de alltså att jag fyller 17 i morgon.

Livet går fort och är för kort att bara låta rinna genom fingrarna på en, ta vara på tiden och vänner, hitta sig själv och vara lycklig.

16år passerar så fort ska jag vara ärlig har jag lite av en ålderskris och haft det sedan jag var 15, häften till 30 är halva livet. Måste göra det bästa av det kan inte sitta hemma och bli mongo måste ut och leva livet. Jag känner hur jag säger emot mig själv just nu.

365 dagar 3 timmar 15 minuter då ni....


Dags att uppdatera

Vad ska jag egentligen skriva min fantasi är helt slut och inget händer i mitt liv.
Ska skriva om en typisk "hanna dag"

Det börjar med att första mobilen ringer som en galning i ca 5 min innan jag kommer till liv, 10 min senare ringer nästa mobil ilskan stiger, inte kan klockan redan vara så mycket. Man vänder sig om, somnar lite sött om när klockan det ringer för tredje gången och så håller de på ca 5-10gånger.

Nu är det ingen tid att förlora, snabbt ska de gå duscha, sminka, borsta tänder och hitta kläder samt få med sig saker till skolan. Är lite av ett under att jag kommer ihåg de mesta. "Jävla skit helvetes jävla piss fan, bussen!" så brukar de låte i mitt huvud när jag inser att klockan går lite för fort och bussen går om några minuter, på med skor och jacka, spring!

Flåsande som om jag sprungit ett maraton kommer jag ner till bussen för att se den åka, ibland har jag tur och hinenr dock inte ofta.

Skolan jag går likt alla andra från lektion till lektion ibland så kan man även få ssig en nypa frisk luft. Dagen rullar på och lunchen närmar sig, vad som skiljer lunch från lektion vet jag inte mer än att man stoppar mat i mun istället för skriver. Dags för eftermiddags lektioner när tröttheten kryper sig tätt inpå.

Gå mot bussen som tar mig hem. Nu skiljer det sig lite från dag till dag vad som händer så vi hoppar några timmar. Dags att borsta tänderna och sova eller sova och sova brukar somna med något halv skrivet sms eller vid msn.

Nu vet ni hur mina otroligt roliga dagar ser ut:)

V. 8

Måndag: Försöka orka med skolan hela dagen.

Tisdag: Tandläkare 8.30 i mörby, skola resten av dagen? (orkar man)

Onsdag: Jag fyller år, sluta efter matten, äta tårta

Torsdag: Orka skolan, inse att jag börjar bli gammal

Fredag: Vet inte än mer än skolan.

Helg: Hemligt

Tråkigt att vara sjuk

Är extremt tråkigt att vara sjuk och ligga i sängen. Igår hade jag ett lite trevligt samtal med en person och de gick ungefär så här

- Jag ska bli emo för mitt liv är så tråkigt.
- Nej men då får du tråkigare erftersom du är då både sjuk och emo, bli något roligt istället.
-  Vadå som tomten?
- Ja, den var bra.
-  Tjock och röd ska jag bli då.
- Inte så bra idé då.
- En cola flaska
- Vill ha cola nu
- Drick inte upp mig....


Som ni mäsrker har jag extremt dålig humor som kan skratta åt sälvägen och liknande- 

Mongo

Vilket jävla mongo tycker de är roligt att ringa hem till mina föräldrar, påstå att de kommer från polisen och att de ringer pga av att de hittat mig med knark i fickorna. Om peronen/persoerna ifråga läser det här ni är helt jävla sjukt äckligt störda och jag hatar er.

Ge fan i att ringa mig! Kanske din/era föräldrar man ska ringa och säga att socialen kommer bli inblandad ,för ni har någon skruv som inte sitter som den ska.

13 år och pappa

Vad händer med världen, läste om en pojke som blev pappa när han var 13år. Borde man inte ha sexuallundervisning tidigare i skolan, information om säkert sex kan aldrig vara förtidigt. Man hr hela tiden om att sjukdomar sprider sig fortare och ökar hela tiden.

Pojken som vart pappa vid 13års ålder var bara 12 när han gjorde sin 14åriga flickvän med barn. Det får en att börja fundera, visserligen är det mycket upp till när man själv är mogen men man borde lära sig om säkert sex i tidiga år.

Ingen är i stor sätt mogen att bli förälder som 13åring just blivit tonåring. Man har upptäckt livet men har fortfarande inte hunnit leva de, borde de itne finnas någon gräns på att bl förälder. Om man nu skulle ha det skulle säker det leda till tvingad abort, staten skulle styra och den egna viljan skulle förvinna. Men vad kan men egentligen göra mer än att ge information om säkert sex.

Lever

Lever men har feber och skit så orkar inte skriva för tillfället, senare idag kommer lite skit om, ja vad vet jag

Romme

Varit i Romme mer info och uppdatering om min dag kommer senare måste sova nu

Ojsan vad sent

Lite sent för mig vars klocka kommer att ringa vid 4 i morgon... Har varit på teater och i morgon bli de Romme även fast jag mår som jag gör så kyss godnatt

Körtelfeber

Har varit hos  doktorn i ca 2 timmar. Blodprov och halsprov inget av de var mysigt. Måste ändå tillbaka och ta ett till blodprov för att kolla värdena i levern. Körtelfeber är ingen höjdare får inte göra något alls, ligga i sängen och bara pli störd.

Smartaste är väl att jag ska åka till Romme i morgon. Time for sleep

Snart så

Snart ska jag väl än en gång lyckats få min blogg s som jag vill ah den, tills dess får ni stå ut med att färgerna är lite åt skogen och att saker försvinner.

Inte blir min hals bättre snarare sämre måste nästan till dokton igen i morgon, be dem göra något mot svullnaden är helt tjock i halsen. Men ska gå och gnälla för min käre far som konstigt nog står ut med mitt eviga gnäll, han måste ha någon "Nu stänger jag ute Hannas gnäll" knapp.

Kyss godnatt

Skor

Jag har lite för mycket tid nu när jag inte mår hundra, tankarna bara svävar. Har kommit fram till att man kan se väldigt mycket på ett par skor, personen som bär dem kan man redan av en blick på skorna veta hur resten ska vara.

Stövlar med liten klack sitter ofta på tonåringen, skorna utan snörren på gamlingen m.m. Kanske är det bara något allmänt men jag tycker skor är så mycket mer än bara skor. Väntar bara efter våren så man kan sparka av sig vinterskorna och börja alla klacks, och ballerinaskor.

Egentligen säger allt vi har på oss och hur vi rör oss vilken sorts människa man är, allting påverkar och målar upp en bild. Vem har inte trott sig veta exakt hur en person ska vara bara för man sett honom/henne röra sig eller vad de har för slags kläder, chocken man får när det senare visar sig att men är ute och cyklar. Alla förväntningar och tron om att vi vet allt finner jag störande. Alltid ha höga förväntningar gör en bara deprimerad för de inte alltid kanske blir så bra.

Kör lite på att inte ha förväntningar varken bra eller dåliga, inte det bästa sättet men man blir inte besviken särskilt ofta och det blir dubbelt så skoj. Det är upp till individen själv att göra det bästa av saken och om man har höga förhoppningar men väljer att sitta i ett hörn kan man skylla sig själv, andra gör inte jobbet åt dig.

Naturhistoriska

Ja idag så var man på naturhistoriaska och besökte deras klimat utställning, varit där minst 2 gånger innan på samma utställning.

Vi åkte som sagt i halvklass så den andra halvan fick sluta. Åka hem själv är inte det roligaste, de valde att stanna och kolla runt på resten av sakerna de har att erbjuda. Funderar på att gå till doktorn i mogon på morgonen, vem har tid med det egentligen.

Dagen har förövrigt varit lugn, en timme matte var den ända lektionen. Morgon blir de teater två gånger ena är dock efter skolan vid 18.10 så är det samlig på östra, snäll som jag är tror jag att jag gör ett besök hos farmor för jag hinner annars bara hem och vända.

kroppen säger upp sig

Ja som rubriken lyder börjar min kropp säga upp sgi mer och mer, hoppas att jag orkar Romme bara.
Sket i första lektionen idag och sov istället allt för att kroppen ska orka med, fråbvaron blir samtidigt bara högre och högre vilket inte är det bästa.

Mina trevliga morgoninlägg har inte kommit på sista tiden för att jag varit för stressad, vilket jag börjar bli även nu så pusselipuss folket och ha en bra dag så uppdaterar jag senare:)

The last

Ja dagens sista inlägg kommer här tänke bara säga godnatt folket.
Har lite sova tips till er:
- Räkna får (börja inte skratta när de säger bää)
- Läs en bok
- Kasta en blick på skolböckerna
- Titta på någon tråkig serie

Sov sött pusselupuss:)


Omoget

Lite sorgligt är de att de sitter och jävlas med varandra via sina bloggar, tar bilder och bara asså ser ni. Kan de inte förstå att de gör reklam för den andra.

Ena tjejen är snart 18 och den andra 15, fjortisar båda två. De hugger på allt vet inte hur många inägg de har och man ser verkligen hur omogna de är. Inte är jag spec mogen men att sitta dag efter dag och hackaa ner och skriva inlägg efter inlägg om samma person som "härmar" den andra. Tycker att 18åringen borde ha mognat lite och inser att de inte är någon idé att käfta med nåfon som är tre år yngre.

Inte behöver de skriva om sina hat mot varandra via bloggen, många gör det och även jag ibland. Vågar man inte säga de face to face kanske det är bättre att hålla käft.

Handdukar

Något jag har funderat ett tag över nu är varför man tvättar haddukarna. Man duschar av sig allt skit så man är ren när man använder handduken, varför tvättar man då handduken i maskinen efter xantal gånger man använt den. Dum eller ej det är en fråga jag tycker är konstig och som jag inte förstår mig på.

Är man fortfarande skitig när man har duschat eller är det bara någon idiot som kommit på att man ska tvätta rena handdukar. Nästan som om den skulle bli tvättad när man torkar sig är bara vatten.

Känner hur dum förklarad jag blir men undrar man så undrar man...

Lila halsduk

Ja idag har jag alltså köpt en lila halsduk, behöver den tills på fredag men vet inte om den är för tjock. Måste verkligen bli bättre i halsen, polotröja i morgon, inte min grej men kanske är bra för halsen.

Trött är jag inte orkat städa undan min extra madras, morgondagens problem.
Inte känns det som tisdag heller, dagarna går i snigel fart och aldrig får jag sova.

Gårdagen var skoj, tiden försvann och det blev natt. Snäll som jag kan vara ibland följde jag med till skolan, 9.17 gick bussen äckligt tidigt om man frågar mig.

Hemma igen

Ja nu är jag åter igen hemma, stan var skön men lite ont i fötterna har man ändå. Kan man inte bara få isen att försvinna  för den är jobbig. Har absolut inget att säga så återkommer senare:)

Natti

Ja nu sitter jag här igen med Susanne i sängen bakom mig:) Inte vart de sovmorgon i morgon heller, skolan kallar redan klockan 10 då jag ska agera sällskap. Vidare mot stan bär det av efter och om vi överlever skolan i ca 30 min:p

Nej time for bed som man säger innan humor blir allt för dålig och skratten allt för höga, inte vill vi verka lite runda under fötterna.

Pusselipuss godnatt<3

Tråk

Så tråkigt att lägga över filer mellan datorerna samt mobilen, allt ska kopplas samman och inte säga att den andra är virus, tid tog de men nu är jag klar. Nattbussar, schema samt lite annat har jag lagt in. Även fast jag är vandrande sl så kan även jag glömma.

Är glömsk och lever för det mesta i min egna lilla värld, siffror är något jag dock kommer ihåg spec tidtabbeler. Har även kommit fram till att jag missar bussen oftare än vad jag hinner med den.

Längtar till min födelsedag min kära vän Becs har köpt något jag kommer älska, rosa glitter sak det säger väl allt:)

Knasiga lagar


I USA-delstaten Ohio är det olagligt att göra en fisk berusad.

I Schweiz får män inte stå upp och kissa efter klockan 22.

I Alabama (USA) får man inte ha ögonbindel när man kör bil.

I Florida ska ogifta kvinnor som hoppar fallskärm på söndagar bestraffas med fängelse.

Kvinnor i Vermont (USA) får inte ha löständer utan skriftligt tillstånd från sina makar.

I Frankrike är det olagligt att döpa grisar till Napoleon.
Knasiga lagar i Storbritannien

Att dö i parlamentsbyggnaderna är olagligt.

Att sätta ett frimärke med drottningens ansikte på upp och ner är landsförräderi.

Kvinnor får inte vara barbröstade i Liverpool, förutom om de arbetar i affärer som säljer tropiska fiskar.

Att äta "mince pie" (en slags fruktkaka med russin) på juldagen är förbjudet.

I Skottland har alla laglig rätt att knacka på och få låna toaletten över allt.

Gravida kvinnor har rätt att kissa var som helst, även i polismäns hjälmar.

Det är olagligt att ha rustning på sig i parlamentet i London.

I staden York får man mörda skottar som är beväpnade med pil och båge.


Ledig igen

Ja nu har man morgondagen ledig igen, ingen skola med andra ord. Skön vecka bara tre dagar med lektioner och ett besök på naturhistoriska, slutar dock jävligt tidigt nästa onsdag då:)

Ibland undrar jag om man verkligen går i en så smart klass, kommentarerna som fälls och frågorna som ställs, inte är jag bättre själv när jag dras in lite för mycket i min egna lilla värld. Dagen rullade på men inte kopiatorn som inte ville som vi, trodde ett tag att den skulle explodera. Förök från många och dumma tankar och idéer kom men icke sa nicke, Christian var tvungen att komma med sina magiska fingrar.



Vet inte om jag uppdaterar så mcyket mer idag för Susanne kommer lite senare ikväll och vi ska vara lugna och snälla små flickor, gud vad jag känner att det lät fel:p

V. 6

Måndag: Skolan, hitta på något skoj på kvällen

Tisdag: Ledig, åka med Susanne till stan

Onsdag: Skolan ingen, naturhistoriska?

Torsdag: Sova tidigt

Fredag: Syster 9år, Romme, fira syster

Helg: Fira mig och syster?, syster har tjejmiddag måste hitta på något så jag inte är hemma...

Duktig

Nästan en hel vecka innan syster fyller år har jag köpt och slagit in  paketet:) Har fått fram golvet i mitt rum, städat med andra ord samt bäddat sängen. Ingen blivande hemmafru här inte, skulle se ut som en svinstia och jag skulle vara så uttråkad. Om en timme eller så kommer nya uppdateringar om vad som händer i veckan...

Duktigt


"Mållgan körde"

Vilket jävla rässystem vi har i Serige, rena skämtet.

En rattfull förare hävdar att det var Mållgan (Alfons låtsaskompis) som körde bilen. när det var han som kört rattfull. Att han sedan firas oh kräver skattestånd för att han fick indraget körkort är så patetiskt.

Han söp sig full han satte sig i bilen och körde iväg, Mållgan är en påhittad person och lite jävla ansvar får man ta. Om man ska frias för att "Mållgan körde" och att man aldrig kunde bevisa att det var han som verkligen körde. Töntigt enligt mig, visst bevis ska man ha men man ska inte komma undan med påhittade sagofigurer.

Idagens samhälle kommer man undan med det mesta verkar det som, påstå bara att du var psykiskt störd när du begick brottet och du döms till vård. När ska folk börja stå för sina handlingar även fast de kanske ångrar sig. De flesta brottsfall man läser om idag så måste den misstänka gå igenom en psykkontroll. Endel människor är bara äckligt skruvade men inte sjuka, även fast du är sjuk tycer jag att fängelse skulle vara straffet men att man i fängelset gick på terapi eller vad man nu gör om ma  döms till vård. Egentligen borde väl alla som sitter i fängelset ha en chans att gå i terapi, schemalagda dagar där terapi skulle finans med. De flesta som sitter inne för grövre brott har väl någon form av skruvning i huvudet.

Jag tror persnligen att terapi är bra för de flesta eller bara få prata av sig, et själv hur skönt de kan vara.

Melodifestivalen

Var det någon mer än jag som såg det igår?

Rena skämtet värsta var väl att den gamla tanden af Uggla, hon kunde varken sjunga eller klä sig, hennes försök till dans är inte ens värt att nämna. Proramledarens klädbyten var hemska, varför lägga pengar på de satsa på mellanakten. Gubben som sjöng(?) var sömnpiller lika så hela programet.

Varför ska de hela tiden göra m röstsystemet, ca en minut hade man på sig att rösta och man skulle ringa och rösta TRE gånger. Personligen tror jag pengarna de får för att man röstar går åt programledarens kläder. Ett jävla fiasko var det ännu värre blir de om af Uggla vinner hela skiten. Då får man fundera på att fly landet....

Nattbuss

Alltid samma sorts människor på nattbussen, kanske lite beroende på viken tid man åker.

Vi har de skrikande fjortsarna som inte fattar ett skit och bara säger öh och liksom "typ asså det var liksom en öh...", självkart har vi alkisarna som är 40+ som låter och luktar, smygdrickaren som inte är så hemlig som han tror, de överförfriskade som inte kan stå och de rädda gamlingarna som missade sista "vanliga" bussen.

Rätt skoj och sitta och kolla på alla tragiska människor på bussen, ibland glömmer man att man är exakt som dem.

Kvällen var skoj god mat och trevligt sällskap.

Lång tid

Surt som fan är det att missa bussen, 2 jävla minuter varför kan inte bara bussarna gå som jag vill? Inte heller ville jag gå från bussen till tåget, finner det väldigt behaagligt. Lite över två timmar tog det hem men det var så värt de, mer om de i morgon för nu ska jag sova pusselipuss folket

Svullen i halsen

Usch, inte kommer ni undan mitt gnäll om att jag är svullen i halsen. Trött är jag också vaknade av att någon jävla traktor var och sandade utanför mitt fönster, borde vara lag på att inte få göradet innan 12.

Idag ska jag ut till Waxholm igen men kommer hem någon gång inatt, får se om jag har tid och ork att skriva något då.

Under uppbyggnad

Eftersom jag är sjuk och hemma passar jag på att göra om lite i min blogg, inte så lite heller nu ska den bli rosa. Troligen kommer allt att se lite galet ut och vara jobbigt att läsa eftersom färgerna inte kommer passa, lite få ni stå ut med. Nu ska jag bara orka och ta mig tiden att fixa klart, ändrar hela tiden hur jag vill ha det  och med tanke på alla miljoner färger blr det inte lättare, kanske tröttnar på rosa innan jag är färdig :O

Men tror att jag ska ha det i samma färg med kanter/ram som skiljer allt åt, inte en massa färger bara för jag tycker om det, lite får man väl tänka på att man ska kunna läsa det också.

Time for bed men är inte det minsta trött eftersom jag har sovit i stort sett hela dagen, natten och igår. Skulle nog inte sagt det för gäspade just och kände tröttheten komma igen, konstigt att jag kan sova så mycket.

Mitt eviga gnäll

Mitt eviga gnäll som hela tiden åter kommer, lite som ett tema på hur jag är. Orkar inte bry mig anras åsikter kan dra varför tycka mindre om sig själv när man istället kan leva i sin egna lilla värld, Hannas värld.

Jag måste låte helt pantad och egoistisk, skrattar lite år mig själv när jag har läst endel av mina inlägg, seriös kan jag vara senare.

Halsen är inte skön kan jag meddela, blir trött och grinig av att jag är hemma men samtidigt är jag sjuk hur de ska gå ihop vet jag ej. Tröst äter glass är dock bra för halsen så man kan säga att de är min medicin. Fick mail från en lärare om att vi ska på teater på torsdag kl 18.30, funderar dock på att strunta i det eftersom jag måste upp vid 4 tiden på fredag. Lite taskig planering om ni frågar mig lite måste han förstå, dagen innan Romme är ingen smart idé.

Har även funderat på att göra om bloggen lite, tid och ork är bara de som saknas. Ljusrosa med kronor samt lite bilder och snyggare text i headern, så går mina tankar något som skulle ta någon minut att fixa men som ändå verkar vara extremt tråkigt.


Grattis

Grattis Barbie, nu är du 50år.

En plastbit med en skruvad bild om hur kvinnan ska se ut. Varför kan man inte göra en docka som ser lite mer verklig ut i kroppen, verkar gå åt helt åt skogen med det. Var inte länge sedan de stora dockhuvudena och pinnsmala dockorna bratz kom. De är rent utsagt läskiga, ballong huvuden på något man ska kalla kropp.

Gnäll om att ätstörningar sjunker i åldrarna och att allt händer fortare. Idag säljer man smink och spargrisar där de står "öl sprare" eller något liknande, är det inte lite fel att BR säljer sådant. Det finns skojaffärer som kan sälja sådant så att småbarn inte ska behöva se de.

Vilken utveckling vi gör sätter smink på barn som inte ens börjat 4an. Något ag alltid undrat är hur de tror att människan ser ut spec det kvinnliga könet, är vi uppblåsta och ser ut som bara ben. Har vi stora läppar med för mycket botox i, går vi klädda i de minimalla kläder som idag följer med dockrna som säljs.
Man får knappt på kläder som medföljer till dockorna, är lite av en konst att få på dem och när man äl har lyckats döljer de inget.

Små billiga, upblåsta slampor med för myucket smink och botox är det så man vill att synen på kvinnor ska vara?


Sandpapper

Har varit hos doktorn nu, kom egentligen hem för någon timme sedan men har sovit har ingen ork alls.

Finns inget man kan göra tydligen bara äta ipren, han sa även att om det är besvärligt så kan jag fundera på att ta bort mina halsmandlar, oftas gör man det på småbarn och de gör så att infektioner i halsen inte sprider sig. Vet inte riktigt vad jag ska göra med tanke på att jag ofta har ont i halsen, idag känns det som sandpapper och att det är svullet.

Kommer aldrig glömma när jag hade halsfluss förra året och halsen vart så svullen att jag inte kunde svälja något, en vecka tog det innan jag fick medicin mot de för att testerna inte visade något.

Även idag fick jag göra halsprov som vanligt visade de inget, suprise brukar aldrig göra de. Äta ipren dag in och dag ut är inte heller så bra tillslut så har de ingen effekt, inte heller hjälper de mot svullnader i halsen.




Doktorn

Jag är inte trevlig  när någon ringer innan klockan 11, inte alltid jag vaknar heller. Min morgon börjar skit vaknar av att jag hör att hemtelefonen ringer, den slutar ringa snart tänkte jag eftersom jag inte orka upp. Tror ni nte telefon jäveln ringer i x antal minuter, när jag äntligen svarar tror ni inte personen i andra änden lägger på i örat på mig.

Om en halv timme ska jag vara hos doktorn som ska kolla min hals, usch säger jag bara. Hatar när de ska ta prover i halsenoch kör ner någon pinne tills man tror man ska spy, inte blir de bättre av att de säger "lugn det kommer gå fort och inte märkas", anas normalt kan man göra men att det går fort är att överdriva. Egentligen ska man väl inte klaga för de är bara ute efter att hjälpa.

Lägger mig nu

Tänker gå och lägga mig, ta en dusch och bara krypa ner i sängen. I morgn blir det kolla halsen hos doktorn (kan de inte lära sig att svara i telefon ch ha ett bättre system) om man får tag på dem vill säga.

Sömn borde göra så att jag orkar med skolan i morgon, lite hjälp av mitt ipren knarkande. Även fast jag sovit x antal timmar, ucsh hatar verkligen att ligga hemma och vara sjuk. Någon man längtar efter när man mår bra är att bara ha tid att få ligga i sängen och filosofera, när man väl får ligga i sägen är det tråkigt och varmt inte alls så mysigt som man hoppats och önskat.

Orkar nu ine skriva mer känner att huvudet ill explodera och ögonrn orkar inte längre vara öppna.

<3

Multron

Den som kan liste ut vad multron är en blandning av är nog värd ett pris.

Gick hem från skolan idag mår skit, halsen är som sandpapper och huvudet dunkar, förkylning så klart. Duktig som jag är köpte jag glass , bra för halsen. Lite synd om min kära vän Mr M tyckte jag ändå för han var tvungen att lyssna på mitt gnäll och föröka hjälpa mig bestämma glass.

En tugga glass orkade jag innan kroppen sa upp sig och somnade, nu när jag vaknat 1,5 timmar senare så värker det i kroppen och huvudet känns som det ska ramla av, sitta här är nog inte det bästa så kyss hej


Förkyld

Hata hata hata

Förkylningar suger, ingen ork inget alls ända jag vill är att ligga i sängen och sova och får jag göra det? Nej skolan kallar på mig.

I morgon tänker jag inte vara med på idrotten känner att min hals inte pallar med det och inte resten av min kropp, bättre att vara frisk nästa vecka. Nu tror jag ändå att jag ska ta och sova lite skönt behöver inte dyka upp i skolan fören runt 10.30? När ska jag lära mig vilken lektion jag har samt vart och när.

Men men nu ska jag ta och lägga mig i min sköna säng, titta på Kyle XY och drömma söta drömmar efter det:)
Kyssar

Ormar

Ormar är det värsta jag vet, har riktig panik för dem, de som vart med mig när hundar kommer kan kanske förstå om jag säger att min orm rädsla är 100 gånger värre.

Min kära far var just och berätta om ett fynd man hade gjort i  Colombia, en orm lång som en buss och tjock som en människa. Höll på att få panik ända tills han sa att den var död och troligen inte fanns kvar, vågar inte läsa artiklarna om de.

Ibland tror jag att jag måste söka hjälp för min rädsla, kan inte läsa, se bilder eller film om just det djuret bara jag skriver om det just nu har fått mig att lyfta fötterna från golvet och känna hur det kryper i kroppen. Inte heller har jag någon förklaring till min panik, inte kan jag minnas någon händelse från min tidigare barndom som skulle kunna ge menn.

Aldrig någonsin kommer jag glömma Thailand sommaren 08, var på någon flytande marknad och vänder mig om, kroppen bara börja skaka och tårarna spruta inte ett ord får jag fram, folket runt mig tror jag får anfall tar lite tid för dem att första att det är den stora "turistormen" (sådan man har runt halsen och tar kort på), mannen men ormen förstår inte engelska och eftersom han tror jag får anfall kommer han bara närmare och paniken stiger inom mig. När någon lyckas få honom att förstå att jag har panikattacker för hans drogade orm stoppar han ner den i en låda. Minns hur jag tyckte det kändes som timmar fast de hade gått några minuter, aldrig förr hade jag velat lämna en plats så mycket som jag ville då. När jag trodde allt var över tror ni inte ormen börjar ringla sig upp ur lådan som mannn lämnade kvar, hela tidien trodde jag att den skulle komma mot mig och ringla sig ner i båten som skulle ta oss därifrån.

Töntigt eller ej tror de är en av mina värsta upplevelser

93år

Känner att det blir mycket om ålder idag, dagens tema kanske.

Gjorde ett test om hur gammal man ska bli, vet att de inte är seriösa men fick ändå en liten chock när jag klickat i alla frågor och fick svaret att jag skulle bli ca 93år

"Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig. Jag önskar dig lycka till. Vill du veta hur din framtid blir enligt astrologin? Titta då på länkarna till höger. Hälsningar Rolf Ekberg. PS Det finns en viktig faktor som vi bara delvis räknat med i denna test. Det är läkarvetenskapens framsteg inom dom närmaste åren. Vi står inför flera genombrott inom många medicinska områden och om du själv kan bidra med att förlänga ditt liv i bara ETT år så kanske det betyder att du får ta del av något medicinskt framsteg som förlänger livet i TIO år eller mer. Tänk på det! ".

Skratta fick jag göra, ser det lite komiskt att jag av alla människor skulle bli så gammal, de som vart ute och gått med mig kan nog förstå, "ojsan där var en bilväg med bilar".

Målet med livet tror jag ändå är att vara lycklig och nå sina personliga mål och inte samhällets. Tror även på att ens mål hela tiden ändras. Kärlek till andra och en själv är enligt mig en viktig del till lycka, att känna sig älskad och veta att folk bryr sig. Känna att jag är den jag är och jag duger. Grunden till lycka är att trivas med sig själv, hela tiden se ner på sig själv och jämföra med andra t.ex. bilder från tidningar och reklamer ska man försöka undvika.

383 dagar

Lite långsökt men skit samma, 383 dagar kommer gå som blixten. Spännande men ändå lite läskigt. Hr egentligen inte fattat det där med födelsedagar, ofta säger man nu är jag 16 men tänker man logiskt blir man hela tiden äldre.

kan inte direkt säga att jag inte gillar att fylla år men att det är lite överdirevet skulle jag ändå påstå. Som jag sa innan blir man hela tiden längre, inte blir man ett år äldre utan bara en dag. skillnaden är att man får ändra en siffra och vart tionde år båda siffrorna.

Om jag tänker tillbaka 383 dagar istället känns det som evigheter sedan, varför blir det att titta fram 383 dagar istället för bak verkar mycket närmare. För er som orkade räkna lite i huvudet fyller jag alltså 17 om exakt 2 veckor, fast skulle nog helre säga om 14dagar har jag levt i 17år.

Ibland undrar man

Idag när jag gick hem från skolan såg jag att någon hade hängt upp ett par kalsonger i ett träd, jag kan förstå på sommaren att de blåser dit om man hängt tvätten ute. Men att ett par kalsonger hänger där mitt i trädet på vintern gör mig bara förvirrad, ofta man glömmer kalsongerna eller ens kommer på idén att ta av sig dem.

Tiden rullar på

Ibland undrar jag om klcokan ökar tempot för tiden bara flyger iväg, känns som om det bara var någon minut sedan jag satt här och skrev men så var det tydligen inte när jag tittade på klockan.

Reklam må vara de värsta jag vet, spec att alla kanaler harde samtiigt, passar på att tråka ut er och säga godnatt medans reklamen rullar vidare och folk somnar.

Puss godnatt hörs i morgon:)

Tillbaka till verkligheten

Ja i morgon är det tillbaka till verkligheten och skolan, segt men ändå skoj. Fyra dagar har de gått sen jag träffade min klass och redan så saknar jag dem och det känns som evigheter sedan man sågs.

Både kropp och hjärna borde vara pigga och reda för skola men så är inte fallet, jag har vänt på dygnet mer än vad jag trodde jag kunde göra på några få korta dagar, inte heller blir de bättre när telefonen ringer vid 12, sovit alldeles för lite. Mina lömska planer om vem som kommer varqa tvungen att hålla mig sällskap på bussen nästa vecka har börjat.

Idag har jag varit duktigt enligt mig själv, legat i sängen, installerat skit på datorn samt köp paket till syster som fyller år fredag den 13, läskigt. Ännu värre är det väl för mig som ska vara i Romme den dagen, hur många ben tror ni går av?

I taket lyser stjärnorna

Gillar inte direkt bio ändå är jag och tittat hela tiden, igår hände det igen. Jag och Susanne var och såg i taket lyser stjärrnorna, den var väl helt okej tror inte det är en film jag kommer se flera gånger.

Filmen berörde ändå för vid filmen slut var vattenbristen efter tårarnas fall nära.

Man stör sig på så mycket i livet och speciellt på andra människor, trött och sur blir man på dem varför kan endel inte bara hålla käften och kliva ner från sina höga troner.

Sergel är ett skumt ställe finnas allt möjligt folk, varför blir de just ett sådant ställe och inte något annat torg?


Dags att bli bättre

Har haft dålig uppdatering under helgen då jag haft lång ledigt, skönt att bara få ta det lugnt och inte massa stress. Snart är det sprotlov och en massa skoj som väntar.

Lite mysiga bilder från helgen ska jag snart vara duktig att lägga upp, måste bara få över dem i datorn och det tar sådan tid hela två min.

Installera program är verkligen inte min grej, tiden det tar och för att inte prata om hur tråkigt det är. Ska snart åka och kpa en lite skit åt syster som fyller år nästa vecka(?)

Ha en toppen dag så uppdaterar jag mer senare pusseplipuss

Ingen ork

Är för trött för att skriva, uppdatering i morgon puss godnatt

V. 6

Måndag: Ledig

Tisdag: Ledig

Onsdag: Skolan börjar

Torsdag:

Fredag:
Få tillbaka spanska provet

Helg:

Detta inlägg känns tomt men sköt

Vänt på dygnet

Ja idag är det söndag, tycker nästan synd om er som har skola i morgon menbara nästan. Vet inte hur jag lyckas, ledig två dagar och mitt dygn är upp och ner inte konstigt att man är som man är på måndagar.

Min helg har varit skön och utan stress, inte den bästa planeringen dock en allt löste sig.
I fredags var jag hemma, låg i sängen och bara gjorde inget. Gårdagen rullade på med fart menutan stress, såg Bride war ingen film jag rekomenderar om det inte är så att ni har extremt dålig humor som mig, han även se Twiligt lite trög början och man kunde gissa sig till hur det skulle gå i övrigt var den bra.

Kvällen närmade sig och inga exakta planer var gjorda, några kompisar skulle äta pizza och sedan göra något, självklart dyker jsg upp på pizzeran fast åt hemma med farmor som var barnvakt åt syster. På pizzerian satt vi och bakom stod en gammal klasskompis till mig, folk förändras mycket både till utseende och sätt undrara om jga också gjort de...

Vi bestämd oss för att gå lite över en halv mil hem till ringo där vi satt oc hade det trevligt. Kvällen sluta dock hyfsat tidigt för inga föräldrar unde eller ville hämta senare, jag är bara glad att vi nte gick tillbaka också, nej är inte så super lat men detvar mörkt och kallt, vägen var fullav is och ingen belysning, mitt i skogen skulle ag beskriva stället som han bor på...

Natt inlägg

Skriver om min dag i morgon, tänkte bara säga att jag lever, har som ni märk inte uppdaterat på länge...

Puss godnatt

RSS 2.0