"Mållgan körde"

Vilket jävla rässystem vi har i Serige, rena skämtet.

En rattfull förare hävdar att det var Mållgan (Alfons låtsaskompis) som körde bilen. när det var han som kört rattfull. Att han sedan firas oh kräver skattestånd för att han fick indraget körkort är så patetiskt.

Han söp sig full han satte sig i bilen och körde iväg, Mållgan är en påhittad person och lite jävla ansvar får man ta. Om man ska frias för att "Mållgan körde" och att man aldrig kunde bevisa att det var han som verkligen körde. Töntigt enligt mig, visst bevis ska man ha men man ska inte komma undan med påhittade sagofigurer.

Idagens samhälle kommer man undan med det mesta verkar det som, påstå bara att du var psykiskt störd när du begick brottet och du döms till vård. När ska folk börja stå för sina handlingar även fast de kanske ångrar sig. De flesta brottsfall man läser om idag så måste den misstänka gå igenom en psykkontroll. Endel människor är bara äckligt skruvade men inte sjuka, även fast du är sjuk tycer jag att fängelse skulle vara straffet men att man i fängelset gick på terapi eller vad man nu gör om ma  döms till vård. Egentligen borde väl alla som sitter i fängelset ha en chans att gå i terapi, schemalagda dagar där terapi skulle finans med. De flesta som sitter inne för grövre brott har väl någon form av skruvning i huvudet.

Jag tror persnligen att terapi är bra för de flesta eller bara få prata av sig, et själv hur skönt de kan vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0