Grattis

Grattis Barbie, nu är du 50år.

En plastbit med en skruvad bild om hur kvinnan ska se ut. Varför kan man inte göra en docka som ser lite mer verklig ut i kroppen, verkar gå åt helt åt skogen med det. Var inte länge sedan de stora dockhuvudena och pinnsmala dockorna bratz kom. De är rent utsagt läskiga, ballong huvuden på något man ska kalla kropp.

Gnäll om att ätstörningar sjunker i åldrarna och att allt händer fortare. Idag säljer man smink och spargrisar där de står "öl sprare" eller något liknande, är det inte lite fel att BR säljer sådant. Det finns skojaffärer som kan sälja sådant så att småbarn inte ska behöva se de.

Vilken utveckling vi gör sätter smink på barn som inte ens börjat 4an. Något ag alltid undrat är hur de tror att människan ser ut spec det kvinnliga könet, är vi uppblåsta och ser ut som bara ben. Har vi stora läppar med för mycket botox i, går vi klädda i de minimalla kläder som idag följer med dockrna som säljs.
Man får knappt på kläder som medföljer till dockorna, är lite av en konst att få på dem och när man äl har lyckats döljer de inget.

Små billiga, upblåsta slampor med för myucket smink och botox är det så man vill att synen på kvinnor ska vara?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0