Bestämt mig

Kommer ingen länkning till min nya blogg, vill ni veta namnet får ni kontakta mig via min mail [email protected] eller via sms..

Hejdå bloggen

Äckliga halsmandlar

Nu märker jag att hösten är påväg eller kanske inte hösten men skolstarten ligger runt knuten. Var som sagt hos doktorn igen pga av min hals som aldrig vill som mig, tror ni inte jag har fått streptokoker (halsfluss) då. Hatar verkligen min hals och låter lagom roligt att börja skolan när man går på pencilin(stavning).

Nej nu ska jag rycka upp mig och lägga ner den här bloggen en länkning till min nya kanske kommer... 

Back 2 life

Nu är jag hemma och kommer förbli hemma fram till nästa sommar skulle jag tro. Tvättmaskinen går och jag kom just ut duschen. Orkar inte skriva mer idag och har starka funderingar på att sluta blogga eller starta någon mer lite anonym blogg...

Skärgården

Är kvar här tills onsdag kväll då pappa kommer ut och hämtar mig:) Ingen mer uppdatering skulle jag tro fören jag kommer hem.

Hemma

jag är hemma och tvättar men snart åker jag igen, orkar inte ut ikväll heller. Dålig uppdatering i en vecka till och en tur till Åland ska det tydligen bli:)

Kanske uppdaterar lite innan jag åker tillbaka till landet men har rätt mycket tvätt med tanke på hur länge jag vartt borta

RSS 2.0