Inte lugn

Jag är inte lugn än så tänker bara skriva av mig....

Jag var som fest i Berga och min kompis vart full, jag gick några meter bakom och pratade i tele men tro fan inte jag har mindre kontroll för de, jag har fan burit och fått hem fulla människor de senaste månaderna. Jag är inte den som sitter ner brevid jag håller mig en bit bort men fortfarande har jag kontrollen. Att hela tiden få höra "kom nu kom nu" när jag fortfarande har full kontroll är bara fel. Jag vet exakt vad som krävs och gör de jag behöver de kan ingen ta ifrån mig och inte fan behövs det två personer för att få en full person att sitta ner på en bänk.

Jag ger fan i vad du och andra tycker om mig för jag har insett hur omoget de är att vara någon andra vill att man är., jag står även för vad jag säger och tycker och ger fan i annat. Gnälla gör vi alla men för fan skärp till dig, gissa varför jag inte hört av mig de seanste månaderna.

Btw så kommer jag inte sluta som min så kallade kompis, jag har fan varit nykter i över två månader och kommer förbli så så snacka inte en jävla massa skit om sdant du inte vet ett piss om! För de andra detta är fan mellan dig och mig så ge fan i att dra in mina kompisar/ex kompisar i detta.

Kommentarer
Postat av: ♥LINN ♥

hur har dan varit?

2009-07-18 @ 11:12:54
URL: http://takethisbitch.blogg.se/
Postat av: Kristina

Fin blogg :)

2009-07-18 @ 11:26:25
URL: http://kristinaviktoria.blogg.se/
Postat av: ronjja

man fattade verkligen ingenting, borde kanske använda punkt.

2009-07-18 @ 11:59:33
URL: http://roonjja.blogg.se/
Postat av: jossan

hanna du är stark! grymt bra betedde du dig den kvällen, jag va där och såg allt så hon kan säga vad fan hon vill!

2009-07-19 @ 17:00:29
URL: http://joskos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0