Usch

Vem är så elak att man väljer att lägga ett terminsprov i matte första lektionen en måndag. Vi har ett socialt liv och vill gärna ha tid för annat än plugg, vi vill ha möjlighet att träffa kompisar eller bara ta det lugnt. Hela söndagen är nu förstörd för att jag ska ha matteprov i mogon, vet redan ändå hur det kommer att sluta, kommer sitta och snegla lite mot min mattebok men inte orka öppna den. Jag har ändå hyfsat lätt för matte tycker synd om de som har svårt för matte.
Prov på måndagar borde vara förbjudet, man kan plugga innan helgen och bla bla bla grejen är den att det inte är en sak man ska göra och allt tar sin tid. Vilken vuxen människa skulle vilja sitta hemma sin fria lördag/söndag och förbereda måndagens arbete. Enligt mig är helgen en chans att ta det lugnt, ladda batterierna och inte tänka på skolan.

Inte har jag öppnat matteboken har haft fulltupp med att baka med Theo. Tror det tog fem minuter innan han tröttnade och satte sig och åt glass medans jag fick fortsätta att kavla ut degen, trycka ut formerna ville han minsan göra mitt i tyckte han var bäst... Men att äta upp degen och de färdiga pepparkakorna var mer lockande för den lilla pojken, hoppas att han inte får ont i magen.

Nej men nu måste jag se på film till morgondagens svenskalektion

/Hanna

Dålig humor?

Den efterlängtade lördagen är redan över:( Både skratt och tårar plus liten ålderskris har jag hunnit med.

När jag idag diskuterade vad jag ville få ut av mitt liv kom jag fram till att ja ska gå ut gymnasiet, resa runt jorden och studera utomlans innan jag fyller 25, 9år kvar tänkte jag då men sen kom jag på att shit det är bara 8år och paniken började växa, hur kan man ha sådan stor åldersnoja? Livet är helt enkelt kort och man måste göra det bästa av det. Min kära vän hade en sådan tajminig och sa att jag skulle skriva "Benke köper ludd på ica maxi" på mobilen (ordlista och utan att ändra), som den dåliga humor jag har började jag att skratta högt där jag satt för mig själv på bussen.

Att baka pepparkakor är inte så lätt som man kan tro, att kavla ut degen oh få den perfekt är inte heller det lättaste men tillslut had Hanna gånger två lyckats göra 24 gubb-, och gumformiga pepparkakor. Lite fel räkna vi dock vart en gumma för lite och en gubbe för mkt men det problemet var lätt löst (bilde från baket kommer upp på fb).

Men inte är min dag slut än har hunnit med väldigt mycket känner jag. Efter att ha stressat runt hemma några minuter va det bara ut igen och springa till tåget som gck 10min innan jag trodde för sl hade fel, lite smått irriterad sitter jg sedan på tåget mot roslags näsby där jag ska möte två från klassen. Bowling säger jag bara. Inte är det min grej direkt men sist kom jag i alla fall inte och ett gott skatt fick man åt de allt mer och mer påverkade männen på banan brevid. Något som var extremt underhållande var dansmatta, trodde nästan fötterna kulle ramla av medans man stod och hoppa som en idiot och hoppades på att träffa rätt:D

Haha känner att min text är väligt tråkig just nu så sk sluta innan ni dör av tråkighet

puss godnatt


:)

Efter att ha sprungit till bussen hela veckan är det äntligen fredag. En chans att vila up sig eller inte, en helg full med planer står runt höret och bara väntar.

Dagen började som vanligt med att jag steg upp för sent och var tvungen att stressa ner till bussen. Men ett gott skratt fick jag sedan när vi under dagens idrottslektion hade dans. snurra runt och se allmänt dum ut kan vara mycket underhållande. Instruktöreerna var ett gammalt par och dansen vi dans var säkert från deras ungdom, varför vi ska lära oss sådant har jag aldrig förstått och kommer troligen aldrig att göra det heller men men huvudsaken är att man har roligt:)

Men nu har jag inte längre tid att sitta här och mögla

Ha det bäst
/Hanna

LifeasHanna

Heeej:)

Så har man skaffat blogg som ungefär varanan människa idag har.
Inte tänker jag göra bloggen till mitt liv, nämner inga namn men kan inte vara så vart att lista ut vem/vilka jag syftar på:P

Meningen är väl att jag ska skriva om mig själv men hur ska man kunna sammanfatta mitt liv till en liten kort text som någon ska orka läsa, därför väljer jag istället att låta bilden av vem jag är växa fram medans tiden går.

Puss på er
/Hanna

RSS 2.0