Båtfest dag 2 (lördag)

Ja idag var sista dagen för öns båtfest, dans, mat och dryck fanns det och männsikor i alla åldrar. Fjortisarna som inte kunde gå på berget "mina ben klarar inte av att gå här" var där idag igen och försökte flörta in sig hos ett gäng båtkillar. Ja de gamla vanliga var det så klart, priser och liknande innan dansen drog igång många kanske tror att det bara är de äldre generationerna som danser men alla var uppe och svängde.

Lite över berusad gubbe kom fram och började prata men jag fattade noll, sa va och bara sakade på huvudet innan jag vände mig om. Tror han frågade om jag ville ha dricka eller dansa. Fram mot midnatt kom alla flaskor ocg vinglande männsikor fram, lite tragisk att behöva stå och halsa rent på ett sådant ställe men men så är ungdomar, fyfan vad jag lät gammal där men helt ärligt man kunde köpa både vin, öl och cider och ändå klunka rent...

Var en liten kort sammanfattning av kvällen

Båtfest dag 1

Ja idag drog den årliga båtfesten igång. Nattävlingen är påbörjad och vid det här laget börjar nog de tävlande att komma tillbaka. Imorgon är det dagtävling och på kvällen fest med dans och liknande. Kanske låter de gamledags men är faktiskt många i min egna ålder som är där, helt ärligt så är det folk i alla åldrar som är där.

Har som vanligt gungat i vågorna idag, ska lägga in bilder på de stora kryssarna när jag kommer hem, går inte att tänka sig att de är så stora när de står i hamnen, tycker ni finlandsfärjorna är stora så kommer ni bli imponerade av krssarna...


Kyss godnatt<3

Myrornas krig

Jag håller å att läsa en bok som heter En jortfattade hstorik över nästan allting. Läste just att en procent av vad man ser när myrornas krig ör på tv är microvågor som finns kvar från att universum skappades. Tycker det är helt sjuk att något kan finnas kvar efter ca 13.6-15 miljoner år, är så svart att föreställa sig. Var lika med boken började ta upp protoner (finns i atomerna) m hur små de var i pricken över ett i skulle de få plats 500 000 000 000 000 (osäker på om det inte är fler nollor) protoner, kan ni förstå hur små de är och att allt är uppbyggt av atomer. Man blir knäpp om man ska börja tänka på sådant men är väldigt intressant att läsa boken, mycket vet man redan men det skiljer sig lite från lärobäckerna man haft i skolan. Faktan ät mycket mer ingående och så finns det kommentarer från forskare och annat folk som håller på med universium och liknande.

23.59

Nada 2 say...


Solen tittade fram

Vaknade som vanligt inte förren de bankade på dörren och ropa " vi går till affären nu", drog mig en stund och gick sedan in och åt kräm med färska blåbär framför mummintrollen som gick på tv.

Dagen rullade på och jag skulle som vanligt ner till affären, 4 grejer skulle jag ha och själva anledningen till att jag går engång efter alla andra är att tidningen inte kommer fören 13.30. Men när jag har betalat och är klar för att gå så upptäcker jag att jag bara har tre av fyra grejer med mig, tror ni inte jag glömt tidningen. De i affären måste fan tro jag är helt galen kommer in varje dag lika förvirrad.

Kvällen vart inte så varm och ute på havet är det ännu kallare, vart inte långvariga därute. men nu ska jag sova här i kylan puss på er<3

Blåbär

Idag har jag plockat blåbär som en nolifers, men jag har inget liv här utw när det inte är fint vder, för kallt för att bada och inte kan jag gå till affären 10gånger per dag så vart blåbärs plockning.

Är ite så skoj här ute för vi har inge vatten för tilfället men de ska vara tillbaka imorgon, annars åker jag hem... Haha som vanligt handlar mina inlägg om noll men vad tusan ska jag skriva? Jo jag tycker svininfluensan är överdriven, läkarna säger ju själva att de är som en vanig influensa, folk där av den också. Media bara skrämmer upp alla människor. Så nu har jag sagt något som jag säkert kommer få skit för.

Puss godnatt<3

Bää

Får säger bää men hur fan säger man/stavar man bää på engelska?

Fått lite förslag som beh och beahhe men låter helt mongo, Tycker det är ett bevis på att åäö behövs.

day 3

Har vait ute och åkt båt och sett stora kryssarfartyg, bilder kommer sen när jag är hemma.

Har inte gjort ett skit idag mer än ha varit i aäfferen två gånger och gått runt där som en idiot, varv efter varv. NU ligger jag i sänge  och är svinigt trött och fingrarna börjar få tillbaka lite värme efter den kalla båtturen.

Puss godnatt<3

internet damp

Hatar oftast mitt mobilabredband och här ute växer sig hatet, hade skrivet ett inlägg och skulle publicera det men tror ni inte all min uppkoppling bara stänger ner...

Blåser hyfsat mycket här men solen värmer så gott det går men orkar inte sitta ute för känner hur förkylningen är påväg. Får bli någon film och senare en sväng ner till affären igen kanske, dagenshöjdpunkt:p

Bed time stories

Har inte varit något höjdar väder idag så har mest suttit inne och kolloat på Bed time stories, en helt okej film faktskt för jag lyckades hålla mig vaken.

Dagen rullade iaf på och det vart middag måste bara säga att jag älskar färskpotatis, finns inget bättre. Efter de vart de en sväng ner till krogen, hyfsat kallt säger ag bara. Jag tror nog ni redan vet vart jag är med tanke på vad klockan är och vart jag befinner mig. Gissade du på i badet så fel jag är i sängen haha min dåliga humor igen.

Ni märker hur lugnt de är här ute, 2 dagar och de roligaste so hänt var att de var kö genom affären:p Nej men nog med mina tråkiga skämt ska se någon random film nu och hoppas på att jag lyckas somna:)

kyss och smek vuxenlek<3

Psyke

Testa att leva med mitt psyke som har legat i botten de senaste månaderna. Hela tiden höra massa skit som man vet inte är sanna, hela tiden ha skiten i bakhuvudet och när det är som tystast om kvällen kommer allt fram. Tror inte det är många som vet att jag har haft ett väldigt dåligt psyke senaste månaderna och om man går tillbaka i min blogg förstår man varför...
Igår brast allt igen och återigen ett stort tack till Mr J som lyckas få mig att le och skratta.

Ligger fortfarande i sängen, har tråkigt finns inte så mycket att göra här när det är dåligt väder så jag ska nog passa på att se någon film eller liknande.

Regn:(

Regndropparna faller mot taket när jag nu åter ligger i sängen, inte så mysigt att upptäcka regnetsdroppar när jag skulle hämta min tandborste:(

Ärligheten varar längst som sagt och då ska väl sanningen fram är grymt pissed just nu har tydligen "stalkat" personen jag bråkar med, varför bry sig egentligen men att ljuga är fan inte okej, du vet inte ett skit om mig eller mina vänner. Du vet inte ett skit om hur dåligt jag mått, du vet inte ett skit om vad som hänt i mitt liv, du vet inte ett skit om mig. Jag vet jävligt väl att jag var fjortis fram till bara någon måsad sedan men jag har gjrt otroliga förndringar om du inte märkte det var jag fan nyket. Om du nu inte ville träffa mig varför följde du ens med var fan mina kompisar som var där, du kände inte en jävel... Men nog om de.

Dag 1 är nu avklarad och hur många är det kvar? Ja inte vet jag. Får mycket kommentarer om hur min dag varit kan man nte räkna ut de när man kommenterar ett inlägg där det rubriken är "SUR" så börjar man undra lite. Nej fan känner att min ilska går ut över fel personer just nu, får väl ringa någon och snacka av mig och inte gör regnet de bättre.

Glada tankar är vad jag ska tänka, kanske på streckgubbar med hinkar eller solen och vattnet eller varför inte bara tänke på skor, kommer bli skoshopping snart knner jag. Vart även lite besviken på att mitt paket inte han komma innan jag drog men mama kan nog ta med sig de när hon kommer nästa vecka:)


kyss godnatt<3


600

Ska börja med att säga i och med detta inlägg har jag nu gjort 600, inte så illa för att vara mig. Nu ligger jag i min säng ute på landet i en värme som inte går att beskriva, den som säger att de är varmt hemma kan ta sig i stjärten för här svettas man om man lyfter ett finger. Första dagarna är väl egentligen jobbigast sen kommer man in i lugnet och allt lullande runt här på gräset. När jag var nere i affären för ett tag sedan så såg jag en moppe, vem har med sig moppen till en ö som är ca 3km rakt igenom, detta är landet och här går man med i korg i handen när man ska gå till affären, här är det fyrhjulingar som ska åkas inte skotermoppar. Mina besökare går sakta men säkert upp och inte vet jag varför, men men nu är det dags att lämna denna varma säng.

Lugn

Nu är jag lugn, pratade av mig med Mr J igår i typ 2 timmar när jag kom hem. Men nog om det som tillhör det förfluttna. Bilen är packad och jag är klar nu det till skärgården bär av, ha det bäst <3

Btw dålig uppdatering i minst en vecka.

Inte lugn

Jag är inte lugn än så tänker bara skriva av mig....

Jag var som fest i Berga och min kompis vart full, jag gick några meter bakom och pratade i tele men tro fan inte jag har mindre kontroll för de, jag har fan burit och fått hem fulla människor de senaste månaderna. Jag är inte den som sitter ner brevid jag håller mig en bit bort men fortfarande har jag kontrollen. Att hela tiden få höra "kom nu kom nu" när jag fortfarande har full kontroll är bara fel. Jag vet exakt vad som krävs och gör de jag behöver de kan ingen ta ifrån mig och inte fan behövs det två personer för att få en full person att sitta ner på en bänk.

Jag ger fan i vad du och andra tycker om mig för jag har insett hur omoget de är att vara någon andra vill att man är., jag står även för vad jag säger och tycker och ger fan i annat. Gnälla gör vi alla men för fan skärp till dig, gissa varför jag inte hört av mig de seanste månaderna.

Btw så kommer jag inte sluta som min så kallade kompis, jag har fan varit nykter i över två månader och kommer förbli så så snacka inte en jävla massa skit om sdant du inte vet ett piss om! För de andra detta är fan mellan dig och mig så ge fan i att dra in mina kompisar/ex kompisar i detta.

Sur

Lugnade minuter innan jag skriver...

Hötorget

Kom på en sak som gjorde mig förbannad.

Inatt vart en kvinna våldtagen vid hötorget, hur fan lyckas man bli våldtagen där och att att ingen ingriper vart fan är välden påväg. Vågar man själv inte ingripa kallar man efter hjälp. Det är inte första gången någon blir våldtagen på öppen gata. Vart är man egentligen säker? Runa i duschen alla överkåta desperata killar och om ni tänder på sådant skit som våldtäkt sök hjälp! Varför ska den utsatta må dåligt och skit för att någon har skruvade sexuellafantasier. Skärpning för fan, ingrip eller kalla på hjälp hur svårt är det att ta upp mobilen och slå 112... Lata jävlar

Sista uppdateringen?

Ja om någon timme bär det av till Berga men innan dess måste jag packa klart och allt skit jag lyckats tabba bort som jag behöver ha med mig...

Lär inte bli så mycket mer uppdatering nu fören jag är på landet och alla vet vi ju hur bra jag är på att uppdatera när jag är där, kanske lyckas jag med ett inlägg om dagen för måste väl hålla koll på vad som händer här i världen. Skulle dock inte sitta helt fel med en semester eller en till semester från alla äcklig teknik som gör en helt fucked up..


Mitt svamel om ja inget är nu slut och jag önskar er alla en trevlig och skön fortsättning, ta det lugnt

Förstå

Jag vill inte ha något med dig att göra för tillfället. Om du tror alla kommer komma tillbaka till dig så har du fel och det är vad som är konsekvenserna av hur du beteet dig. Så LÄMNA MIG IFRED!


HAHA

Jag skrattar än har gått runt och småflinat hela dagen/natten och allt tackvare de där tre underbart underhållande personerna, fan nu brast jag ut i gapskratt igen...

Tre underbara personer

HAHA kan inte sluta skratta åt de tre mongo killar som kom ner till Badberget idag när vi var där, egentligen var de väl bara två mongon den tredje var riktigt trevlig jag gick även en sväng eller var typ bara 20meter med honom (inget hände bara så alla vet)

Till Agnes och Jossan ni skulle varit kvar 30 min till när de började ringa taxi och ragga på dem som tog emot beställningarna, höll på att dö av skratt. Ja men nog om de ska nog skratta mig till sömns inatt:)

Jag är fortfarande NYKTER även fast de bjöds, jag står fast vid mitt jag håller mig nykter...

Sovit

Har sovit pissigt dåligt de senaste dagarna, somnat  tidigt på morgonen och sedan gått upp 8.30 för att lämna syster kommit hem igen och tuppat av i sängen fram till 14 tiden. Men inatt lyckades jag faktiskt somna runt 2 och sova 12 timmar i strck, väldigt väldigt skönt:)

Förälder när?

Ja vilken ålder är egentligen bäst att bli förälder?

Jag tror man är redo och mogen lite olika beroende på hur man är som person. Att vänta tills man blir 67 som världens älsta förstabarnsföde mamma gjorde tycker jag är fel. Idag 2.5 år efter att hennes tvillingar födes är hon död, framtiden kan man inte framspå men sunt förnuft kan man väl ändå ha. Varför väntade hon så länge med barn, hon fick ändå sina tvillingar genom att ljuga om sin ålder (ofta men inte kollar sådant nogrant) och genom provrörsbefrukning.

Carmen Bousada som hon heter har gett kommentarer så som "Min mamma vart 103" då kopplar jag det till att hon trodde att hon också skulle bli gammal men som sagt ingen kan förutse framtiden. Tycker dock det var väldigt egostiskt av henne att föda barn så sent, vad har hon gjort hela livet. en fråga som ploppar upp i mitt huvude är om hon vart gravid så sent bara för att bli lite av en kändis, folk gör iadg nästan vad som helst för att få sitt namn i tidningen och på andras läppar.

Visste finns det friska välmående 70-80åringar men inte tusan orkar de ta hand om små spädbarn, folk gnäller över att endel blir föräldrar när dde är så unga att de kastar bort sin framtid och liknande. ska väl ändå nämna att carmen Bousada fick väldigt mycket kritik när hon vart gravid och födde sina tvillingar. Tycker väldigt synd om barnen som har fölorat sin mamma vid en sådan ung ålder och vad kommer egentligen hända med barnen, fosterfamilj eller avlägsen släkting?

Sigtuna

Var i Sigtuna i veckan och måste säga att det är väldigt mysigt där, påminner lite om Vaxholm fast ska jag vara ärlig så är Sigtuna nästan finare. Gamla sten- och trähus smågångar mellan husen och vattnet just nedanför själva centrumet. En liten sommarstad där inte havets vindar gör det kallt.


natti

natti natt nu måste jag sova går som sagt upp och lämnar syster på morgonen, när jag kommer hem tuppar jag dock av i sängen på direkten

Kyss och smek vuxenlek<3

Fjortisbloggar

Alla dessa omogna fjortisbloggar har verkligen förlängt mitt liv, de väger upp mot de år jag var omogen och inte levde så sunt. Kan inte låta bli att läsa om deras dubbelmoral och se bilderna när de har tre-10 ögonfransar som de lägger upp. Många av oss har vi varit där kanske inte till utseendet men till sättet, när jag ser tillbaka på det vet jag inte om jag ska skratta eller gråta men jag har iaf gått vidare i livet och insett att allt kretsar inte kring kompisar, fester och allt som är roligt. Ibland måste man självklart få unna sig skoj och livet blir betydligt mycket roligare om man har roligt samtidigt men att inte ta ansvar för tex skolan gör att man kastar bort sin framtid.

Se framåt och inte bara leva i nuet och att hitta en balans mellan allt som är viktigt i livet, en kväll med familjen är inte lika nördigt som de låter för inte kommer de finnas kvar förevigt men inget finns kvar för evigt, att prioritera vad man vill i livet oh lära sig av missatg och liknande är inte lika lätt som man tror.

Mitt tips till alla som vill förlänga livet några timmar är att läsa alla/några fjortisbloggar. Skit samma om de får fler läsarre nu, jag förlänger liv:p


Ny design

Nu har jag trixat och dampat och vart påväg länge med min nya design men nu äntligen är den här, någon som har åsikt?

Lite småändringar är det självklart kvar samt hela kommentarsaken där allt är i olika färger och jag vet inte riktigt vad:P Men med tanke på hur många eller ska jag säga få kommentarer jag brukar få så gör det inte så mycket. Visst kanske inte skriver om något som är värt att kommentera men måste påpeka att folk är väldigt dåliga på att kommentera..

Pengar=kläder

Ja nuy är jag några hundralappar fattigare och två tröjor och några halsband rikare. Tycker faktiskt det är väldigt skönt att gå runt ensam och handla, inte ta hänsyn till andras viljor få vara exakt så länge man vill i en affär. Men ska jag vara ärlig har jag börjat gilla att beställa hem saker från indternet, väldigt smidigt och det är faktiskt inte dyrare. En fraktavgift på under 100kr är inte mycket om man tänker på att åker man till centrum så blir det någon dricka eller fika och då går de oftast över 100kr, ekonomiskt med internet.

Nu väntar jag bara på mitt paket som ska komma på posten den här eller nästa vecka:) Håller tummarna att de kommer innan lördag då jag åker till landet...

13.44

Är inte kul att bli väkt nu kan jag meddela är fortfarande väldigt trött, typiska tonårssyndromet är tillbaka:(


John B

Godnatt nu ska jag lägga mig i sängen så jag orkar upp imorgon, som vanligt ska jag "jobba", lämna syster på skolan men men är värt de:)

Kyss och smek vuxenlek<3

Hjärt-lung-räddning

Då den medvetslöse och skadade personen har fått fria andningsvägar undersöker man om han kan andas själv och om hjärtat slår.
• Titta efter om bröstkorgen höjer sig.
• Lyssna efter andningsljud.
• Känn med din egna kind efter luftströmmen från andningen.
• Om den skadade inte andas - känn efter om han har puls.

Man lägger pek- och långfingrer på struphuvudet och låter fingrarna glida ned mellan struphuvudet och den sneda halsmuskeln. Här kan man känna puls från halsartären.Pulskontrollen bör ta ca 10sekunder för att mn ska vara helt säker på om hjärtat arbetar eller har stannat.

Har både andning och hjärtarbete upphört måste man ge mun-mun-andning (mun mot mun) kombinert med bröstkompression (HLR)

Morgon

Ja för normala människor är det eftermiddag men för mig är det morgon. Kunde inte riktigt somna igår, inbillade mig att jag såg skuggor och så tänkte jag på monster. Jag lyckades somna vid 5-6tiden men sov då väldigt dåligt vaknade hela tiden och visste inte riktigt vart jag befan mig, obehagligt kan jag säga.

LÄSKIGT!!!!!

Jag har rensat mitt skrivbord idag och hittade då en gammal speldosa som jag öppnade men skruvade inte upp, nu flera timmar senare börja den spela och ska jag vara ärlig höll jag på att skita ner mig när jag fattade vart ljudet kom från...

Seg

God morgon gick upp för ca en timme sedan och är helt trött i kroppen. Hatar vara hemma här när det är varmt men inte ens en vecka kvar innan jag åter är på landet:)

Filmen

Bruno var väldigt bra dock ingen film för homofober då det var rätt mycket kukar och bögscener, väldigt underhållande var den dock och missuppfatta nu inte vad jag menar med underhållande. Under störe delarna av filmen satt man bara och nästan grät av skratt så om man känner sig nere eller bara har tråkigt någon dag se filmen eller se den iaf är nästan ett måste så sjuk som den var....

Hoppar lite i tiden nu men det började med att jag gick mot stationen och satte mig där för att vänta på tåget, en gubbe kom och satte sig på bänken brevid och började äta glass och då menar jag inte med munnen utan med ansiktet, inte var kvällens läskiga/äckliga gubbar slut där inne på bion var det en läskig/äcklig gubbe som tittade lite konstigt och tror ni inte vi hamnar brevid dem inne i salongen.


Bio

Ikväll blir det bio med Agnes, vi ska se Brüno och skratta lite.  Tydligen är alla scener i filmen är verkliga utom två då de är med militären. Får väl e vad man tycker om filmen till Borat satt ja och grät av skratt:P Mne ä iof inte så svårt att underhålla mig, spec inte på senaste tiden då jag ser streckgubbar...


Landet v.27


Vad som brukade vara en lugn dag lugn dag på bryggan blev snart väldigt rökfyld


En båt på varvet i närheten fattar eld och allt börjar lukta skit pga av den svarta röken


Upp till huset jag kommer och det för att upptäcka att helipotern landat på ängen brevid huset.


Båten som bran, allt som är kvar nu är ett skal


Lugnet var åter tillbaka


Och så var även fiskarna kring båten


Denna bild får avsluta detta  långa inlägg

Tidigt

Blä hatar att jag blivit nattmäniiska igen samtidigt hatar jag att vakna tidigt. Kanske dags för frukost/lunch för ska väl gå om typ någon timme...

Sova

Time for bed ska upp tidigt och passa syster och efter de ska jag passa Oliver och Theo, en sväng förbi djuren på 4H blir det då om värdet tillåter, hoppas hoppas:)

Men massa nakenkramar på er<3

Ego stund




Kände för att vara lite ego alla behöver vi det ibland:)

Regn

Livet blir väldigt tråkigt när de hela tiden ska regna på sommaren eller när som helst om jag tänker efter. Vem vill gå ut i regnet och ha mascara rinnande nerför kinderna eller bara se ut som man duschat med kläderna på. Är med andra ord väldigt trött på regn...

tusan också

Vaknade nu, känns som jag sovit bort halva dagen och ändå var min kära far tvungen att väcka mig...

Tuggummi

Vart väldigt förvånad när jag idag hittade svartatuggimmin hemma, trodde självklart de var lakris så gjorde mig berädd på att spotta ut det men konstigt nog smakade de jordgubb. Hur mycket konstiga ämnen än det egenligen tuggummin, visst de röda i "normala" jordgubbstuggumin är nog inte naturligt men man tänker ändå inte lika mycket på allt sjukt man stoppar i munnen...

8.30

Redan så tidigt som 8.30 ringer min klocka på morgon så jag ska hinna upp innan kl9 och vandra iväg med syster mot skolan, tidigt för mig säger jag bara. Blir borta från sängen ca 15minuter och när jag kommer hem stupar jag rätt ner och sover några timmar.

Men idag skiljer sig dagen från andra vaknade av att Agnes skickade sms, var väldigt länge sedan man träffade henne vilket är synd:( Nej men dags att nörda mig inge...


Klockan

Tiden bara springer iväg och vad har jag egentligen gjort? det är en fråga jag själv inte ens kan svara på mer än att jag nördar mig med The Sims lite från och till. Men nu är det dags för mig att krypa till kojs om jag ska orka upp imorgon för att lämna syster, sista gången för denna vecka hon ska dok vara hemma med mig på fredag:(


Sov så sött och nakenkramar på er<3

Skor<3

Suck var i Norrtäje för drygt en vecka sedan och eftersom jag ligger lite efter med uppdateringen kommer bilder på mina nya skor nu...



Passar även på att lägga in en bild på delar av mina skor, kommit fram till att de inte längre får plats i mitt rum


Internet

Om jag använder mitt vanliga internet plus mitt mobila går det fortare då?

Om världen vore logisk så skulle det stömma men har ingen lust att starta brand för att jag kommer på galna idéer.

Sova

Dags för mig att sova om jag ska orka upp imorgon innan 9 då jag ska gå med syster till vad jag kallar dagis men tydligen är det fritids... Blir alltså mitt jobb i två veckor att lämna den lilla bajsungen varje dag utom på fredagar då hon är hemma.

Lyckats slitta mig från The Sims 3 ska jag även passa på att säga, fattar verkligen noll men gillar man detaljer är det verkligen ett spel man kan sitta med i timmar, gör dock inte som mig som glömde spara men men man lär sig och som sagt fattar verkligen noll...

Så vart man sittande och inte har jag lyckats ta mig tiden att koppla in mobilerna, tar väl 5 min sammanlagt men ändå tar det sådan tid för mig att göra men under veckan då tusan gäller de. Jag är lite smått orlig av mig, R hade inte svarat på hela dagen och jag har på senaste tid fått väldigt  livlig fantasi så jag fick för mig att han var hemlig agent som slogs med maffian. Kalla mig störd eller bara konstig men när jag ändå pratar om hur störd jag tror att jag är så ska jag passa på att säga att jag ser sträckgubbar med vattenhinkar översig lite då och då, roligt som tusan blir de när hinkarna välter:)

Nakenkramar på er nu ska störda jag sova<3

Snart 2 månader

Jag har istort sätt varit nykter i två månader och det är ingen annan än min förtjänst. En grej som är helt självklar nu var att alkoholen var en flykt från verkligheten något jag inte saknar det minsta. Hur stor del något kan ha i ens liv utan att man egentligen vet om det. Har även insett hur fel jag prioriterat delar av mitt liv, låtit riktig vänskap nästan sluta existera allt bara för festandets skull.

Nu i efterhand kan jag helt ärligt säga att mitt alkohol intagande var ett problem, kanske var det lite beroende på att man drack starkt blir ofta att man inte känner något då och så säger de pang och man är helt lost. Varför vill man förstöra sigsjälv det går att ha roligt nykter. Nu ska jag vara ärlig igen att vara ensam/en av få nyktra under en fest är inte roligt men vet man att de kommer bli fylleslag behöver man faktiskt inte gå, ordet nej är väldigt bra. Att våga stå på sig och inte följa resten är svårt och lika så är alkohol.

Läs mer om vägen mot alkoholism man får sig en tankeställare

The Sims 3

Nu kan jag nörda mig lite extra de två veckor jag nu kommer att vara hemma, jag installerar nämligen The Sims 3 nu som min käre far köpte åt mig idag:) Byebye kommer bli helt bortkopplad från denna värld då jag finner The Sims jävligt roligt...

/Nörden


Home=)

Nu är jag hemma efter 10dagar på landet...

Bilder från"branddramat" och annat kommer senare ikväll när jag orkat koppla in mobilen till datorn:)

RSS 2.0